Kdy Váš partner brečel?

14047
8.4.11 19:59

Kdy Váš partner brečel?

Ahoj holky,
v úterý jsme se dozvěděli, že náš měsíční syn musí na operaci. Manžel přijel domů a brečel. Přemýšlela jsem, kdy brečel naposledy a bylo to před rokem, když musel na operaci tehdy 9 týdenní syn (mladší z dvojčat). Tak mě to přimělo k tomu založit diskusi, kdy vaše polovičky brečí? Myslím, že pláč mužů je normální, jen se o něm nemluví, určitě nebudu svým třem synům říkat, že kluci nebrečí, nějak ten „trend“ že holky bulet můžou a kluci ne nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
8.4.11 20:00
jizvíková píše:
Ahoj holky,
v úterý jsme se dozvěděli, že náš měsíční syn musí na operaci. Manžel přijel domů a brečel. Přemýšlela jsem, kdy brečel naposledy a bylo to před rokem, když musel na operaci tehdy 9 týdenní syn (mladší z dvojčat). Tak mě to přimělo k tomu založit diskusi, kdy vaše polovičky brečí? Myslím, že pláč mužů je normální, jen se o něm nemluví, určitě nebudu svým třem synům říkat, že kluci nebrečí, nějak ten „trend“ že holky bulet můžou a kluci ne nechápu.

těsně po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
8.4.11 20:04

když mě odvezli z práce v bolestech a podezřením na mimoděložní, a pak, když se narodili kluci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

Já ho ještě za pět let společného života brečet neviděla :nevim: A po porodu nevím, byla jsem v celkové anestezii. Jinak držím palečky a ať operace dopadne bez komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf

…když jsem mu řekla, že mi právě neonatolog oznámil, že naše dcera má vážnou vývojovou vadu, bez operace neslučitelnou se životem, a že jsem jí ještě ani neviděla a už je na cestě do Prahy, kde jí budou operovat.. :cry: :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
13503
8.4.11 20:05

Kdyz jsme museli prodat psa a pak po porodu,ale tam jel ukapnul slzu.U psa primo rval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
8.4.11 20:08

Když zjistil, že IVF nevyšlo.
A pak spolu bulíme každou středu u Modrého z nebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
8.4.11 20:11

no, když nám nevyšlo umělé, tak nebrečel, po porodech jsem byla v narkoze, tak nevim, ale tvrdi, ze ne a to mu i verim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
8.4.11 20:12

teda ten můj u porodu nic :mrgreen:
nevim kdy řval naposledy , ale pamatuji si že když jsme si zbalila věci stím že je konec , že jdu pryč - brečel šíleně moc..
jinak si myslím že vidět chlapa brečet je něco výmečného :wink:

• Citovat
  • Upravit
27305
8.4.11 20:12

Občas nad neutěšenou domácí situací. Nebo u filmu. Většinou bulí tajně a myslí si, že to nevím. U filmu bulí veřejně, ale snaží se to skrýt a já to nekomentuju ani na něj necivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
8.4.11 20:13

Když jsem potratila a odvezl si mě po revizi domů, to jsem brečeli společně.
Přeju aby operace dopadla co nejlíp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032

Když večer zjistil,že zapoměl na moje narozeniny.Bylo mu to strašně líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459

při obou porodech :-D když jsme museli nechat uspat psa a když mu zemřel táta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
8.4.11 20:16

jo, když jsme museli nechat uspat psa, tak to bylo taky hodně slz, já řvala tak, že mi dali na smrkání vatu, co tam měli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
8.4.11 20:18

Nejprve chci poprat, at operace dobre dopadne!!! :hug:

Kdy opravdu brecel, ze mu tekly slzy, bylo, kdyz nam zemrela Ericka :cry: Ted sem tam vlhke oci zahlednu, kdyz na ni vzpominame, ale vzdy to nejak ustoji a slzy „spolkne“.
A taky nejakou tu slzicku spolknul na babiccine pohrbu loni v kvetnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí