Spor s prodejcem na aukro.cz

111verunka111
22.8.13 10:49

spor s aukrem prodejcem

Holky potřebuji poradit, jak mám postupovat. Objednávala jsem malému z aukra odrážedlo úplně nové. Paní má ičo a taky dost kladných hodnocení, najde se tu i dost negativních, ale nikde jsem nevyčetla můj problém. Zboží mi přišlo poškozené, takže paní souhlasila s vrácením zboží a peněz. Takže balík jsem jí poslala zpět. Před týdnem mi paní psala, že balík ji došel a že mi peníze hned vrátí převodem zpět. Což se dosud nestalo, a paní se ani neozývala, nebrala mé telefony, takže jsem ji poslala trošku výhružný email. Dnes mi balík dorazil, ale zpět, že ho nevyzvedla! A psala mi, že se omlouvá, že peníze mi ihned vrátí zpět…nechápu tuhle celou situaci a nevím jak popřípadě dál řešit s aukrem. Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
22.8.13 10:56

Buď otevři spor, který bude sledovat i aukro, nebo napiš přímo aukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
22.8.13 10:59

Nahlasila bych tuto situaci aukru a resila to s nimi. Oni uz maji paky, jak pani „donutit“, aby penize vratila nebo nejak reagovala…

Drzim palce a napis, jak to dopadlo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
22.8.13 11:52

Jj, přesně tak.. řešit přes Aukro.. držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
23.8.13 13:32

Holky moc díky, aukro jsem kontaktovala, a napsali mi, že mám ještě vydržet, jestli mi peníze vrátí dnes. Což se nakonec tak stalo a vrátila mi je všechny. Jen opravdu nechápu, proč si balík nevyzvedla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová