Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
No pokud dcera k nemu vyslovene chce tak mozna sanci ma.. spis bych premyslela proc vlastne k nemu tolik chce a nechce byt u tebe..?
Tvůj chlap je přítel, ta jeho je štěkna
Kluka si viděla jednou za 3 měsíce???
A za týden jí stihli takhle zblbnout??? Mám kluka 10 let a teda za týden by se takhle oblbnout nenechal.a životě by si teda nedovolil na mě takhle řvát.
Oba jste divní. Máte spolu 2 deti,tak se podle toho chovejte
Obecně se považuje 12 let za věk, kdy si děcko může říct ke komu z rodičů chce. Myslím si, že i téměř devítiletá holka si už může říct, s kterým rodičem chce být. Mám tu zkušenost z praxe, že dítěti stačí zavolat na sociálku a ta okamžitě činí kroky k tomu, aby dítě bylo předběžným opatřením svěřené do péče. A to se ani nezjišťovalo proč.
@Petra Z píše:
Tvůj chlap je přítel, ta jeho je štěkna
Kluka si viděla jednou za 3 měsíce???
A za týden jí stihli takhle zblbnout??? Mám kluka 10 let a teda za týden by se takhle oblbnout nenechal.a životě by si teda nedovolil na mě takhle řvát.
Oba jste divní. Máte spolu 2 deti,tak se podle toho chovejte
S nim uz se vyjit neda on se ji boji ve vsem rozhoduje ona a on stoji sklopi hlavu a ceka az se vysteka.Ano abych syna vubec videla dojizdela jsem za nim jak to slo on za dcerou nejel cele dva roky vedel ze kdyz pojedu za synem uvidi ji taky.Oni ji skolili vzdycky ale nebyl problem s navratem ted uz jo a nechce mi rict co ji rvala do hlavy.
Asi u vás bude něco špatně. Na nás to tenkrát otec taky zkoušel, ale my s bráchou bychom teda nikdy dobrovolně od mámy nešli, inkdyby sliboval hory doly. Máma je prostě máma. ![]()
@zudina píše:
No pokud dcera k nemu vyslovene chce tak mozna sanci ma.. spis bych premyslela proc vlastne k nemu tolik chce a nechce byt u tebe..?
Nevim co ji naslibovali jen mi rekla ze tam ma kamaradky coz tady taky, zacala ji najednou vadit skola byla jsem tam zadny problem neni uci se hezky s detma vychazi, ona mi tvrdi ze ji nenavidi a ze ji vadi ten barak jak se furt predelava ze to je bordel ze tatinek ma cistej panelak a jeste i mozna kvuli tomu ze ji v 8,5 zakazuju se malovat a barvit hlavu ze teta ji to vse dovoli a ja ne koupila ji celej kufrik sminek rtenek i pres muj zakaz ji udelala ruzove pruhy v blond.vlasech sice jen penou co se smeje ale i tak
Příspěvek upraven 13.03.19 v 14:48
@wewa1 nemůžu si pomoct ale přijde mi, že otec s macechou na dceru používají nějakou manipulaci nebo nátlak… To není úplně ok…
Zakladatelko já bych možná preventivně zašla na OSPOD, že máš pocit, že dceru otec manipuluje… Možná požádat sama o úpravu styku… Aby nebyl dohodou, ale jasně určený… O schůzku s psychologem, jednala bych rychle…
těžko říct, situaci nezávidím, řešila bych s psychologem a co nejříve, klidně přes ten OSPOD jak už tu někdo psal..
A syn je tam šťastnej ? Popravdě nedovedu si představit, že by dítě vyměnilo mámu za panelák
Máš na ni dost času ? Píšeš že nová partnerka tvého ex je doma ,tedy má asi dost času se dětem věnovat ![]()
@jahuhudka píše:
A syn je tam šťastnej ? Popravdě nedovedu si představit, že by dítě vyměnilo mámu za panelákMáš na ni dost času ? Píšeš že nová partnerka tvého ex je doma ,tedy má asi dost času se dětem věnovat
Popravde asi neni protoze vzdy kdyz od nas odjizdi place ze tam zase musi, ale prijede a prejde ho to nechaj ho sedet cely dny pc a mastit hry coz mu zase vyhovuje a jim taky.Nez odjel tak mi rekl ze by chtel byt u me ale ze se boji zmeny jine mesto, nova skola ze se boji ze bude zelenac a budou ho sikanovat a taky mi rikal ze ho nazyvaj problemem ale kdyz jsem to resila s ex ten tvrdil ze lze a hraje na dve strany.
A cas na ni mam jsem na rodicaku hrajem si chodime ven vzdy to bylo ok ted posledni navsteva a navrat horor
Tak divim se teda te nove,ze ma takle velky zajem o dve cizi deti aby mela v panelaku 4 ![]()
A co tvuj syn?Je u nich stastny?
Nikdy bych se neodstěhovala od svého dítěte 200km a nikdy bych nedovolila, aby se můj ex odstěhoval 200km daleko s mým dítětem. Jste oba divní. Na Vašem místě bych se vrátila zpět a zažádala o střídavou péči u syna a dcera ať je také ve střídavé péči. Ať vidí realitu..
200 km daleko od syna a jezdis tam co 3 mesice? To je teda sakra malo.
a to, ze dcera chce po tydnu k otci je taky podezrele. Vas vztah asi nebude uplne ok ![]()
@hapolda píše:
200 km daleko od syna a jezdis tam co 3 mesice? To je teda sakra malo.a to, ze dcera chce po tydnu k otci je taky podezrele. Vas vztah asi nebude uplne ok
Ja vim ze to je daleko ale stalo se a i vim ze to je malo ty 3 m ale nemam tam kde byt spim na hotelu a popravde finance to zase nedovoluji kazdy tyden nebo mesic ja aspin jezdim jeho dva roky nezajimala,myslim ze nas vztah je ok rikame si vse bavime se jako kamaradky jeste tu muze byt problem nerekla to uplne ale pritel ma v peci 11l dceru a ta ji obcas vadi jindy si vyhrajou jindy jsou na zabiti nevim co se stalo ze tak otocila ![]()