Chceme tatínka, zn. akutně :)

marra
14.1.11 21:31

Chceme tatinka zn.akutne:))

Dva roky jsem sama,s detma,pravda,sama tak uplne ne:)Ale uz pomalu neverim ,ze nekoho potkam,ach jo:)a kdyz tak nejakeho noumu…nebo si to namlouvam a jsem moc vybirava?mne tak strasn echbi pohlazeni,vecer ulehnout vedle nekoho,probrat co jsme delali celej den s klukama,boze muj!!!zacinam byt depresivni,tlusta,dve deti,bydlim u rodicu!!!jak jste to delal vy?poradte,na seznamky neverim,na jake mista zajit…ted me neco napadlo,nemate sikovneho SVOBODNEHO tatku v dosahu:)))))) :dance: :pocitac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4228
14.1.11 21:34
marra píše:
Dva roky jsem sama,s detma,pravda,sama tak uplne ne:)Ale uz pomalu neverim ,ze nekoho potkam,ach jo:)a kdyz tak nejakeho noumu…nebo si to namlouvam a jsem moc vybirava?mne tak strasn echbi pohlazeni,vecer ulehnout vedle nekoho,probrat co jsme delali celej den s klukama,boze muj!!!zacinam byt depresivni,tlusta,dve deti,bydlim u rodicu!!!jak jste to delal vy?poradte,na seznamky neverim,na jake mista zajit…ted me neco napadlo,nemate sikovneho SVOBODNEHO tatku v dosahu:)))))) :dance: :pocitac: :pankac:

Ahoj a co vyzkoušet nějaký chat?Hlavu vzhůru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
14.1.11 21:35

jeste jsem chtela dodat ,ze bydlim v mini vesnicce,kde kazdy druhy je zenaty ,nebo alkoholik,:)ted jsem si poridila psa,ale neni to ono!:) :nevim: a co si budu nalhavat kluci potrebuji pevnou ruku:(SOS SOS

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.11 21:36

Ti půjčím našeho, třeba si to rozmyslíš :lol:

• Citovat
  • Upravit
marra
14.1.11 21:37
hvězdička25 píše:
marra píše:
Dva roky jsem sama,s detma,pravda,sama tak uplne ne:)Ale uz pomalu neverim ,ze nekoho potkam,ach jo:)a kdyz tak nejakeho noumu…nebo si to namlouvam a jsem moc vybirava?mne tak strasn echbi pohlazeni,vecer ulehnout vedle nekoho,probrat co jsme delali celej den s klukama,boze muj!!!zacinam byt depresivni,tlusta,dve deti,bydlim u rodicu!!!jak jste to delal vy?poradte,na seznamky neverim,na jake mista zajit…ted me neco napadlo,nemate sikovneho SVOBODNEHO tatku v dosahu:)))))) :dance: :pocitac: :pankac:
AHOJKY,TO UZ MAM ZA SEBOU DVE RANDE A DOST!tO BYLO TAK STRASNE TRAPNEtakove naplanovane..nevim…hlava uz mne pomalu klesa..ach jo:) :zed: :zed: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
marra
14.1.11 21:38
Anonymní píše:
Ti půjčím našeho, třeba si to rozmyslíš :lol:

hahahahhaah:)dnes jsme se konecne zasmala,diky:)))))) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
187
14.1.11 21:40

Na internetu je přeci spousta seznamek, nevzdávej to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
14.1.11 21:40

mysleno v dobrem samzrejme:)

• Citovat
  • Upravit
4228
14.1.11 21:41
marra píše:
hvězdička25 píše:
marra píše:
AHOJKY,TO UZ MAM ZA SEBOU DVE RANDE A DOST!tO BYLO TAK STRASNE TRAPNEtakove naplanovane..nevim…hlava uz mne pomalu klesa..ach jo:) :zed: :zed: :lol:

a chodíš někam do společnosti?Ted nemyslím na diskoteky.....ale co děcká hiště kdy máš dětičky?Tam by se tatínek najít mohl :) Na fotce jsi šikovná,chce to hlavu vzhůru a úsměv na rty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
14.1.11 21:47
hvězdička25 píše:
marra píše:
hvězdička25 píše:
marra píše:
AHOJKY,TO UZ MAM ZA SEBOU DVE RANDE A DOST!tO BYLO TAK STRASNE TRAPNEtakove naplanovane..nevim…hlava uz mne pomalu klesa..ach jo:) :zed: :zed: :lol:
a chodíš někam do společnosti?Ted nemyslím na diskoteky.....ale co děcká hiště kdy máš dětičky?Tam by se tatínek najít mohl :) Na fotce jsi šikovná,chce to hlavu vzhůru a úsměv na rty :)
prave ani ne,ted spis tak se toulame tady po vesnici,ale hned jak bude ten snih skaredy pryc musime vyrazit nekam dal:)je pravda ze dva roky jsem sedela doma,pred dvere mne ho asi nikdo nepostavi ze?:)ikdyz…,,Dobry den,chtel bych vas za zenu,jsem mily,hezky,hodny,proste ideal mila marketo"…no tak asi vitr:) :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2785
14.1.11 21:48

Já bych to zkusila na netu.Nemusíš přece hned hledat v seznamkách,stačí zajít někam na chat.Tam mi to přijde takový nenucený,třeba tam narazíš na někoho,s kým by jsi si rozuměla, všechno je jen o náhodách :wink:
Já jsem se s manželem taky seznámila náhodou na chatu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.1.11 21:52

Ježíš :mrgreen: holka vůbec v tom nejsi sama :). Taky mívám takové pocity, neustále. Taky hledám, i když vlastně nehledám :mrgreen: nikam moc nechodím, věnuju se prďolce, ani mě to moc neláká nikam chodit, jaksi mé kamarádky některé děti mají, ale většina ne tak žijou v takovém tom „jiném světě“. 8-) Tak mám trošku pocit, že už si nemáme moc co říct :wink: tak proto raději ani nikam moc nechodím. Internetové seznamky bych se bála :-) to je můj názor. Nikdy nevíš na jakého úchyla narazíš, i když nemusí to být marné - kamarádka se tak seznámila a nyní čekají mimi a plánují pohádkovou svatbu :mrgreen: ale to je jedna z milionu :dance: hlavu vzhůru, na každou z nás na nás někde čeká ten pravý, stačí si vyčkat nebo konat - já zatím vyčkávám a nechávám to na náhodě :D ve městě pohodím vlasy, projdu se s malou po parku poočku pokukujem … - obě :D Ne tak opravdu nezoufej, najde se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
14.1.11 21:55

Já mám dva svobodné švagry, vzorně se umí postarat i o naši Lucinku, když je u nich, tuhle se o ni starali jen sami dva :wink: oba jsou slušně zajištění a podle mě fajn :wink: a sama se divím, že jsou sami…jednomu je 39, druhému 29…zřejmě z nedostatku příležitostí jsou sami, jinak nevím :think:

A co se týče např. mně, já si našla přítele zrovna přes seznamku na netu…a myslím si, že ani jeden jsme nebyli nějací případi, prostě taky nějak nebyla příležitost…jo, předtím jsem se sešla s pár klukama a nestálo to za to, ale já to brala jak na běžícím páse, žádné dlouhé psaní, sejít a uvidí se, buď tam ty sympatie budou nebo ne :mrgreen: ale chápu, s dětmi je to těžší, ale ne zase o tolik…sice někdy z toho má člověk blbý pocit, když ani pátá schůzka nevyjde, ale zase nemůžeme chtít zázraky, no :think:

obdivuju Tě, že to takhle zvládáš, mně už by dávno kleplo, tak jsi dobrá :palec: a držím palce, aby se nějaký hodný tatínek našel a kdyžtak se ozvi, dohodím švagra jednoho nebo druhého :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
14.1.11 21:57

Ahoj, moc dobře vím jak se cítíš. Byla jsem sama 3 roky. S mým ex, jsem rok zůstávala nejenom kvůli synovi a doufání, že bude líp, ale i kvůli strachu ze samoty. Nakonec jsem ho vykopla a bylo mi líp. Jenže ne dlouho…Ta náruč, pohlazení prostě chybí. Měla jsem to možná jednoduší v tom, že jsem neměla to štěstí to poznat, protožr ex se mě dotknul jen když chtěl sex a to bylo tak 1 za měsíc a to jsem se ještě musela vynucovat ale to je o něčem jiném. Začala jsem s kamarádkou která se rozváděla chodit do společnosti. Skusila jsem inzeráty, ale dál než k první schůzce jsem se nikdy nedostala, byli to fakt zoufalci. Pak mi ta kamarádka domluvila rande s bratrem svého milence :mrgreen: No moc se mi nechtělo a nakonec z toho je 4 měsíční holčička:dance: Ale po té dlouhé době mi dost dlouho trvalo než jsem si zvykla s ním být, pak žít…Když ze začátku chodil na návštěvy ke mě, tak jsem po dvou hodin ách byla nervózní a přála si aby šel, jenže mi to bylo hloupé mu to říct a jeho to nenapadlo…Dnes mi to přijde směšné. Ale ty inzeráty bych nezavrhovala, nepotkala jsem tak lásku, ale dobrého přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
14.1.11 22:01
lenka123 píše:
Já mám dva svobodné švagry, vzorně se umí postarat i o naši Lucinku, když je u nich, tuhle se o ni starali jen sami dva :wink: oba jsou slušně zajištění a podle mě fajn :wink: a sama se divím, že jsou sami…jednomu je 39, druhému 29…zřejmě z nedostatku příležitostí jsou sami, jinak nevím :think:

A co se týče např. mně, já si našla přítele zrovna přes seznamku na netu…a myslím si, že ani jeden jsme nebyli nějací případi, prostě taky nějak nebyla příležitost…jo, předtím jsem se sešla s pár klukama a nestálo to za to, ale já to brala jak na běžícím páse, žádné dlouhé psaní, sejít a uvidí se, buď tam ty sympatie budou nebo ne :mrgreen: ale chápu, s dětmi je to těžší, ale ne zase o tolik…sice někdy z toho má člověk blbý pocit, když ani pátá schůzka nevyjde, ale zase nemůžeme chtít zázraky, no :think:

obdivuju Tě, že to takhle zvládáš, mně už by dávno kleplo, tak jsi dobrá :palec: a držím palce, aby se nějaký hodný tatínek našel a kdyžtak se ozvi, dohodím švagra jednoho nebo druhého :wink:

ooooooooooooo tak siko vny svagr jo?tak muzem neco vyspekulovat:) :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí