Lehce pozitivní TT, ale MS dorazila

103
7.6.18 06:53

Lehce pozitivní TT, ale MS dorazila

Ahoj holky, mám akutní otázku potrebuju vědět a znáš jaké mate s tím to zkušenosti. Budu rada za jakoukoliv radu. Snažíme se o mimi. 23 jsem byla u dr. A ta mi potvrdila ze asi tak před 12 h proběhla ovu a ze mám hezky vysokou sliznici čili mám opravdu vysoké šance. Příznaky nebudu rozepisovat.. teplota BT se držela na 37,1 v sedm každé ráno. Čípek tvrdý a zavřeny.. udělala jsem si TT. Ano vím ze jsem testovala brzo, ale jsem nedockava a byl lehce pozitivní i z odpolední moci a hodně zředěný. Jenže MS dorazila, ale jinak než ji znám. Prsa mě vždy boli 10 dni před teď to začalo až v přesně den MS a skončilo až kdyz opravdu přišla což bylo hned dva dny na to. Ale jelikož se priritila asi v 10 a já ještě v 7 kontrolovala čípek a BT. Které byly tak jak ostatní dny. Nedalo mi to a dnes ráno jsem si zmerila teplotu a drží se pořad na 37,1. Vždy mi tepolota klesne den před tím než ma dorazit. Jsem zvykla na hodně bolestivou MS. A teď to jen bolelo par hodin a od te doby vůbec nic ani teď žádné bolesti. MS není nijak silná zatím. Čekala bych i ze při vysoké sliznice. By byla ma silná?! Poradíte mi někdo prosím co si o tom myslet s jestli ještě mám šanci. Děkuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2098
7.6.18 07:06

Proc ten placici smajlik? Jak dlouho se snazite?
I kdyby to nevyslo, tak to vyjde v nasledujicich mesicich nebo tebe tlaci vek? Podle popisu odhaduju, ze jsi mlada, tak proc ten smutek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
7.6.18 07:08

@pedigka

Protože se snažíme už 5 měsíců. Není to nijak dlouho, ale jsem z toho proste smutná. A je mi 22 věk mě určitě netlaci. Spis trosku přítele tomu je 38..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
7.6.18 07:39

@Janina96 Buď to odchází s menstruací nebo můžeš být klidně těhotná i přes slabou MS, zkus test znovu za 2 dny a ráno, případně můžeš dojít na krev jako samoplátce ;) Je to buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9127
7.6.18 07:52

Věk u chlapů nehraje roli ;) jim se průběžně tvoří nové spermie. Manželovi je 41 a první dítě měl těsně před 39 (smál se že to stihnul před 40).
Buď bych udělala test po MS - pro jistotu. nebo to odchází s MS - ne vždy musí být silná u biochemického. Popravdě, kdyby si nebyla u gynekoložky a nevěděla o vysoké sliznici, asi by si to neřešila, ne? 5 měsíců je málo. Ale chápu to, taky jsem to „řešila“ a pokaždé když mrcha dorazila jsem se „zlobila“. Ale my na to nešli vědecky ;) Nech tomu čas, volný průběh, čistou hlavu. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
7.6.18 07:56

@iwa83

Občas je lepší o tom nevědět. Každý měsíc jsem se hrozne sledovala a říkám si, ze se na to vždycky už vykaslu a nejde to. Nemůžu ani myslet na nic jiného. Nemyslím si, ze pritel by měl horší sperma v tomto věku. Spis už si i tak na to přijde starej o to hůř když mi na to třeba čekal ještě rok. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9127
7.6.18 08:01

@Janina96 Já si prostě zakázala myslet (celkem to šlo) a pak prostě dřív než 5 dní po vynechání jsem si zakázala jít koupit test. Naštestí to celkem fungovalo. U prvního jsem chodila do práce + dokončovali jsme barák a řešili věci kolem. U druhého to bylo horší - ale naštěstí ten lump co mi tady pobíhal a vyžadoval plnou pozornost, to taky trochu rozptýlil. manžel je trochu introvert, tak vím, že i když to neřešil slovně, tak ve vnitř jo. Ale dočkal se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
7.6.18 08:07

@iwa83

O to samé se snažíme, ale nefunguje to. Ale Vám gratuluju k detickam ;) říkala jsem si jak by bylo fajn kdybych byla jedna z těch kterým se to povede na první pokus.. ještě si proste nějakou dobu počkám. Uvidím jak dopadne tohle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9127
7.6.18 08:10

@Janina96 mno první trvalo půl roku, druhé 1,5 roku, pak zamlklo, pak bylo ještě biochemické, takže ani ty dvě čárky na testu ještě není tá konečná výhra v loterii. A i teď když jsem za půlkou těhu, tak se bojím, že se něco pokazí a že to stále možné je… Bohužel. Já si říká, že to má být tak jak to je. Naštěstí tú hlavu občas umím ukočírovat - jinak bych se zbláznila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
7.6.18 08:13

@iwa83

Já myslím, ze pokud už jsi za půlkou, tak je to na dobře cestě a není se už čeho bát. Přeju ti zdravé miminko :oops: strest tomu stejně moc nepřidá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9127
7.6.18 08:17

@Janina96 mno ale jistota není nikdy. Naštěstí ten první lump ja občas tak akční, že na zbytečné úvahy přes den není moc čas. A večer občas usínám dřív ona :D
Zaměř se na něco jiné - koníček, začni chodit na nějaký kurz/ fitko, plánuj výlety/dovolenou. zaměstnej hlavu něčím jiným než sledováním příznaků a počítaním dnů. Jseš fakt mladá, určitě se časem zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.6.18 08:51

Jak uz je napsano, pockej a pak zopakuj test. Bud doslo k oplodneni, ale odchazi (coz se stava pomerne bezne a vetsinou o tom nevis, nejspis by to vysvetlovalo I to „opozdeni“ tvych obvyklych priznaku ms), nebo patris mezi ty, ktere na zacatku tehotenstvi krvaceji. Osobne bych spis tipla to prvni, ale je mozna i druha varianta.
A mysli na to, ze i uplne zdravemu paru muze trvat otehotneni az rok a je to porad normalni. Vim, ze to cekani je nekdy o nervy, taky to mam za sebou, ale vetsinou to dite prijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
7.6.18 09:08
@iwa83 píše:
Věk u chlapů nehraje roli ;) jim se průběžně tvoří nové spermie. Manželovi je 41 a první dítě měl těsně před 39 (smál se že to stihnul před 40).

Přesně jak u nás :D :lol: :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
7.6.18 09:37

Ahoj, ja to tak mela. Normalne jsem mela ms a pritom jsem byla tehotna.Az kdyz mi byvalo rano spatne, zkusila jsem test a dr mi potvrdila, ze jsem ve 3 mesici. Takze neves hlavu. Otestuj za tyden,14 dni a budes mit 100 jistotu.Driv to nema smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
7.6.18 09:47

Holky moc vám děkuji za rady. Zmerim každý ráno BT a pokud se bude pořad držet nahoře tak udělám test třeba za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí