Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj kolik stojí spermiogram?
Popř. nevíte nekterá kolik stojí na Vsetíně na poliklinice?:)
Děkuju
@Kristouš pokud ti napíše doporučení tvůj gynekolog, tak nic neplatíte ![]()
S zadankou od lekare na pojistovnu, jako samoplatce v radu stokorun.
Proc se zadankou? Tu jsem nemela, rakla jsem tedy, za nas posila dr. XXX, ale fyzicky jsem zadanku nepotrebovala a nic neplatila.
My jsme žádanku nedostali a neplatili jsme nic. Záleží na nemocnici/centru. Mě doktorka řekla o dvou místech, v jedné nemocnici je to prý zadarmo, v případě druhého místa se prý platí stovka. Našla jsem i nemocnici v okolí, která za to chtěla přes 600 Kč. Opravdu záleží na daném zařízení.
My byli v Gennetu v Lbc a kdybysme neměli žádanku, tak bysme platili něco přes tisícovku, takže opravdu jak kde
My máme mikroskop, tak na ně koukáme s přítelem doma
samozřejmě nemáme žádné vzdělání v tomto oboru, takže to nemá žádný význam, jen se u toho bavíme ![]()
My měli se žádankou, takže jen 60 kč za doručení výsledků. A bez žádanky u nás na urologii 600..
@white_black doktor ma primo laborator jejich a zeprej to neproplaci pojistovna dnes serm tam volala a cena 450 kč takze v patek jdem
@Kristouš píše:
@white_black doktor ma primo laborator jejich a zeprej to neproplaci pojistovna dnes serm tam volala a cena 450 kč takze v patek jdem
to jdete už zítra? Vždyť je potřeba před vyšetřením několik dní bez styku, už si to nepamatuju přesně, tuším 4 nebo 5 dní
@olinka11 stačí 3 dny abstinence. Jen nechápu proč spermio platit. Ale asi jiný kraj jiný mrav no.. My jeli do CAR a spokojenost.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď