Věkový rozdíl 21 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6916
3.10.21 12:19
@Žižkovská žena píše:
@Lojzísek Kdo je manipulátor ve 40, byl manipulátor už předtím.V mém případě to byla osudová láska. Vzali jsme se a jako partneři jsme rovnocenní. Neříkám, že doporučuju dvacetiletý rozdíl, je to hodně. Ale v diskusích na tohle téma se z mladých holek dělají naivní krávy a ze starších mužů automaticky zloduši.

Takhle jsem to nemyslela. Objektivně jsi prostě výjimka a jste spolu (pardon) fakt chvíli. Tohle ještě není léty prověřený vztah. Ale jasně, vyjít to může a přeju Ti to.
Ale doporučovat dvacetileté holce rozvedeného čtyřicátníka s dítětem fakt nebudu.
A věřím, že bude více těch, kteří si potřebují polechtat ego, než těch, co si hledají rovnocennou partnerku. A jistá naivita mládí na straně druhé tam určitě hraje roli. A to není myšleno nijak pejorativně, každý věk má svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
3.10.21 14:06
@Anonymní píše:
@Ijen Prozatím má tedy kondici lepší, jak já, je zdravý a aktivní, velmi se udržuje a dbá o sebe.

Tak aby mu to vydrželo. :palec:

Jinak rozvedený s osmiletou dcerou, to asi mezi vrstevnicemi nenašel žádnou náhradní maminu.
Zkus to s ním, když Tě přestane bavit, pošleš ho k ledu. Aspoň nasbíráš zkušenosti a až dojde na lámání chleba, najdeš si vrstevníka. Protože 21 let je fakt dost. Za 20 let Ty budeš v nejlepším věku a doma můžeš mít zaprděného páprdu, který bude mít problém dolézt i do obchodu pro pečivo. Ale taky se může stát, že zbačkorovatíš Ty a bude to on, kdo Tě bude honit po horách. :kytka:
Užívej si toho, co máš právě teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ronnie123
3.10.21 14:13
@ludmilaadamkova píše:
Myslím že jako dobrodružství na pár roků super ale rodinu bych zakládala s vrstevníkem…

No tak já bych teda s vrstevníkem rodinu rozhodně nezakládala. Chtělo by to někoho vyzrálejšího.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
3.10.21 14:15

@Ronnie123 tak záleží kolik to je já zakládala rodinu v 33 takže mi vrstevník přišel vyzrálý až až

• Citovat
  • Upravit
Ronnie123
3.10.21 14:16
@K2 8611 píše:
Tak aby mu to vydrželo. :palec:Jinak rozvedený s osmiletou dcerou, to asi mezi vrstevnicemi nenašel žádnou náhradní maminu.
Zkus to s ním, když Tě přestane bavit, pošleš ho k ledu. Aspoň nasbíráš zkušenosti a až dojde na lámání chleba, najdeš si vrstevníka. Protože 21 let je fakt dost. Za 20 let Ty budeš v nejlepším věku a doma můžeš mít zaprděného páprdu, který bude mít problém dolézt i do obchodu pro pečivo. Ale taky se může stát, že zbačkorovatíš Ty a bude to on, kdo Tě bude honit po horách. :kytka:
Užívej si toho, co máš právě teď.

Všichni tady holčině cpete vrstevníka, ale vždyť ve 21 letech to jsou to ještě nevyzrálí mladíčci.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
3.10.21 14:54

@Ronnie123 já jsem ji napsala že na teď dobrý ale až bude chtít zakládat rodinu tak vrstevník. Pokud teda chce zakládat rodinu teď hned což nepsala že chce tak samozřejmě tomu klukovi by mělo by :roll: byt idealne přes 30. Zakládat rodinu s někým komu je 50 je podle mě blbost i chlap už je v 50. Dost starý na dítě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.21 15:32

Moji rodiče byli od sebe o 20 let. Fungovalo to dokud táta chodil do práce, pak šel do důchodu, my všechny děti jsme se osamostatnili a máti začala žít, užívat si, trajdat po nákupech, s kamarádkami a on seděl doma, čekal na ni…Začali se objevovat různé neduhy a táta velmi inteligentní, sečtělý, hodný, pracovitý chlap nejraději trávil čas doma, vnoučata, pes…a mamina byla jak urvaná z řetězu. Bylo nepříjemné vidět, jak on trpí a ona si nechce zvykat na duchodcovský život. Větu „nevíš jak je to hnusné žít se starým chlapem“ jsem nenáviděla. To, že byl „starý“ už když jí bylo dvacet, nechtěla slyšet. Byli nešťastní oba, on měl smutné stáří a ona v 55 zůstala sama.

• Citovat
  • Upravit
76904
3.10.21 15:35
@Anonymní píše:
Moji rodiče byli od sebe o 20 let. Fungovalo to dokud táta chodil do práce, pak šel do důchodu, my všechny děti jsme se osamostatnili a máti začala žít, užívat si, trajdat po nákupech, s kamarádkami a on seděl doma, čekal na ni…Začali se objevovat různé neduhy a táta velmi inteligentní, sečtělý, hodný, pracovitý chlap nejraději trávil čas doma, vnoučata, pes…a mamina byla jak urvaná z řetězu. Bylo nepříjemné vidět, jak on trpí a ona si nechce zvykat na duchodcovský život. Větu „nevíš jak je to hnusné žít se starým chlapem“ jsem nenáviděla. To, že byl „starý“ už když jí bylo dvacet, nechtěla slyšet. Byli nešťastní oba, on měl smutné stáří a ona v 55 zůstala sama.

no - to také nejde zevšeobecnit - moji rodiče jsou stejný ročník - táťka jede s mamkou na dovolenou k moři - tu miluje a je ochoten celý rok šetřit, pak jde jedno za rok na koncert Čechomoru nebo Kabátů, a jinak je celý rok po práci doma, pracuje na zahradě, dívá se na tv a je spokojený, miluje svůj klid,
a mamka chodí cvičit, jezdí na víkendové pobyty, na kafíčka s kamarádkami, se mnou a vnučkou na různé akce pro děti - a oba jsou spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
3.10.21 16:33

Já mám s přítelem rozdíl 19 let mě bude teď 23 jsme spolu skoro 7 let. Zatím vše klape někdy je akčnější než já :lol:. Se vším pomůže cokoliv potřebuji. Vyhovuje mi to. Jsem hold na starší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
3.10.21 16:58

Ať už jsou stereotypy jakékoliv, dle psychologie je to vztah jako každý jiný. Naopak to chlapa může motivovat k větším výkonům, mám známého, co je mu přes 60, a energií i fyzičkou převálcuje hodně 30ků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
3.10.21 17:08
@FlorenceF Jenkins píše:
Klidne do toho jdi, jsi mlada, zivot pred sebou. Chlapi kolem 40 jsou fajn a on se s tebou bude snazit, takze si uzijete. A uvidis ;) navic je to nejlepsi vek na takovy vekovy rozdil ;)Mne je ted 40 a šedesatnika bych nechtela ani omylem

To je přesně ono. Ve 20 mít čtyřicátníka je ok, to mají ještě stejně energie a chuti do života. Ve 40 mít šedesátníka už problém je a v 50 sedmdesátníka tuplem. Tam se to pak láme a znám dva takové případy, kdy je rozdíl „jen“ 15 let, ale kolem té čtyřicítky až padesátky je ženská ještě vitální plná energie a má doma vybitého chlapa, co už by chtěl klid. Nemusí to být vždycky, ale ženská většinou vydrží víc a dýl než chlap, za mě má taková průměrná pětašedesátka nepoměrně víc energie, než stejně starý chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.21 17:23

Naprosto souhlasím s tvojí mámou.

Tady na emiminu je krásně vidět kolik holek/žen je ve vztahu co není vztah a přesto v tom žijou. Nedej bože je chlap mlátí. Nedává peníze nebo cokoliv co se tady dnes a denně řeší. Ztrácejí roky v nefunkčních a naho*no vztazích.

Takže jo, prostě si žiju velmi dobrý partnerský život s člověkem co je o víc jak 20 let starší. Jako partner i otec je nepřekonatelný. Jasně že mě děsí co bude až mi bude 40 a jemu 60+, kdo ví jak to dopadne. Žijeme spolu deset let, už to dávno není zamilovanost ale je to nejlepší partner kterého jsem kdy mohla najít. A to je to, na čem záleží. Aspoň pro mě. :nevim:
I kdybychom to ukončili třeba za těch deset let tak budu vědět že jsem prožila skvělý roky se skvělým chlapem.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
3.10.21 17:29
@Anonymní píše:
Naprosto souhlasím s tvojí mámou.

Tady na emiminu je krásně vidět kolik holek/žen je ve vztahu co není vztah a přesto v tom žijou. Nedej bože je chlap mlátí. Nedává peníze nebo cokoliv co se tady dnes a denně řeší. Ztrácejí roky v nefunkčních a naho*no vztazích.

Takže jo, prostě si žiju velmi dobrý partnerský život s člověkem co je o víc jak 20 let starší. Jako partner i otec je nepřekonatelný. Jasně že mě děsí co bude až mi bude 40 a jemu 60+, kdo ví jak to dopadne. Žijeme spolu deset let, už to dávno není zamilovanost ale je to nejlepší partner kterého jsem kdy mohla najít. A to je to, na čem záleží. Aspoň pro mě. :nevim:
I kdybychom to ukončili třeba za těch deset let tak budu vědět že jsem prožila skvělý roky se skvělým chlapem.

Já bych jen podotkla že můžeš mít krásný funkční a super vztah s chlapem i mladších i stejně starým i starším… Jen mi to tak nějak s tím vrstevní jen přijde praktičtější jako zakládat rodinu v těch 33 s chlapem co je o 20 let starší a je mu 53.. no fakt si nemyslím že je to ideální i pro to dítě. Jistě 53 ještě není „žádnej věk“ a je spoustu mužů co letou po horách běhají jezdí na kole ale ti už taky chtějí ten čas mít právě pro sebe a ne se starat o mimino. A v 10 letech dítěte pomalu do důchodu.. no nevím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.21 17:35
@ludmilaadamkova píše:
Já bych jen podotkla že můžeš mít krásný funkční a super vztah s chlapem i mladších i stejně starým i starším… Jen mi to tak nějak s tím vrstevní jen přijde praktičtější jako zakládat rodinu v těch 33 s chlapem co je o 20 let starší a je mu 53.. no fakt si nemyslím že je to ideální i pro to dítě. Jistě 53 ještě není „žádnej věk“ a je spoustu mužů co letou po horách běhají jezdí na kole ale ti už taky chtějí ten čas mít právě pro sebe a ne se starat o mimino. A v 10 letech dítěte pomalu do důchodu.. no nevím.

Já si třeba myslím že tak dobrýho bych nenašla. Jasně že bych byla raději za stejnýho chlapa o 20 let mladšího, o tom žádná. Ale bohužel mu je kolik mu je. A já s tím problém nemám. Na konci dne je to stejně jenom o těch dvou jak se jim bude žít bez ohledu na věk.

Dítě má 9 let a chlapovi je 50. Do důchodu ještě daleko. Ale jo, teď už bych si s ním dítě nedělala. To už by bylo za hranou i pro mě.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
3.10.21 18:32
@Anonymní píše:
Já si třeba myslím že tak dobrýho bych nenašla. Jasně že bych byla raději za stejnýho chlapa o 20 let mladšího, o tom žádná. Ale bohužel mu je kolik mu je. A já s tím problém nemám. Na konci dne je to stejně jenom o těch dvou jak se jim bude žít bez ohledu na věk.Dítě má 9 let a chlapovi je 50. Do důchodu ještě daleko. Ale jo, teď už bych si s ním dítě nedělala. To už by bylo za hranou i pro mě.

Tak to si ho dělal v 41 to je ještě dobrý. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí