Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, mám dilema. S partnerkou jsme se před měsícem rozešli. Nebyla v tom nevěra. Má 4 letého syna kterého jsme od jeho půl roku společně vychovávaly. Před 14 dny jsem si byl u ní pro poslední věci a na mou odpověď mějte se krásně mi odpověděla sbohem. Asi po týdnu se ozvala že jsem tam zapomněl lyžáky a že pro ně mám stavit, navrhl jsem jí večeři a ona souhlasila. Byla velmi milá atd. Jak mám poznat jestli mě chce zpět nebo ne. Díky moc Karel 30
Co takhle se na rovinu zeptat? Protože to je totiž základ vztahu - komunikace. Zatím se lidstvo nenaučilo předávat si informace telepaticky, takže jinak to zjistit nejde. Ať to dopadne, jak si přeješ!
To jsem se ptal, ale řekla mi jen že neví, že uvidíme jak to bude.
Na nic nespechejte a nic neocekavejte, abyste nebyl treba zklamany. Nechte tomu volny průběh, samo se to nějak vyvrbi
Hodně štěstí
Já bych řekla, že je to na dobré cestě.
Nevím tedy důvod rozchodu, ale jeví se mi to tak. ![]()
Mohu se zeptat co je důvod, že o ní uvažuješ? Venku je jistě spousta žen, které by věděli jistě že tě chtějí. Byt s tou, co si to ještě rozmyslí? Kolikrát to s Tebou zopakuje?
Doporučuji najít si jinou. ![]()
Důvod rozchodu byl, že jsem jí nedával najevo lásku, city atd. Ale to jsem se naučil hned jakmile mi řekla že uvažuje o rozchodu
Nevím byly jsme spolu 3,5 roku a toho malýho jsem defakto vychovával s ní, a tak mi prostě chybí. Nevím jestli by to vydrželo, ale chci to zkusit
Pokud jsem to dobře pochopila, ona se rozešla s tebou
nemyslím si, že by to chtěla vracet
to, že s tebou šla na večeři, ještě neznamená, že chce, aby si u ní měl kartáček na zuby
spíše udržuje přátelský kontakt, kdyby potřebovala vyměnit žárovku
ale je to jen můj pohled na věc ![]()
Po večeři jsme se vášnivě milovali, a ráno mi dala pusu atd.
@karel301 píše:
Po večeři jsme se milovali, a ráno mi dala pusu atd.
tak to mění celou situaci
![]()
Přesně takhle se chovají ženský, když si nejsou jisti novým vztahem a nechávají si tě, jako krabičku poslední záchrany, případně tě chtějí rozměknout na nějaký majetkový, nebo jiný podraz..a když neví, nebo říká, že se uvidí, tak je to milosrdné NE…neztrácej s ní čas…
@veverka 5 píše:
tak to mění celou situaci![]()
Nemění..holka je realistka s hroší kůží a ty jsi zamilovanej..ale samozřejmě blbej, kdo dává, blbější, kdo nebere..jde o to, jestli nebudeš trpět a ztrácet s ní čas, když tě bude občas přivolávat a odhánět..
@ontar píše:
Nemění..holka je realistka s hroší kůží a ty jsi zamilovanej..ale samozřejmě blbej, kdo dává, blbější, kdo nebere..jde o to, jestli nebudeš trpět a ztrácet s ní čas, když tě bude občas přivolávat a odhánět..
myslíš, že by byla tak blbá a spala s ním
![]()