Chci otěhotnět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
8.6.18 20:43
@Yoy píše:
@Čičorečka TAk jak to maš ty, to maš ty, my to mame inač, nikoho nepletu a ty sa taky neplet :nevim:

Vždyť píšeš nesmysly. Zkopírovala jsi z googlu statistiky, ale to není aplikovatelné na každou ženu. Nebo máš fakt pocit, že úplně každá ženská s 28 denním cyklem má ovulaci čtrnáctý den? Vážně si to myslíš? Radíš zakladatelce hlouposti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.6.18 22:31

@Sofi56
Ahoj, rozumím ti a vím jaké ti je, sama jsem si tím prošla. Pomohla jedna paní co mi nabídla přírodní produkty bez chemie, ve firmne už je 19 let a říkám si když je ve firmně tak dlouho, musí otom vědět. A světe div se, po té co jsem potratila mi doktoři řekli že nebude možné oťehotnet a hlavně donosit, jedla jsem vitaminy a vše možné. Ale paní mi řekla nejsou vitaminy jako vitaminy a to mi pomohlo :lol: :palec:
Jsou to přírodní produkty bez chemie a stačilo mi jen tři měsíce a byla jsem těhotná a mam holku Michálku, a druhé dítě už bez problému.
Jestli chceš vědět více, napiš mi do zp. Rada ti povím více ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.6.18 07:00

@Danikk pročpak na ten zázrak nedas odkaz nebo aspoň nenapises jméno produktu přímo? Určitě by se ba to rádo podívalo více lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.6.18 07:41

Protože to není běžně k zakoupení myslím jako v lékárnách a tak. Produkty pocházející z Kanady kde jsou nejpřísnější normy a legislativy. Nicméně v Kanadě na jaře jsme obhájili že produkty mají přírodní líčivé účinky.
Kdo bude mít zájem, napište mi zp a pošlu odpověď a už záleží na dotyčném zda do toho půjde či nikoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.18 07:57

Ovulační testy, ovulační kalendář, či ta aplikace aspoň napoví, kdy ty testy dělat. Přijde mi zbytečně to dělat úplně celý měsíc. Vaginální gel na podporu početí před stykem kolem ovulace. Nosifol. Možná tam ty spermie rychleji doplují při následném orgasmu ženy. My se snažíme o druhé 4. měsíc a zatím nic, tak jsem si koupila Nosifol, který mi pomohl minule (ale mohla to být náhoda). A nějaké myslení nemyslení na otěhotnění, to mi přijde jako hloupost. Já na to myslela, kudy jsem chodila a povedlo se brzy. Holky na to přeci myslí a někomu se povede brzy, někomu později. Prosím o anonym a hodně štěstí. Osobně bych zašla na gyndu po tom roce.

• Citovat
  • Upravit
139
9.6.18 08:38
@Anonymní píše:
Ovulační testy, ovulační kalendář, či ta aplikace aspoň napoví, kdy ty testy dělat. Přijde mi zbytečně to dělat úplně celý měsíc. Vaginální gel na podporu početí před stykem kolem ovulace. Nosifol. Možná tam ty spermie rychleji doplují při následném orgasmu ženy. My se snažíme o druhé 4. měsíc a zatím nic, tak jsem si koupila Nosifol, který mi pomohl minule (ale mohla to být náhoda). A nějaké myslení nemyslení na otěhotnění, to mi přijde jako hloupost. Já na to myslela, kudy jsem chodila a povedlo se brzy. Holky na to přeci myslí a někomu se povede brzy, někomu později. Prosím o anonym a hodně štěstí. Osobně bych zašla na gyndu po tom roce.

Myslím si že o tom to není zda se myslí více či méně aby dotyčná otěhotněla, a počítat dny, je lépe žít aktivní sexuální život, dyť na tom světě není žádné jiné rozkoše, která by nahradila sex. Napište mi zp, a pošlu vám odkaz, který je zajímavý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.6.18 08:54
@Anonymní píše:
Ovulační testy, ovulační kalendář, či ta aplikace aspoň napoví, kdy ty testy dělat. Přijde mi zbytečně to dělat úplně celý měsíc. Vaginální gel na podporu početí před stykem kolem ovulace. Nosifol. Možná tam ty spermie rychleji doplují při následném orgasmu ženy. My se snažíme o druhé 4. měsíc a zatím nic, tak jsem si koupila Nosifol, který mi pomohl minule (ale mohla to být náhoda). A nějaké myslení nemyslení na otěhotnění, to mi přijde jako hloupost. Já na to myslela, kudy jsem chodila a povedlo se brzy. Holky na to přeci myslí a někomu se povede brzy, někomu později. Prosím o anonym a hodně štěstí. Osobně bych zašla na gyndu po tom roce.

