Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě dodám, že on na koňské akce nechodí a v telefonu řekl, že se možná uvidíme třeba na fotbale nebo na nějaké akci s koňmi. Já totiž mám na fb fotky koní atd. Mě se on moc líbí, já jsem vdaná, teď už jen papírově. Nemáme spolu už cca deset let nic.
@Anonymní píše: Více
Se s ním někde sejdi a uvidíš… ![]()
Já bych ale do ženáče nešla. No, u tebe je to trochu jiný, protože jsi na tom vlastně stejně nebo podobně.
@karkarka píše: Více
Zřejmě plánujou s ženou sex ve třech a tak hledají toho třetího ![]()
Určitě má zájem, ale je teda blbej, že ti volá z ženy profilu, vždyť na to přijde..
Buď mají volný vztah nebo je blázen ![]()
Není to ta stejná v jiné diskuzi, kde řeší pohledy v šalině?
@mamule42 píše: Více
určitě ano, podobných hloupých diskusí tu má hafo ![]()
všechno na jedno brdo
@stinga píše: Více
No postavený na hlavu je to určitě. Asi stejně tak, jako ta diskuze s pohledy a úsměvy v tramvaji.
![]()
Ahoj. Minulý týden jsem se na jedné akci u nás seznámila s jedním mužem. Spíš tak náhodně začla řeč, oba jsme měli vypito. Já vím, že je ženatý, on mě neznal. No tak jsem se ho ptala, jestli je na fb, on že není, dali jsme pivo a on pak zmizel. Předevčírem mi přišla žádost o přátelství z profilu je ho ženy. Říkám si, dobře příjmu, asi to poslal on, což mi bylo divné, že z fb jeho ženy
a dnes mi přes Messenger volá z jejího profilu, že já jsem ten a ten, známé se ze zábavy a já fb nemám, tak volám od ženy
tak já dělala, že nic, tak mu odpovídám, a on, no však se ještě někde možná potkáme ne? Tak jsem mu řekla, že já chodím na akce ohledně koní atd. Pak se ujišťoval, jestli jsem z té vesnice a rozloučili jsme se. Teď mi řekněte, myslíte si že má zájem? Ale proč volal od manželky???
vysvetlelte mi, o co mu tedy jde.