Věkový rozdíl 21 let

Anonymní
2.10.21 21:16

Věkový rozdíl 21 let

Ahoj všem,

zajímá mě, jaký máte názor na vztah, kdy ženě je 21 a muži 42? Může to vydržet? :)

Poznala jsem jednoho fajn chlapíka, známe se už rok. Přitahuje mě i fyzicky (vypadá mladě) a také i charakterem. Má velmi shodné názory na lásku a vztahy obecně, na rodinu, děti, společné trávení času, atd. Líbí se mi, že ví, co chce a ví, na čem je důležité stavět vztah. Je opravdu hodně tolerantní. Rozumíme si, dokážeme si spolu hodně povídat, je nám spolu příjemně. Chtěl by mě jako životní partnerku a lásku, přemýšlím nad tím, i když mám samozřejmě (asi přirozené) obavy z budoucnosti.

Ale moje máma vždycky říkala: „Lepší prožít dobrých 20 let, než špatných 20 let“.

Mohlo by to klapnout?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ludmilaadamkova
2.10.21 21:24

Myslím že jako dobrodružství na pár roků super ale rodinu bych zakládala s vrstevníkem…

• Citovat
  • Upravit
37131
2.10.21 21:28

Neřekla bych, pár let možná, ale jak mu bude přes 50, tak ti nebude nejspíš stačit, bude chtít klid a ne kolem sebe mimina. Ale je to hodně individuální, nicméně ten rozdíl je fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
2.10.21 21:31

Takovým velkým vekovym rozdílům nejsem nakloněna, pokud už jsou v podstatě mezigenerační. Vyjít samozřejmě může i takovyhle vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32899
2.10.21 21:32

No, já bych se do toho nehrnula. Jako pár let možná jo, v 21 fakt nemusíš hned zakládat rodinu, vdávat se atd. Ale nechtěla bych mít ve 30 děti s 50letým otcem. Teď vidíš ta pozitiva a imponuje ti, pochopitelně, ale realita bude s léty něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
2.10.21 21:33

Ahoj,

nevím no :lol: Já si myslím, že v tomhle věku spíš sází na tvoji naivitu. Spíš tě chce jen do postele a na parádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
2.10.21 21:33

Jedne kamaradce to tak vychazi uz asi 15 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.10.21 21:34

Pokud někdo nemá věšteckou koulí. Tak těžko určí, jestli to výjde nebo ne.
Ve svém okolí mám příklad, kdy vztah podobného věkového rozdílu vydržel 5r., ale jsou dobří přátelé i po rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
2.10.21 22:12

Tvoje máma má pravdu. Rozvody jedou jak na běžícím pásu i u lidí, kteří jsou od sebe 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
2.10.21 22:15
@Hedvikaaa píše:
Ahoj,
nevím no :lol: Já si myslím, že v tomhle věku spíš sází na tvoji naivitu. Spíš tě chce jen do postele a na parádu.

Jenže o to těm chlapům jde a jsou spokojení a připravení si takovou partnerku hýčkat. Moje známá rozvedla chlapa o 15 let staršího a ten je z ní na větvi už asi 8 let, o jejich děcka se stará příkladně, dělá jí pomyšlení, protože holt se mu fyzicky líbí a jí zase, že má prachy a je dobrý otec…
Může to klapnout. Záleží na těch dvou.
Lidi se rozvádějí i při nižším věkovém rozdílu často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
2.10.21 22:17

Je mu 42, byl uz zenaty? Ma deti? Nebo snad stary mladenec, ktery najednou potkal lasku sveho zivota a prozrel? Vsechny varianty jsou naprd. Vem rozum do hrsti. V tomto veku je svobodny vezdetny uz jen nejaky „odpad“, ktereho z nejakeho (dobreho) duvodu, ktery ty ted nebidis, zadna nechtela (on bude tvrdit opak- nejspis to, ze si s zadnou tak nesedl jako s tebou :lol: ). Pokud je to chlap s detma ba krku, tak to ve svem veku taky nemas zapitrebi. Takze ja bych se na to vykaslaka. Pravdepodobnost, ze to bude k prdu, je vetsi, nez ze to klapne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
2.10.21 22:18
@Kriss Tina píše:
Neřekla bych, pár let možná, ale jak mu bude přes 50, tak ti nebude nejspíš stačit, bude chtít klid a ne kolem sebe mimina. Ale je to hodně individuální, nicméně ten rozdíl je fakt hodně.

Taky ten rozdíl beru jako vysoký, ale dovolila bych si na základě zkušeností dopsat, že leckdy spíš 50níci mají problém se svými zhruba stejně starými manželkami, protože oni prostě chtějí a můžou, zatímco 50nice už jim na to mnohdy dlabe a víc ji zajímají vnoučata, případně udržení kariéry. S tou mladou si chlap nepochybně užije víc srandy. ;-) A pokud bude trošku kvalitní a soudný, vynasnaží se, aby jim to vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
2.10.21 22:19

Tk ti nikdo nerekne. Nekomu to vyhovuje, ale za me je to proste moc. Kvuli detem, rozdilnym zajmum i pratelum, rozdilne kondici…vztahy samozrejme krachuji i z jinych duvodu, ja jsem ve tvem veku ani zadny dlouhodoby vztah neplanovala. Nasi maji rozdil 12 let a vidim jak spoustu veci musela mamka prekousnout a prizpusobit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
2.10.21 22:21

Já mám s mužem věkový rozdíl 15 let, jemu je 42, mně 27… vyhovuje nám to, on je stále vitální, ale větší věkový rozdíl si už představit nedovedu. Vrstevníka bych nechtěla, mě přitahují muži starší než já, kdybych měla někoho třeba jen o 4 roky staršího, přišel by mi nejspíš nevyzrálý (i vzhledově).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
2.10.21 22:28
@Cimada píše:
Taky ten rozdíl beru jako vysoký, ale dovolila bych si na základě zkušeností dopsat, že leckdy spíš 50níci mají problém se svými zhruba stejně starými manželkami, protože oni prostě chtějí a můžou, zatímco 50nice už jim na to mnohdy dlabe a víc ji zajímají vnoučata, případně udržení kariéry. S tou mladou si chlap nepochybně užije víc srandy. ;-) A pokud bude trošku kvalitní a soudný, vynasnaží se, aby jim to vydrželo.

No a nebo je to presne naopak. Chlap kolem 45 priroste ke gauci a nic s nim neni. A padesatnic babicek moc neznam, kdyz maji deti zeny 35+ nebo maji sice deti dospele, ale bezdetne. Alespon podle sveho okoli soudim. Nejlepsi je, se podivat jak vypadaji a zijou rodice potenc. partnera, to leccos napovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí