Jsem těhotná a šílím

Anonymní
7.10.16 17:01

jsem těhotná a šílím

Prosím o zachování anonymu, sama se za sebe stydím…
S přítelem čekáme druhé mimčo, chtěné spíš z mé strany, ale přítel se taky těší, problém je v tom, že mám šílené chutě na sladké a dost se cpu :roll: jsem v 18tt (+8kg),ale pupek mám jak před porodem s prvním, narostl mi zadek, zakulatil se mi obličej, stehna taky „stojej za to“. Nebyla jsem před otěhotněním žádná vychrtlina (vel. 40) ale dost jsem před ním zhubla a začínala jsem vypadat k světu a i na přítelovi bylo vidět, že se mu tak líbím a teď tohle. On sám mi říká, že jsem hezká a tak, ale vidím, že je to mezi náma jiný, dřív sex denně, max ob den, teď tak jednou týdně a to ho ještě musím skoro znásilnit a je vidět, že ho to tak nevzrušuje. V práci je jedinej chlap na x mladejch hezkejch ženskejch, hubenejch, neunavenejch a já z toho šílím. Za každým jeho zdržením vidím jinou, za každým jeho podíváním do telefonu taky, fakt si příjdu jako blázen, ale je to silnější než já. Pár dní zpět po jeho návratu z práce, jsme měli sex a jemu to prostě nešlo (nikdy nemohl víckrát za sebou, vždycky potřeboval alespoň půl dne aby něco bylo znova),po chvíli mu prostě zvadl a konečná… :oops: tvrdil že je hrozně unavený, ale tyhle problémy nikdy neměl. Já pak půl noci probrečela na záchodě, protože jsem před očima viděla, jak nějakou klátí v práci (čas by na to byl). Příjdu si hnusná, tlustá, nepřitažlivá a šíleně žárlím. Sama nevím co s tím, když mu řeknu, že si příjdu hnusná, tak mi řekne máš bříško no, ale je na něm vidět, že to prostě není jako dřív… :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Padme93
7.10.16 17:11

No, teď už s tím stejně nic neuděláš.

Je na místě si prostě přiznat, že ne každého chlapa vzrušuje těhotná žena. Tím spíš, pokud k tomu ještě drobět přibrala.

Ber to jako fakt.

Já tolik nepřibrala, teď v šestém měsíci mám těhotenský kalhoty ve velikosti XS (34), ale stejně mojemu chlapovi zrovna sexy nepřijde, že jsem těhotná a podle toho to vypadá v ložnici.
Ani ten obden, jako u vás, to není. Spíš tak dvakrát měsíčně a ještě jen z mojí iniciativy.

• Citovat
  • Upravit
29577
7.10.16 17:12

A dál? Chtěla jsi mimísko, máš ho. Přibrala jsi dost, máš to. Navíc s tebou neskutečně hážou hormony. Hod´se do klidu proboha, situaci tím, co děláš nepomůžeš, ba naopak. Budeš ničit sebe, jeho a výsledek bude 0. Možná ho dokopeš opravdu k té nevěře.
Věř si. Přijmi své tělo, netlač na pilu, bud´sama sebou a uvědom si, že máte spolu už jedno dítě, jste rodina, vytvoř mu zázemí, začni pro něj být zajímavá a nedělej ze sebe sexuchtivou furii.
Takhle to nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 17:14
@berry4 píše:
A dál? Chtěla jsi mimísko, máš ho. Přibrala jsi dost, máš to. Navíc s tebou neskutečně hážou hormony. Hod´se do klidu proboha, situaci tím, co děláš nepomůžeš, ba naopak. Budeš ničit sebe, jeho a výsledek bude 0. Možná ho dokopeš opravdu k té nevěře.
Věř si. Přijmi své tělo, netlač na pilu, bud´sama sebou a uvědom si, že máte spolu už jedno dítě, jste rodina, vytvoř mu zázemí, začni pro něj být zajímavá a nedělej ze sebe sexuchtivou furii.
Takhle to nefunguje.

nejde o sexuchtivou furii, ale o to, že neskutečně žárlím a užírám se… v prvním tehotenství problém se sexem nebyl…

• Citovat
  • Upravit
15964
7.10.16 17:16

Hlavně by se měla přestat cpát jak krmná husa. Protože jestli přibere 20kg, tak to jen tak v porodnici nenechá.
A v 18tt je 8kg nahoře fakt dost.
A druhá věc, ne každýho chlapa vzrušují těhule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 17:18
@Šmoulice píše:
Hlavně by se měla přestat cpát jak krmná husa. Protože jestli přibere 20kg, tak to jen tak v porodnici nenechá.
A v 18tt je 8kg nahoře fakt dost.
A druhá věc, ne každýho chlapa vzrušují těhule…

s prvním jsem nabrala 25 a sex byl dost… ale nejde jen o ten sex…

• Citovat
  • Upravit
15964
7.10.16 17:19
@Anonymní píše:
nejde o sexuchtivou furii, ale o to, že neskutečně žárlím a užírám se… v prvním tehotenství problém se sexem nebyl…

Tak se mu prostě nelíbí ty kila :nevim: Měla by ses krotit.
Taky jsem těhotná, ale že bych se potřebovala takto cpát sladkým, to teda ne :nevim: Mám třeba někdy chuť, ale nedám si.
Právě proto, že bych nerada přibrala nějak brutálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.10.16 17:20
@Anonymní píše:
nejde o sexuchtivou furii, ale o to, že neskutečně žárlím a užírám se… v prvním tehotenství problém se sexem nebyl…

Možná proto, že jsi nevypadala jak prase před první porážkou? Sama si přiznáváš, že se cpeš jak neurvalá. Proč? Zaháníš tím stres? Čím ti to prosěje? Plodu nijak. Ten tvé kalorie navíc k ničemu nepotřebuje. A s tím se ruku v ruce táhne ta tvoje žárlivost, slyšet trávu růst a dělat z komára velblouda. Jsi flustrovaná sama sebou a přenášíš to na chlapa. Jakou čekáš odezvu? Že mu bude stát jak stojan jakotyč a bude tě chtít 3 x denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 17:21
@Šmoulice píše:
Tak se mu prostě nelíbí ty kila :nevim: Měla by ses krotit.
Taky jsem těhotná, ale že bych se potřebovala takto cpát sladkým, to teda ne :nevim: Mám třeba někdy chuť, ale nedám si.
Právě proto, že bych nerada přibrala nějak brutálně.

někdo na to má, já to nedávám… :roll: ráda bych se necpala, ale ty chutě na sladký prostě mám no… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.16 17:22
@berry4 píše:
Možná proto, že jsi nevypadala jak prase před první porážkou? Sama si přiznáváš, že se cpeš jak neurvalá. Proč? Zaháníš tím stres? Čím ti to prosěje? Plodu nijak. Ten tvé kalorie navíc k ničemu nepotřebuje. A s tím se ruku v ruce táhne ta tvoje žárlivost, slyšet trávu růst a dělat z komára velblouda. Jsi flustrovaná sama sebou a přenášíš to na chlapa. Jakou čekáš odezvu? Že mu bude stát jak stojan jakotyč a bude tě chtít 3 x denně?

s prvním jsem měla před porodem minimálně o 15kg víc než teď, takže vypadala…

• Citovat
  • Upravit
15964
7.10.16 17:23
@Anonymní píše:

A to má být omluva? Pro to přežírání se? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.10.16 17:24
@Anonymní píše:

A to je třeba důvod? Možná je to nejen v kilech, ale i v tom, jak se mu prezentuješ a podbízíš. Já mít doma chlapa ve tvém ražení, sex je na bodě 0. A to upřímně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 17:24
@Šmoulice píše:
A to má být omluva? Pro to přežírání se? :think:

ne… nesnažím se to omlouvat, sama se sobě hnusím…

• Citovat
  • Upravit
6879
7.10.16 17:27

Mozna Ti lita hladina cukru? Proto ty nezvladnutelne chute na sladke?
Ja jsem ted 24+5 a nahore mam 1 kg, furt mi chybi 2 kila do vahy pred pocetim, a to jsem nezvracela, ani nic podobneho. A sex u nas neni problem, proste chteli jsme babetko, a s tim zmeny zenskeho tela souvisi. Na me tedy tehotenstvi furt nijak videt neni, ale az budou, muj chlap to prijme jako fakt.
A jestli Te bude chtit Tvuj muz podvest, udela to, at mas super figuru, nebo nadvahu, nebo tehu pupik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadkaEm
7.10.16 17:28

To jsou hormony. Je důležitý, si to uvědomit. Takhle se utrápíš.
Já nikdy sladký nejedla. Kousek dortu o narozeninách a měla jsem zas na rok vystaráno. Ale od prvního dne, co jsem otěhotněla, jím sladký na tuny. Nedokážu bez toho být ani den. A je mi to šumák. Vím, že si se všemi kily po porodu poradím. A poradíš si s nimi i ty. Upraví se strava, přidáš trošku pohybu a půjde to dolů. Teď si to užívej a nestresuj. Já jsem šťastná s každym ořechovym košíčkem, který si dopřeju. Zkus si s přítelem naprosto v klidu a bez slz promluvit. Pověz mu, co tě trápí. Jistě tě dokáže utěšit a vše vysvětlit. Na těhotných ženských není nic přitažlivýho. Tak ho zkus trochu pochopit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky