Chce se mi křičet, jak to máte vy?

55
22.8.13 20:49

Chce se mi křičet

Ach jo, občas to na mě takhle přijde a nejradši bych řvala, ať už mě všichni nechají být, že už toho mám dost. Dost? ale čeho, mám na to vůbec nárok toto říct? Jsem maminka na mateřské s ročním dítkem, které je navíc šikovné a relativně hodné. A mám manžela kterému, „když o něco požádám“ tak to i někdy udělá a něco i hned. Takže můžu si vůbec stěžovat? :( Ale i já toho mám už někdy dost. Pořád myslet, co vařit, co koupit, co zařídit, nějaký časový plán, uklidit, manželovi jídlo do práce, starat se o malou… Jak to máte vy? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
22.8.13 20:51

Taky bych nejradši řvala, někdy je potřeba upustit páru :zed: :P

• Citovat
  • Upravit
3234
22.8.13 20:51

Stereotyp?? to znám, najdi si nějaký koníček, začni studovat, chodit se bavit, na nějaký kurz, cvičit, najdi si brigádu nebo jdi jen tak posedět s kamarádkama na kafe, uvidíš, že pak to bude lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.8.13 20:52
@boruuvka píše:
Ach jo, občas to na mě takhle přijde a nejradši bych řvala, ať už mě všichni nechají být, že už toho mám dost. Dost? ale čeho, mám na to vůbec nárok toto říct? Jsem maminka na mateřské s ročním dítkem, které je navíc šikovné a relativně hodné. A mám manžela kterému, „když o něco požádám“ tak to i někdy udělá a něco i hned. Takže můžu si vůbec stěžovat? :( Ale i já toho mám už někdy dost. Pořád myslet, co vařit, co koupit, co zařídit, nějaký časový plán, uklidit, manželovi jídlo do práce, starat se o malou… Jak to máte vy? :(

Klid, to ma snad kazdej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
22.8.13 20:54

Já bych řvala i brečela zároveň… :zed: nějaký blbý období či co..

• Citovat
  • Upravit
1101
22.8.13 20:54

Taky to tak mám ;-) a poslední dobou často :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.8.13 20:55

Já to nemám. A mám dětí víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT

@boruuvka : naprosto ti rozumím, kolikrát to mám stejně :)

• Citovat
  • Upravit
6956

@boruuvka jestli nekojis, bez se vylejt s kamoskama :mrgreen: to fakt pomaha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
22.8.13 20:56

@boruuvka Jo, to má občas každej. Nejlepší je vypadnout ze stereotypu, jednou týdně nech dítě tatínkovi a choď třeba cvičit nebo ven sama s kámoškama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
22.8.13 20:57

Já to měla zrovna dnes, brečela jsem jak želva a psychicky úplně v prd… a teď večer si říkám: Vlastně proč? Vždyť se mám vlastně skvěle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.8.13 20:57

Vypadni z toho někam ven, jdi se opít, zatancovat cokoliv prostě vypadni a udělej to aspon jednou za měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
22.8.13 20:58

Taky to mám občas..a hlavně když děti maroděj, když jsme zavření doma, děti protivný, já na všechno sama, hlídání veškerý žádný, tatínek 12 hodin denně pryč..pořád si říkám, že bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.8.13 20:59

Když já mám fakt pocit že už nemůžu :( Přitom mám všechno, co bych chtěla víc. A já to nezvládám. :( Nevážím si toho co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.8.13 21:01

@boruuvka není to o tom, že si toho nevážíš :zed: nešil! Já mám nejhodnější dítě na světě, nepláče, krásně jí a spinká, všichni říkají jak je zlatej, ale já mám stejný pocity jako ty - čím to? No tím, že je to normální, ale nikde se o tom nepíše, všichni jen ťuťu ňuňu na miminko, ale o pocitech a potřebách maminky nikdo nepřemýšlí.. Jak píšou holky - udělej si něčím radost a věnuj se chvíle jen sobě :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová