Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás v domě se taky něco stalo obcházeli, ale jen se vyptávali, žádné údaje nechtěli.
Je to normální. U nás byla kriminálka taky jenom u dveří, když soused spáchal sebevraždu, ptali s, jestli jsme věděli něco o jeho problémech.
Neboj, u nás kdysi byla také policie. Kvůli tomu zda jsme neviděli kdo vyváží odpad do lesa. Vídíme ne něj. Zapsali jména z občanky a jeli.Nic víc-nic mín.
Můžou se takhle ptát, u nás taky párkrát byli, když dole v hospodě rozmlátili pitomci okna. Taky si brali iniciále, že u nás byli, to je v cajku. A pokud pěstuješ trávu na balkoně a jsi natolik s prominutím hloupá, že je necháváš na viditelném místě, tak může jít aji o toto. Ale nepředpokládám, že by po Tobě šli pro 3 rostliny, to jim za to papírování nestojí ![]()
Díky, uklidnili jste mě. Bála jsem se kvůli těm kytkám. Máme je na mastičky.
@martina.se píše:
Můžou se takhle ptát, u nás taky párkrát byli, když dole v hospodě rozmlátili pitomci okna. Taky si brali iniciále, že u nás byli, to je v cajku. A pokud pěstuješ trávu na balkoně a jsi natolik s prominutím hloupá, že je necháváš na viditelném místě, tak může jít aji o toto. Ale nepředpokládám, že by po Tobě šli pro 3 rostliny, to jim za to papírování nestojí
No tak oni už jso utak velké, že je schovat nejde.Ale zase nechápu proč by po nás měli jít, když máme povolené množství?
@Anonymní píše:
No tak oni už jso utak velké, že je schovat nejde.Ale zase nechápu proč by po nás měli jít, když máme povolené množství?
může být anonymní udání třeba sousedů. Oni to pak řešit musí. Ale v tomhle případě bych to nějak nebrala, 3 rostliny jsou málo na to, aby to řešili, jinak povolená hranice to není, tam bych řekla, že máte víc, jak 15 g ![]()
Možná máš povolené množství, ale to není přece nejdůležitější. Ano, je pravda, že je 5kytek na osobu, ale taky tam dost záleží na obsahu THC..takže pokud nemáte vyloženě technické konopí (ze kterého bych osobně mast nedělala) tak to jako takle „povolené“ není..tím tě ale nechci stresovat..Kytek máme celkem 8 a taky u nás párkrát byli, ale jen kvůli sousedům. Kdyby šlo o vás, máte okamžitě předvolání
takže žádný stres ![]()
Tak hlavně kdyby tam přišli kvůli těm kytkám tak se policie nebude vymlouvat na nějakej ukradenej batoh, ale půjdou rovnou na balkon a k věci ![]()
To mě nepřekvapuje, já našla na cestě SPZ auta, tak jsem ji odnesla na policii a policajt si zapsal mé údaje ![]()
To je normální. Taky se mě ptali, když někdo ukradl sousedce ze šňůry prádlo. Akorát se nemuseli ptát: Jste dcera dr. X? Protože jsem se lekla, že se něco stalo taťkovi. Sousedka je za mnou poslala, že na ty její šňůry vidím (ale nekoukám
), jenže si nemohla vzpomenout, jak se jmenuju po svatbě. ![]()
Kytku má dneska každej druhej
Já tedy ne, ale i u známých toho je. A i u starších lidí.
Jo a fakt někdo řeší pár kytek marihuany? Vždyť to má v truhlíku kde kdo. ![]()
Kdyby jim šlo o ty kytky, řeknou to rovnou. Proč by to dělali oklikou přes nějaký batoh??? Prostě někdo ukradl batoh a oni potřebují zjistit, jeslti někdo někoho neviděl. Hotovo
Prosím mohli by jste mi poradit? včera se nám stala divná věc, zvonili u nás policajti, otevřel přítel a oni se ptali jestli z balkona vidíme na jednu zahradu v ulici, že tam někdo ukradl batoh z altánu, tak mu řekl, že ne a oni si zapsali jeho jméno a datum narození, prý kvůli tomu, že tu byli. Nevím jestli jsem paranoidní, ale příjde mi to divné. Napadlo, mě, jestli to nemůže být kvůli tomu, že máme na balkoně 3 kytky marihuany, jsou trochu vidět, ale zase nevím proč by se o to měli zajímat když na osobu jich může být snad 6.