Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marra píše:
Dva roky jsem sama,s detma,pravda,sama tak uplne ne:)Ale uz pomalu neverim ,ze nekoho potkam,ach jo:)a kdyz tak nejakeho noumu…nebo si to namlouvam a jsem moc vybirava?mne tak strasn echbi pohlazeni,vecer ulehnout vedle nekoho,probrat co jsme delali celej den s klukama,boze muj!!!zacinam byt depresivni,tlusta,dve deti,bydlim u rodicu!!!jak jste to delal vy?poradte,na seznamky neverim,na jake mista zajit…ted me neco napadlo,nemate sikovneho SVOBODNEHO tatku v dosahu:))))))![]()
![]()
Ahoj a co vyzkoušet nějaký chat?Hlavu vzhůru ![]()
jeste jsem chtela dodat ,ze bydlim v mini vesnicce,kde kazdy druhy je zenaty ,nebo alkoholik,:)ted jsem si poridila psa,ale neni to ono!:)
a co si budu nalhavat kluci potrebuji pevnou ruku:(SOS SOS
hvězdička25 píše:AHOJKY,TO UZ MAM ZA SEBOU DVE RANDE A DOST!tO BYLO TAK STRASNE TRAPNEtakove naplanovane..nevim…hlava uz mne pomalu klesa..ach jo:)marra píše:Ahoj a co vyzkoušet nějaký chat?Hlavu vzhůru
Dva roky jsem sama,s detma,pravda,sama tak uplne ne:)Ale uz pomalu neverim ,ze nekoho potkam,ach jo:)a kdyz tak nejakeho noumu…nebo si to namlouvam a jsem moc vybirava?mne tak strasn echbi pohlazeni,vecer ulehnout vedle nekoho,probrat co jsme delali celej den s klukama,boze muj!!!zacinam byt depresivni,tlusta,dve deti,bydlim u rodicu!!!jak jste to delal vy?poradte,na seznamky neverim,na jake mista zajit…ted me neco napadlo,nemate sikovneho SVOBODNEHO tatku v dosahu:))))))![]()
![]()
Anonymní píše:
Ti půjčím našeho, třeba si to rozmyslíš
hahahahhaah:)dnes jsme se konecne zasmala,diky:)))))) ![]()
marra píše:hvězdička25 píše:AHOJKY,TO UZ MAM ZA SEBOU DVE RANDE A DOST!tO BYLO TAK STRASNE TRAPNEtakove naplanovane..nevim…hlava uz mne pomalu klesa..ach jo:)marra píše:Ahoj a co vyzkoušet nějaký chat?Hlavu vzhůru
![]()
![]()
![]()
a chodíš někam do společnosti?Ted nemyslím na diskoteky.....ale co děcká hiště kdy máš dětičky?Tam by se tatínek najít mohl
Na fotce jsi šikovná,chce to hlavu vzhůru a úsměv na rty ![]()
hvězdička25 píše:prave ani ne,ted spis tak se toulame tady po vesnici,ale hned jak bude ten snih skaredy pryc musime vyrazit nekam dal:)je pravda ze dva roky jsem sedela doma,pred dvere mne ho asi nikdo nepostavi ze?:)ikdyz…,,Dobry den,chtel bych vas za zenu,jsem mily,hezky,hodny,proste ideal mila marketo"…no tak asi vitr:)marra píše:a chodíš někam do společnosti?Ted nemyslím na diskoteky.....ale co děcká hiště kdy máš dětičky?Tam by se tatínek najít mohlhvězdička25 píše:AHOJKY,TO UZ MAM ZA SEBOU DVE RANDE A DOST!tO BYLO TAK STRASNE TRAPNEtakove naplanovane..nevim…hlava uz mne pomalu klesa..ach jo:)marra píše:Ahoj a co vyzkoušet nějaký chat?Hlavu vzhůru
![]()
![]()
![]()
Na fotce jsi šikovná,chce to hlavu vzhůru a úsměv na rty
Já bych to zkusila na netu.Nemusíš přece hned hledat v seznamkách,stačí zajít někam na chat.Tam mi to přijde takový nenucený,třeba tam narazíš na někoho,s kým by jsi si rozuměla, všechno je jen o náhodách ![]()
Já jsem se s manželem taky seznámila náhodou na chatu ![]()
Ježíš
holka vůbec v tom nejsi sama
. Taky mívám takové pocity, neustále. Taky hledám, i když vlastně nehledám
nikam moc nechodím, věnuju se prďolce, ani mě to moc neláká nikam chodit, jaksi mé kamarádky některé děti mají, ale většina ne tak žijou v takovém tom „jiném světě“.
Tak mám trošku pocit, že už si nemáme moc co říct
tak proto raději ani nikam moc nechodím. Internetové seznamky bych se bála
to je můj názor. Nikdy nevíš na jakého úchyla narazíš, i když nemusí to být marné - kamarádka se tak seznámila a nyní čekají mimi a plánují pohádkovou svatbu
ale to je jedna z milionu
hlavu vzhůru, na každou z nás na nás někde čeká ten pravý, stačí si vyčkat nebo konat - já zatím vyčkávám a nechávám to na náhodě
ve městě pohodím vlasy, projdu se s malou po parku poočku pokukujem … - obě
Ne tak opravdu nezoufej, najde se.
Já mám dva svobodné švagry, vzorně se umí postarat i o naši Lucinku, když je u nich, tuhle se o ni starali jen sami dva
oba jsou slušně zajištění a podle mě fajn
a sama se divím, že jsou sami…jednomu je 39, druhému 29…zřejmě z nedostatku příležitostí jsou sami, jinak nevím ![]()
A co se týče např. mně, já si našla přítele zrovna přes seznamku na netu…a myslím si, že ani jeden jsme nebyli nějací případi, prostě taky nějak nebyla příležitost…jo, předtím jsem se sešla s pár klukama a nestálo to za to, ale já to brala jak na běžícím páse, žádné dlouhé psaní, sejít a uvidí se, buď tam ty sympatie budou nebo ne
ale chápu, s dětmi je to těžší, ale ne zase o tolik…sice někdy z toho má člověk blbý pocit, když ani pátá schůzka nevyjde, ale zase nemůžeme chtít zázraky, no ![]()
obdivuju Tě, že to takhle zvládáš, mně už by dávno kleplo, tak jsi dobrá
a držím palce, aby se nějaký hodný tatínek našel a kdyžtak se ozvi, dohodím švagra jednoho nebo druhého ![]()
Ahoj, moc dobře vím jak se cítíš. Byla jsem sama 3 roky. S mým ex, jsem rok zůstávala nejenom kvůli synovi a doufání, že bude líp, ale i kvůli strachu ze samoty. Nakonec jsem ho vykopla a bylo mi líp. Jenže ne dlouho…Ta náruč, pohlazení prostě chybí. Měla jsem to možná jednoduší v tom, že jsem neměla to štěstí to poznat, protožr ex se mě dotknul jen když chtěl sex a to bylo tak 1 za měsíc a to jsem se ještě musela vynucovat ale to je o něčem jiném. Začala jsem s kamarádkou která se rozváděla chodit do společnosti. Skusila jsem inzeráty, ale dál než k první schůzce jsem se nikdy nedostala, byli to fakt zoufalci. Pak mi ta kamarádka domluvila rande s bratrem svého milence
No moc se mi nechtělo a nakonec z toho je 4 měsíční holčička:dance: Ale po té dlouhé době mi dost dlouho trvalo než jsem si zvykla s ním být, pak žít…Když ze začátku chodil na návštěvy ke mě, tak jsem po dvou hodin ách byla nervózní a přála si aby šel, jenže mi to bylo hloupé mu to říct a jeho to nenapadlo…Dnes mi to přijde směšné. Ale ty inzeráty bych nezavrhovala, nepotkala jsem tak lásku, ale dobrého přítele.
lenka123 píše:
Já mám dva svobodné švagry, vzorně se umí postarat i o naši Lucinku, když je u nich, tuhle se o ni starali jen sami dvaoba jsou slušně zajištění a podle mě fajn
a sama se divím, že jsou sami…jednomu je 39, druhému 29…zřejmě z nedostatku příležitostí jsou sami, jinak nevím
![]()
A co se týče např. mně, já si našla přítele zrovna přes seznamku na netu…a myslím si, že ani jeden jsme nebyli nějací případi, prostě taky nějak nebyla příležitost…jo, předtím jsem se sešla s pár klukama a nestálo to za to, ale já to brala jak na běžícím páse, žádné dlouhé psaní, sejít a uvidí se, buď tam ty sympatie budou nebo ne
obdivuju Tě, že to takhle zvládáš, mně už by dávno kleplo, tak jsi dobráale chápu, s dětmi je to těžší, ale ne zase o tolik…sice někdy z toho má člověk blbý pocit, když ani pátá schůzka nevyjde, ale zase nemůžeme chtít zázraky, no
a držím palce, aby se nějaký hodný tatínek našel a kdyžtak se ozvi, dohodím švagra jednoho nebo druhého
ooooooooooooo tak siko vny svagr jo?tak muzem neco vyspekulovat:) ![]()
Dva roky jsem sama,s detma,pravda,sama tak uplne ne:)Ale uz pomalu neverim ,ze nekoho potkam,ach jo:)a kdyz tak nejakeho noumu…nebo si to namlouvam a jsem moc vybirava?mne tak strasn echbi pohlazeni,vecer ulehnout vedle nekoho,probrat co jsme delali celej den s klukama,boze muj!!!zacinam byt depresivni,tlusta,dve deti,bydlim u rodicu!!!jak jste to delal vy?poradte,na seznamky neverim,na jake mista zajit…ted me neco napadlo,nemate sikovneho SVOBODNEHO tatku v dosahu:))))))