Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jestli to má být reakce na mě, jak jsem psala, že je zbytečné měřit ovulaci testama celý měsíc, tak to je přeci opravdu zbytečné. A to jsem miminko taky chtěla a chci ještě druhé. Proč vyplácat testy ve dny, kdy plodná na 99 % nejsem.
Ani bych nerekla, ze kazda vi, kdy presne nema plodne dny
znama se snazili o druhe a porad jim to neslo…pak zjistila, ze ma ovulaci 6-7DC, coz fakt necekala, jeste spinila z MS…predtim mela ovulaci spis kolem pulky cyklu…a pokazde muze byt ta ovulace kapku jinak…jen muj nazor
![]()
@Kukacka123 píše:
Ani bych nerekla, ze kazda vi, kdy presne nema plodne dnyznama se snazili o druhe a porad jim to neslo…pak zjistila, ze ma ovulaci 6-7DC, coz fakt necekala, jeste spinila z MS…predtim mela ovulaci spis kolem pulky cyklu…a pokazde muze byt ta ovulace kapku jinak…jen muj nazor
![]()
však v pohodě, taky píši svůj názor a zkušenosti. Já mám cyklus 30 dní a ovulaci prostě později, kolem 17DC. Řídila jsem se právě dle kalendáře a vychází to skoro přesně. Kdybych měla hodně krátký cyklus, tak bych testovala už brzy po menstruaci 1× denně, než bych něco vysledovala. Jinak to vnímám, jako pěkné období, tohle čekání, než to vyjde.
@Anonymní píše:
však v pohodě, taky píši svůj názor a zkušenosti. Já mám cyklus 30 dní a ovulaci prostě později, kolem 17DC. Řídila jsem se právě dle kalendáře a vychází to skoro přesně. Kdybych měla hodně krátký cyklus, tak bych testovala už brzy po menstruaci 1× denně, než bych něco vysledovala. Jinak to vnímám, jako pěkné období, tohle čekání, než to vyjde.
Jo, ona prave mela klasicky 28 dni, tak byla sama hodne prekvapena, ze v podstate jeste „v MS“ ma ovulaci
spis si myslela, ze ji asi nema
chapu, pokud to netrva dlouho, tak asi ano
ja ted cekam na porod, tak je to taky pekne cekani ![]()
Taky se snažíme o mimčo, ale bohužel zatím a to to děláme 3× denně taky nevím čím by to mohlo být prosím vás o rady. Můj muž taky v posteli neprodává bůhví jaké výkony možná bych u měla přestat říkat kuličko v posteli ale on si na nic nestěžoval
![]()
@Anonymní píše:
Taky se snažíme o mimčo, ale bohužel zatím a to to děláme 3× denně taky nevím čím by to mohlo být prosím vás o rady. Můj muž taky v posteli neprodává bůhví jaké výkony možná bych u měla přestat říkat kuličko v posteli ale on si na nic nestěžoval![]()
Mozna prestat se sexem 3× denne…nejlepsi je sex cca jednou za 2-3 dny…tohle je moc
a s tou kulickou teda…ty bys byla nadsena, kdyby ti tak partner v posteli rikal?
(predpokladam narazka na tloustku) - ja teda ne ![]()
@Anonymní píše:
Taky se snažíme o mimčo, ale bohužel zatím a to to děláme 3× denně taky nevím čím by to mohlo být prosím vás o rady. Můj muž taky v posteli neprodává bůhví jaké výkony možná bych u měla přestat říkat kuličko v posteli ale on si na nic nestěžoval![]()
3× denně je zbytečné. Nejlepší jednou za 2 až 3dny. A říkat mi chlap kuličko, taky žádné výkony nepodávám
@Anonymní píše:
Měli by jste společně více mluvit, a vyřikat si to. On třeba to nemyslí zle, ale v tobě to zanechává neblahé myšlenky, které nejsou zdravé. Jestli se máš ráda a myslíš si že by jsi potřebovala zhubnout, začni zdravěji jist a více pohybu třeba společné procházky či kolo. Uvidí tvoji snahu a začne si tě o to více vážit a respektovat jak jsi výjimečná. Jen prosím tě žádné diety a blbosti, zaměřit se na zdravá jídla 5 krát denně a fakt více pohybu. Přestaneš i myslet na miminko a ono to půjde. Napiš mi kdyby jsi chtěla mluvit soukromě, tak o zp
. Držím pěsti!!!
Děkuji za odpovědi
promluvím si s ním o té prezdivce, četla jsem na jiných diskuzích že hřebeček je lepší přezdívka co myslíte, a tak to holt budeme dělat jednou za dva dny.
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi![]()
promluvím si s ním o té prezdivce, četla jsem na jiných diskuzích že hřebeček je lepší přezdívka co myslíte, a tak to holt budeme dělat jednou za dva dny.
Myslím, ze je chvíle do prázdnin ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi![]()
No tak tím to vylepsis ![]()
@lachtanice86 tak nejlepší asi bude když si s ním o tom promluvím že
když mě to přišlo roztomilé kulička a on si vážně nikdy nestěžoval že by mu to vadilo ![]()
@Čičorečka jojo ja to tak mam tak ja neviem jak to ma 1mil dalsich zien hovorim za seba a ak ty vies jak to maju dalsie tak daj zdroj
odkial to ma ty
@Yoy píše:
@Čičorečka jojo ja to tak mam tak ja neviem jak to ma 1mil dalsich zien hovorim za seba a ak ty vies jak to maju dalsie tak daj zdrojodkial to ma ty
Já nemám žádný zdroj
prostě jen logicky a empiricky vím, že každá žena ovuluje v různý den cyklu. Takže bys neměla tvrdit, že je to čtrnáctý den a basta. To je nesmysl a uvádíš zakladatelku v omyl.