Chci otěhotnět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
9.6.18 13:35
@Anonymní píše:
Jestli to má být reakce na mě, jak jsem psala, že je zbytečné měřit ovulaci testama celý měsíc, tak to je přeci opravdu zbytečné. A to jsem miminko taky chtěla a chci ještě druhé. Proč vyplácat testy ve dny, kdy plodná na 99 % nejsem. :nevim:

Ani bych nerekla, ze kazda vi, kdy presne nema plodne dny ;) znama se snazili o druhe a porad jim to neslo…pak zjistila, ze ma ovulaci 6-7DC, coz fakt necekala, jeste spinila z MS…predtim mela ovulaci spis kolem pulky cyklu…a pokazde muze byt ta ovulace kapku jinak…jen muj nazor :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.18 13:45
@Kukacka123 píše:
Ani bych nerekla, ze kazda vi, kdy presne nema plodne dny ;) znama se snazili o druhe a porad jim to neslo…pak zjistila, ze ma ovulaci 6-7DC, coz fakt necekala, jeste spinila z MS…predtim mela ovulaci spis kolem pulky cyklu…a pokazde muze byt ta ovulace kapku jinak…jen muj nazor :nevim: ;)

však v pohodě, taky píši svůj názor a zkušenosti. Já mám cyklus 30 dní a ovulaci prostě později, kolem 17DC. Řídila jsem se právě dle kalendáře a vychází to skoro přesně. Kdybych měla hodně krátký cyklus, tak bych testovala už brzy po menstruaci 1× denně, než bych něco vysledovala. Jinak to vnímám, jako pěkné období, tohle čekání, než to vyjde.

• Citovat
  • Upravit
7712
9.6.18 13:58
@Anonymní píše:
však v pohodě, taky píši svůj názor a zkušenosti. Já mám cyklus 30 dní a ovulaci prostě později, kolem 17DC. Řídila jsem se právě dle kalendáře a vychází to skoro přesně. Kdybych měla hodně krátký cyklus, tak bych testovala už brzy po menstruaci 1× denně, než bych něco vysledovala. Jinak to vnímám, jako pěkné období, tohle čekání, než to vyjde.

Jo, ona prave mela klasicky 28 dni, tak byla sama hodne prekvapena, ze v podstate jeste „v MS“ ma ovulaci ;) spis si myslela, ze ji asi nema :mrgreen: chapu, pokud to netrva dlouho, tak asi ano ;) ja ted cekam na porod, tak je to taky pekne cekani :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.18 13:58

Taky se snažíme o mimčo, ale bohužel zatím a to to děláme 3× denně taky nevím čím by to mohlo být prosím vás o rady. Můj muž taky v posteli neprodává bůhví jaké výkony možná bych u měla přestat říkat kuličko v posteli ale on si na nic nestěžoval :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7712
9.6.18 14:01
@Anonymní píše:
Taky se snažíme o mimčo, ale bohužel zatím a to to děláme 3× denně taky nevím čím by to mohlo být prosím vás o rady. Můj muž taky v posteli neprodává bůhví jaké výkony možná bych u měla přestat říkat kuličko v posteli ale on si na nic nestěžoval :nevim: :nevim:

Mozna prestat se sexem 3× denne…nejlepsi je sex cca jednou za 2-3 dny…tohle je moc :mrgreen: a s tou kulickou teda…ty bys byla nadsena, kdyby ti tak partner v posteli rikal? :lol: (predpokladam narazka na tloustku) - ja teda ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.6.18 14:07
@Anonymní píše:
Taky se snažíme o mimčo, ale bohužel zatím a to to děláme 3× denně taky nevím čím by to mohlo být prosím vás o rady. Můj muž taky v posteli neprodává bůhví jaké výkony možná bych u měla přestat říkat kuličko v posteli ale on si na nic nestěžoval :nevim: :nevim:

3× denně je zbytečné. Nejlepší jednou za 2 až 3dny. A říkat mi chlap kuličko, taky žádné výkony nepodávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.6.18 16:00
@Anonymní píše:

Měli by jste společně více mluvit, a vyřikat si to. On třeba to nemyslí zle, ale v tobě to zanechává neblahé myšlenky, které nejsou zdravé. Jestli se máš ráda a myslíš si že by jsi potřebovala zhubnout, začni zdravěji jist a více pohybu třeba společné procházky či kolo. Uvidí tvoji snahu a začne si tě o to více vážit a respektovat jak jsi výjimečná. Jen prosím tě žádné diety a blbosti, zaměřit se na zdravá jídla 5 krát denně a fakt více pohybu. Přestaneš i myslet na miminko a ono to půjde. Napiš mi kdyby jsi chtěla mluvit soukromě, tak o zp ;). Držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.6.18 16:07

@Danikk ale ona rika kulicko jemu, ne on ji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.6.18 16:26

@Danikk kuličko říká ona jemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.18 18:20

Děkuji za odpovědi ;) ;) promluvím si s ním o té prezdivce, četla jsem na jiných diskuzích že hřebeček je lepší přezdívka co myslíte, a tak to holt budeme dělat jednou za dva dny.

• Citovat
  • Upravit
21311
9.6.18 18:52
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi ;) ;) promluvím si s ním o té prezdivce, četla jsem na jiných diskuzích že hřebeček je lepší přezdívka co myslíte, a tak to holt budeme dělat jednou za dva dny.

Myslím, ze je chvíle do prázdnin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.6.18 19:09
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi ;) ;) promluvím si s ním o té prezdivce, četla jsem na jiných diskuzích že hřebeček je lepší přezdívka co myslíte, a tak to holt budeme dělat jednou za dva dny.

No tak tím to vylepsis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.18 19:19

@lachtanice86 tak nejlepší asi bude když si s ním o tom promluvím že :think: :think: když mě to přišlo roztomilé kulička a on si vážně nikdy nestěžoval že by mu to vadilo :?

• Citovat
  • Upravit
Yoy
661
1.7.18 14:24

@Čičorečka jojo ja to tak mam tak ja neviem jak to ma 1mil dalsich zien hovorim za seba a ak ty vies jak to maju dalsie tak daj zdroj :D odkial to ma ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
1.7.18 14:58
@Yoy píše:
@Čičorečka jojo ja to tak mam tak ja neviem jak to ma 1mil dalsich zien hovorim za seba a ak ty vies jak to maju dalsie tak daj zdroj :D odkial to ma ty

Já nemám žádný zdroj :D prostě jen logicky a empiricky vím, že každá žena ovuluje v různý den cyklu. Takže bys neměla tvrdit, že je to čtrnáctý den a basta. To je nesmysl a uvádíš zakladatelku v omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí