Chci další miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.9.14 01:01

Myslim tim to, ze mi nevadi, ze se maly casto budi. Porad chce prso.Je to milacek. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5808
23.9.14 01:09
@Anonymní píše:
Taky chci aby deti byly vekove k sobe blizko. Nejradsi bych dvojcatka.

Zlato, většinou mám ten názor že co se dětí a svatby týče chci/nechci je uplně dostačující důvod… tvůj přítel má ještě jiné děti, než tohle vaše společné? Jak to bylo u prvního? Byla to spíš nehoda, nebo tam fungovala nějáká dohoda? Jestli jo, tak proč teď ta obava, že když se domluvíte že za rok, dva tak že pak bude problém? Jinak ten malý věkový rozdíl má určitě dost výhod, ale i pár negativ, vzala jsi i to v úvahu? Jinak je pravdépodibnějši, že když spolu spát budete, že jednou přerušovat přestane… probíralajsi to snějákou blízkou ženou, co zná tebe a tvojí situaci osobněj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.14 01:20

@Gosi Prvni mimi bylo planovane. Proste jsme prestaly prerusovat po domluve.Dite mame jen jedno spolecne. Partner jine nema. Jinak pritel si mysli, ze je treba vic financi, mame nejake pujcky. Jenze ty budem splacet jeste dlouho.Vim ,ze je jen opatrny, dite chce. Akorat se bojim, ze ta jeho zodpovednost mu to nedovoli. Jinak druhe dite v pohode utahneme.Jen bude muset pritel prestat kourit a utracet. :? Je na cem usetrit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.14 01:25

@Gosi Blizka kamaradka mi radi pockat. :| Jinak je urcite pravda, ze miminka blizko u sebe prinasi i negativa.Budu vic unavena…Jo a pritel by si pral abych dlouho kojila.Asi i proto nespecha na druhe mimi. Klidne pry muzu kojit do 3 let. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.14 01:28

@Gosi Navic po narozeni syna jsme mely krizi. Vypadalo to na rozchod.Bylo mi hrozne po porodu.Ta sekce me pronasledovala.Do toho problemy s kojenim. Malej od porodnice imrvere rval. :mrgreen: Byl to mazec.

• Citovat
  • Upravit
5808
23.9.14 01:35
@Anonymní píše:
@Gosi Prvni mimi bylo planovane. Proste jsme prestaly prerusovat po domluve.Dite mame jen jedno spolecne. Partner jine nema. Jinak pritel si mysli, ze je treba vic financi, mame nejake pujcky. Jenze ty budem splacet jeste dlouho.Vim ,ze je jen opatrny, dite chce. Akorat se bojim, ze ta jeho zodpovednost mu to nedovoli. Jinak druhe dite v pohode utahneme.Jen bude muset pritel prestat kourit a utracet. :? Je na cem usetrit.

Tak dycky je třeba víc financí o tom žádna :twisted: bejt tebou poslechnu kamarádku, kor když předchozí domluva fungovala… s přitelem si sednout domluvit si měsíc kdy se začnete snažit a je na něm ať si do té doby vyřeši co potřebuje, bude mít čas se připravit :lol: ono jestlimti jde o to užit si miminko, tak je naopak větší rozdíl vítaný, unavená z dětí to období spíš přežiješ, než si užiješ… a máš tomu něják připadně přizpusobený RP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
23.9.14 04:22
@Anonymní píše:
A velmi jsem si prala holcicku.Syna miluji, ale chci jeste holcicku. Navic se bojim, ze pritel uz dalsi dite chtit nebude. :nevim: Tudiz spolu nespime, nebavi me zbytecny sex, kdyz vim, ze z nej nebude mimi.

Dala bych si pozor, aby se nenašel někdo, koho ten zbytečnej sex s tvým přítelem bavit bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.14 07:23

@maminka159 O to mi taky je. Neumim si predstavit byt doma 6 let.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.14 07:25

@Gosi Rp mam do tri let maleho.Az bych otehotnela tak bych si to zkratila.Ted nema vyznam to resit. Treba druhe nepujde nebo prizel nakonec couvne.

• Citovat
  • Upravit
8284
23.9.14 10:41

To je velmi dobra pripominka i argumentace, co pise @maminka159 :palec:
Kdyz uz ne jinak, tak chlapovi vysvetlit, ze dve deti blizko sobe bude pro vas jako rodinu uzitecnejsi stran financi. Na to by slyset mohl, kdyz tu zminujes jeho obavy o penize a rodinny rozpocet..

A dve deti blizko za sebou zas tak narocne nejsou, ja mam rozdily mezi detmi rok a pul, dva roky a posledni se narodi v roce a deviti mesicich tretiho a pokud normalne funguje i tatinek, ve smyslu, ze ve volnem case vezme deti ven, doma pomuze, tak je to pohoda. A kor jestli mas i babicky ci jine pribuzne, kteri jsou obcas k ruce (coz ja nemam), to uz musi byt naproste leharo ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
23.9.14 13:06

Pokud nemenstruuješ, nefunguje ti cyklus a ani neovuluješ, takže otěhotnět ani nemůžeš. Prostě všechno hraje proti tobě a asi teď fakt není nejvhodnější čas, i když to nechceš slyšet. Já bych taky moc chtěla třetí, manžel ne a ani okolnosti nejsou nejpříznivější - finanční, zdravotní.. „Chroupala“ jsem to asi rok, mrzí mně to pořád, ale jsem rozumná. Co je ti víc, spokojené manželství a úplná rodina s jedním dítětem nebol dětmi o rok či dva věkově dál od sebe, nebo děti 2 roky od sebe za každou cenu a s tatínkem platícím na dálku alimenty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.14 13:41

@lekarnicka28 To mas pravdu. Nemam ovulaci.Boli me obcas podbrisek, ale neni to ovulaci. Delala jsem si ovutesty a byly negativni.Hold asi fakt neni spravny cas.Tak bude mi 27let, snad jeste mam dost casu.Dite je velka zodpovednost a jenom chtit nestaci.Zase si vic uziju synka. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.14 13:47

Holky dekuju vam za povzbuzeni. :hug: :hug: Pritel rekl, ze druhe chce taky, ze kdyby se zadarilo nevadilo by mu to.Ale umyslne se chce snazit az za rok.Coz utece jako voda.Syn se nedavno narodil a uz bude za chvili chodit. :* Miminko byl jen chvili. Navic jsem po sekci, takze je i pro me lepsi jeste pockat. :think: Vynutit si dite nechci, casem by mi to mohl vpalit a nebo si uvedomit, ze vlastne jeste druhe dite nechtel. Nebudu to tedy lamat pres koleno.Chci aby touha po mimi byla oboustrana. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4724
23.9.14 14:42

Bude to tak lepší, uvidíš :hug: A ten rok uteče jak voda.. s malým bude víc legrace, choďte v tom roce mezi děti na nějaké miminkovské aktivity, kroužky - to pak s malým druhým nepůjde. A za ten rok přeju, ať se zadaří rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.10.15 13:26

Ahoj může mi někdo poradit jak mám svého paličatého přítele přimět k miminku? ja bych strašně chtěla ale on prej ne i když o dětech v poslední době mluví častěji ale ještě ho nechce prej. jak ho mám přimět??poradtě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí