Chce mě zpět, nebo ne?

15
9.10.16 14:08

Chce mě zpět nebo ne?

Ahoj všem, mám dilema. S partnerkou jsme se před měsícem rozešli. Nebyla v tom nevěra. Má 4 letého syna kterého jsme od jeho půl roku společně vychovávaly. Před 14 dny jsem si byl u ní pro poslední věci a na mou odpověď mějte se krásně mi odpověděla sbohem. Asi po týdnu se ozvala že jsem tam zapomněl lyžáky a že pro ně mám stavit, navrhl jsem jí večeři a ona souhlasila. Byla velmi milá atd. Jak mám poznat jestli mě chce zpět nebo ne. Díky moc Karel 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
9.10.16 14:33

Co takhle se na rovinu zeptat? Protože to je totiž základ vztahu - komunikace. Zatím se lidstvo nenaučilo předávat si informace telepaticky, takže jinak to zjistit nejde. Ať to dopadne, jak si přeješ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.10.16 14:38

To jsem se ptal, ale řekla mi jen že neví, že uvidíme jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
9.10.16 14:46

Na nic nespechejte a nic neocekavejte, abyste nebyl treba zklamany. Nechte tomu volny průběh, samo se to nějak vyvrbi :) Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
9.10.16 14:49

Já bych řekla, že je to na dobré cestě. :palec: Nevím tedy důvod rozchodu, ale jeví se mi to tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
9.10.16 14:50

Mohu se zeptat co je důvod, že o ní uvažuješ? Venku je jistě spousta žen, které by věděli jistě že tě chtějí. Byt s tou, co si to ještě rozmyslí? Kolikrát to s Tebou zopakuje?
Doporučuji najít si jinou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.10.16 14:57

Důvod rozchodu byl, že jsem jí nedával najevo lásku, city atd. Ale to jsem se naučil hned jakmile mi řekla že uvažuje o rozchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.10.16 14:58

Nevím byly jsme spolu 3,5 roku a toho malýho jsem defakto vychovával s ní, a tak mi prostě chybí. Nevím jestli by to vydrželo, ale chci to zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
9.10.16 15:00

Pokud jsem to dobře pochopila, ona se rozešla s tebou :think: nemyslím si, že by to chtěla vracet :nevim: to, že s tebou šla na večeři, ještě neznamená, že chce, aby si u ní měl kartáček na zuby :? spíše udržuje přátelský kontakt, kdyby potřebovala vyměnit žárovku ;) ale je to jen můj pohled na věc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.10.16 15:07

Po večeři jsme se vášnivě milovali, a ráno mi dala pusu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
9.10.16 15:10
@karel301 píše:
Po večeři jsme se milovali, a ráno mi dala pusu atd.

tak to mění celou situaci :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
9.10.16 15:15

Přesně takhle se chovají ženský, když si nejsou jisti novým vztahem a nechávají si tě, jako krabičku poslední záchrany, případně tě chtějí rozměknout na nějaký majetkový, nebo jiný podraz..a když neví, nebo říká, že se uvidí, tak je to milosrdné NE…neztrácej s ní čas…

• Citovat
  • Upravit
ontar
9.10.16 15:22
@veverka 5 píše:
tak to mění celou situaci :kytka: :palec:

Nemění..holka je realistka s hroší kůží a ty jsi zamilovanej..ale samozřejmě blbej, kdo dává, blbější, kdo nebere..jde o to, jestli nebudeš trpět a ztrácet s ní čas, když tě bude občas přivolávat a odhánět..

• Citovat
  • Upravit
15
9.10.16 15:23

Podraz určitě ne tím jsem si jistý, s toho strach nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
9.10.16 15:31
@ontar píše:
Nemění..holka je realistka s hroší kůží a ty jsi zamilovanej..ale samozřejmě blbej, kdo dává, blbější, kdo nebere..jde o to, jestli nebudeš trpět a ztrácet s ní čas, když tě bude občas přivolávat a odhánět..

myslíš, že by byla tak blbá a spala s ním 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria