Chci být náhradní matkou

120
22.6.14 18:42

chci být Nm

Dobrý den, chci se zeptat po delším uvážení jsem se rozhodla být Náhradní matkou. Chci se zeptat na koho nebo kam se obrátit když chci být náhradní matka. Kde najdu ty páry, kteří zase hledají Nm nebo zda máte nějaké rady.. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
22.6.14 18:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.6.14 18:57

Na tohle jsem se už dívala, tam jsou zájemci čerstvý jen 3 a těm jsem psala. Právě že zda nevíte o něčem jiném kde hledat jako páry co nemohou mít a zájem mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
22.6.14 19:16

I tady je několik diskusí na toto téma kde se scházejí NM a BR, nebo si zadej do vyhledavače Náhradní mateřství a vyjede ti spousta odkazů na diskuse, kde je možné se vzájemně potkat. A z těch 3 co jsi psala to ani s jedním párem nevyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.6.14 19:39

Nene já jsem jim psala dnes, ale našla jsem právě jen tady ten jeden odkaz a jinej ne tak mě zajímalo kde a co a jak protože jsem hledala už celkem na dost stránkách a nic jsem kromě pár kontaktů právě nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
22.6.14 20:21

Co se obratit an nejake CAR? Treba budou umet aspon poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
22.6.14 21:07

@Pipo123 -třeba diskuse "je tu někdo, komu porodi dítě NM? ", já to bohužel z mobilu nezkopiruji, ale těch diskusí je tady ohledně NM opravdu několik. Nebo si zkus dát pozadavek na ty první stránky o nm jak píše krkael sama a uvidíš že se několik rodin ozve

@LaraA - car kontakty co vím nezprostredkovavaji, dvojice musí přijít sama. Ale nechci mluvit za všechny car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
24.6.14 17:36

@Evka73
to asi ne, ale napadlo me, ze budou treba vedet - oficialne nebo neoficialne - jak a kde se se zajemci zkontaktovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
16.7.14 21:02

@Pipo123 a o Tě vede k tomu být NM? Máš děti? Kolik Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
16.7.14 22:38

Určitě se poptej na nějakou agenturu kterámá tohle na starosti a myslim že by ti měly dát kontakt nebo poradit tam kde se dělá uměle oplodnění.
a máš nějaké děti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.7.14 22:54
@Pipo123 píše:
Dobrý den, chci se zeptat po delším uvážení jsem se rozhodla být Náhradní matkou. Chci se zeptat na koho nebo kam se obrátit když chci být náhradní matka. Kde najdu ty páry, kteří zase hledají Nm nebo zda máte nějaké rady.. Díky.

Mohu se zeptat, proč ses rozhodla být náhradní matkou?

• Citovat
  • Upravit
42775
16.7.14 23:02

@Meha taky mě to zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
17.7.14 04:09

@irca11 - agentura, která by komunikovala s NM a bio. rodiči v ČR není a kliniky tyto kontakty co já vím nezprostředkovávají. Na kliniku už chodí NM s BR najednou, ale potkají se někde jinde - já si vždy rodinu našla na stránkách (emimino, náhradní mateřství…). Když se dá do vyhledavače náhradní mateřství, náhradní matka… tak vyskočí spousta odkazů, kde je možné svůj „požadavek“ dát. Nebo vyhledávat rovnou BR, těch inzerátů je také dost, kteří mají zájem a hledají NM, pak je to o komunikaci a různých domluvách.

@Pipo123 - hledání NM a BR je ale na trošku delší dobu, než vše proberete, není to otázka jednoho dvou mailů, pak jestli si sednete při osobním pohovoru, i BR budou chtít vědět o tobě co nejvíc věcí - jak bydlíš, jak se stravuješ, jaký život celkově žiješ. Přeci jenom se pohybujeme na dost tenkém ledě a BR ti svěřují život jejich miminka a je v jejich zájmu, aby našli takovou NM, u které bude mít jejich miminko max., stejně jako by ho nosila biol. maminka. Já s prvním párem než jsme se dostali k prvnímu transferu, tak nám to trvalo od prvního mailu víc než rok, i teď s druhým to bylo na cca půl roku (určité věci jsme už věděli jak zařídit abychom se nezdržovali) a ani u jednoho páru mi nevyšlo NM na poprvé. A jen drobný poznatek - peníze většinou začínají BR vyplácet až po potvrzení těhotenství a to v nižších částkách, aby vyrovnávali rozdíly mezi neschopenkou a běžným platem, další často dostaneš až po porodu a po soudu. Předem jsem žádné peníze nikdy nedostala ani jsem nechtěla - ale je to věc domluvy mezi tebou a párem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.16 21:20
@Pipo123 píše:
Dobrý den, chci se zeptat po delším uvážení jsem se rozhodla být Náhradní matkou. Chci se zeptat na koho nebo kam se obrátit když chci být náhradní matka. Kde najdu ty páry, kteří zase hledají Nm nebo zda máte nějaké rady.. Díky.

Dobry den hledam Nm a stale se mi nedari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.7.17 11:01

Dobrý den jsem nahradni matka pokud mate zajem napiste mi dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.