Kalendář a aplikace v mém případě počítala s ovulaci o 2 až 3 dny později než skutečně byla. Proto říkám že je to k ničemu. Nejlepší je měření teploty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.6.18 09:16

Přírodní produkty na civilizační nemoci a otěhotnění

http://www.svetakuny.cz/…-dnesni-doby

Kdo bude mít zájem, může si sám nakopit produkty, které funguji již se slevou třeba velkoobchodní 30% nebo 35%. Já užívám produkty už řadu let a mam diky akuně děti které jsou zdravé ani alergii nebo jiné civilizační nemoci nemýváme. Už odpradávna byla na nemoc nějaká bylina a teď žijeme v moderní uspěchane době, kde je plné chemie, toxických látek které naše tělo neumí naše tělo vyloučit a hromadí se to v těle, takže proto je tolik civilizačních a onkologických nemoci na vzestupu. Zamyslete se zda je lepší přírodní nebo chemické produkty vstřebatelné a kvalitní. Dokonce mam zkušenost že se dá zbavit diky produktům astmatu který je následkem alergii, dejte si otázku chcete žít v době plné chemie nebo raději jít cestou přírodní. Na světě jsme jen jednou!!!
tady je odkaz

www.akunashop.cz
kód sponzora : d. fiantova@akuna.cz

Kdo je z Brna bude na centrále přednáška o zdraví od výborného lékaře i vědce MUDr. Jaromira Bertlika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.18 09:26
@Danikk píše:
Myslím si že o tom to není zda se myslí více či méně aby dotyčná otěhotněla, a počítat dny, je lépe žít aktivní sexuální život, dyť na tom světě není žádné jiné rozkoše, která by nahradila sex. Napište mi zp, a pošlu vám odkaz, který je zajímavý ;)

Když my s partnerem nespime pořád či pravidelně obden. Pro mě je dobré vědět, kdy mám plodné období, abychom to neprosvihli. A podpořit to nosifolem či speciální. gelem, to mi nijak extra přehnané nepřijde. Však pošli odkaz rovnou sem, jestli je zajímavý. Rada si prectu. Já plašila dost o první dítě. Teď, když už ho mám, tak jedem docela pozvolna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.18 09:32
@lachtanice86 píše:
Kalendář a aplikace v mém případě počítala s ovulaci o 2 až 3 dny později než skutečně byla. Proto říkám že je to k ničemu. Nejlepší je měření teploty

Podle mě je nejlepší právě ovu kalendář a dle toho si s pomocí ovu testu ovulaci vysledovat. Já ji mám až 17.den plus mínus a je podle mě blbost placat testy zbytečně. Jsem si to hlídala testy týden před ovu dle kalendáře a bylo to. Ale však ať si každý vybere, co je pro něj to nej.

• Citovat
  • Upravit
7712
9.6.18 10:21

Ja treba nic nepocitala a nic nesledovala, proste jsme s manzelem meli sex ob den (samozrejme ne jen kvuli miminku) a vyslo to hned :srdce: chapu, ze kdo ma problem s ovulaci, tak to nejak resi…popripade, kdyz spolu par nema sex ob den…pak bych si merila teplotu nebo aspon delala testy a fakt bych neresila, zda neco placam ci ne, kdybych to miminko chtela ;) drzim vam vsem palce, my ocekavame nase prvnatko kazdym dnem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.6.18 10:54

@Kukacka123 přesně. U nás to byl poslední měsíc přirozené snahy před nástupem do car. Tak jsem si tu práci s měřením dala a kupodivu to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.6.18 12:44

@lachtanice86 moc gratuluju :hug: z diskuzi vim, ze mas za sebou hodne…moc drzim palce, at to ted dopadne vsechno dobre a narodi se zdrave miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.6.18 13:01

@Kukacka123 díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.18 13:04
@Kukacka123 píše:
Ja treba nic nepocitala a nic nesledovala, proste jsme s manzelem meli sex ob den (samozrejme ne jen kvuli miminku) a vyslo to hned :srdce: chapu, ze kdo ma problem s ovulaci, tak to nejak resi…popripade, kdyz spolu par nema sex ob den…pak bych si merila teplotu nebo aspon delala testy a fakt bych neresila, zda neco placam ci ne, kdybych to miminko chtela ;) drzim vam vsem palce, my ocekavame nase prvnatko kazdym dnem :srdce:

Jestli to má být reakce na mě, jak jsem psala, že je zbytečné měřit ovulaci testama celý měsíc, tak to je přeci opravdu zbytečné. A to jsem miminko taky chtěla a chci ještě druhé. Proč vyplácat testy ve dny, kdy plodná na 99 % nejsem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex