Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
v úterý jsme se dozvěděli, že náš měsíční syn musí na operaci. Manžel přijel domů a brečel. Přemýšlela jsem, kdy brečel naposledy a bylo to před rokem, když musel na operaci tehdy 9 týdenní syn (mladší z dvojčat). Tak mě to přimělo k tomu založit diskusi, kdy vaše polovičky brečí? Myslím, že pláč mužů je normální, jen se o něm nemluví, určitě nebudu svým třem synům říkat, že kluci nebrečí, nějak ten „trend“ že holky bulet můžou a kluci ne nechápu.
jizvíková píše:
Ahoj holky,
v úterý jsme se dozvěděli, že náš měsíční syn musí na operaci. Manžel přijel domů a brečel. Přemýšlela jsem, kdy brečel naposledy a bylo to před rokem, když musel na operaci tehdy 9 týdenní syn (mladší z dvojčat). Tak mě to přimělo k tomu založit diskusi, kdy vaše polovičky brečí? Myslím, že pláč mužů je normální, jen se o něm nemluví, určitě nebudu svým třem synům říkat, že kluci nebrečí, nějak ten „trend“ že holky bulet můžou a kluci ne nechápu.
těsně po porodu
když mě odvezli z práce v bolestech a podezřením na mimoděložní, a pak, když se narodili kluci ![]()
Já ho ještě za pět let společného života brečet neviděla
A po porodu nevím, byla jsem v celkové anestezii. Jinak držím palečky a ať operace dopadne bez komplikací.
…když jsem mu řekla, že mi právě neonatolog oznámil, že naše dcera má vážnou vývojovou vadu, bez operace neslučitelnou se životem, a že jsem jí ještě ani neviděla a už je na cestě do Prahy, kde jí budou operovat..
![]()
Kdyz jsme museli prodat psa a pak po porodu,ale tam jel ukapnul slzu.U psa primo rval.
Když zjistil, že IVF nevyšlo.
A pak spolu bulíme každou středu u Modrého z nebe.
no, když nám nevyšlo umělé, tak nebrečel, po porodech jsem byla v narkoze, tak nevim, ale tvrdi, ze ne a to mu i verim
teda ten můj u porodu nic ![]()
nevim kdy řval naposledy , ale pamatuji si že když jsme si zbalila věci stím že je konec , že jdu pryč - brečel šíleně moc..
jinak si myslím že vidět chlapa brečet je něco výmečného ![]()
Občas nad neutěšenou domácí situací. Nebo u filmu. Většinou bulí tajně a myslí si, že to nevím. U filmu bulí veřejně, ale snaží se to skrýt a já to nekomentuju ani na něj necivím.
Když jsem potratila a odvezl si mě po revizi domů, to jsem brečeli společně.
Přeju aby operace dopadla co nejlíp. ![]()
Když večer zjistil,že zapoměl na moje narozeniny.Bylo mu to strašně líto.
při obou porodech
když jsme museli nechat uspat psa a když mu zemřel táta
jo, když jsme museli nechat uspat psa, tak to bylo taky hodně slz, já řvala tak, že mi dali na smrkání vatu, co tam měli ![]()
Nejprve chci poprat, at operace dobre dopadne!!! ![]()
Kdy opravdu brecel, ze mu tekly slzy, bylo, kdyz nam zemrela Ericka
Ted sem tam vlhke oci zahlednu, kdyz na ni vzpominame, ale vzdy to nejak ustoji a slzy „spolkne“.
A taky nejakou tu slzicku spolknul na babiccine pohrbu loni v kvetnu.