Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bobiše píše:Tak holky, zatím jsem si přečetla první dvě strany a rozbrečela jsem se já.
No, nevím, asi se mi honí hormony nebo nevím.
Takže se na tuto diskuzi podívám až třeba někdy jindy.
presne nevim jeslit hormonama ale taky brecim skoro u kazdyho prispevku proto to radis ctu jen o samote ![]()
RyBANA píše:
Na naší svatbě![]()
nevím proč jako…
Checht, no já bych i věděl…
![]()
emocuc.polymorf píše:nikitanikita píše:Pro tebe je to horší, jak pro ni.Kamča.dalmatinka píše:dekuji ale je to tezke pro me jako pro maminkunikitanikita píše:Nikita také držim princezně moc moc palce.Je užasná a věřím že vše krásně zvládne.Držte se všichni
Drzim palecky..jsme na tom stejne moje 3mesicni dcerka jde taky 18.dubna na operaci ma vrozenou vadu ledvinnemame to nikdo lehky..
Ale člověk by vzal tu bolest na sebe, viď? Nic si naštěstí nebude pamatovat
![]()
My měli narkóz už devět a na malý by to nikdo nepoznal
Tak hlavu vzhůru.. já si vždycky říkám: No, neoperujou to snad poprvý
Jo a zdravím tě moc, koukám, že to máme vzdušnou čarou tak 4 km
![]()
Tak držíme palce, i malýmu Alexovi![]()
To jedete asi obě do Motola, že?
Ahojky tak to jste sikulky..my jdeme do detske fakultky Ke Karlovu v Praze..jsou tam kapacity…odkud jsi?
Katka86 píše:
JIzvi držím palečky,at jste brzo zdraví,bobi maličkýJinak k dotazu:manža brečel za 8 let asi 5×,jednou brečel když mi zabili bráchu,sice ho neznal,ale brečel kvůli mě,když viděl řvát mě.Při obou porodech taky,2× když jsme o miminko přišli.A naposledy včera večer,když se večer 3 letý syn k nám oběma přitulil a řekl nám,že nás má nejvíc rád a že by si přál s náma pořád být i když někdy zlobká
Hele a jsi si jistá, že manžel brečel kvůli tomu, co syn řekl a né kvůli tomu, že se chystal, že s tebou bude „tentononc“ a zase nic…??
![]()
ivik21 píše:
reklama je fajnáááNikitanikita - držím palečky Tobě i holčičce!!! a ať to dobře dopadne!!! Hodně zdravíčka a štěstíčka oběma!!!
dekuji moc ![]()
etatinek píše:Katka86 píše:Hele a jsi si jistá, že manžel brečel kvůli tomu, co syn řekl a né kvůli tomu, že se chystal, že s tebou bude „tentononc“ a zase nic…??
JIzvi držím palečky,at jste brzo zdraví,bobi maličkýJinak k dotazu:manža brečel za 8 let asi 5×,jednou brečel když mi zabili bráchu,sice ho neznal,ale brečel kvůli mě,když viděl řvát mě.Při obou porodech taky,2× když jsme o miminko přišli.A naposledy včera večer,když se večer 3 letý syn k nám oběma přitulil a řekl nám,že nás má nejvíc rád a že by si přál s náma pořád být i když někdy zlobká
![]()
Jsem si jistá,protože u nás zase NIC neznáme
![]()
lemaz píše:
Když zjistil, že IVF nevyšlo.
A pak spolu bulíme každou středu u Modrého z nebe.
ano mi take u modreho z nebe bulime oba dva
![]()
zuzukaa píše:lemaz píše:ano mi take u modreho z nebe bulime oba dva
Když zjistil, že IVF nevyšlo.
A pak spolu bulíme každou středu u Modrého z nebe.![]()
Tak tohle zas nevím já, co tím myslíte??
Asi nebulíte u tý bonboniéry, co?
Jiný Modrý z nebe neznám… hoďte info, ať si taky protáhnu dutiny
![]()
ahojky je to takovy porad tusim ze na mrkyze na slovenskem programu a oni plni sny lidem v nouzy postizenym detickam atd
urcite doporucuji skouknout
zuzukaa píše:
ahojky je to takovy porad tusim ze na mrkyze na slovenskem programu a oni plni sny lidem v nouzy postizenym detickam atdurcite doporucuji skouknout
jj, tak jsem teď koukla na netu, je to na Markíze a jmenuje se to Modré z neba
Kulisy jako v nebi, kolem obláčky a taková bílá aréna - studio. Moderátor starší chlápek, ale to možná jen v tomhle mnou náhodně vybraným díle, znělka jak z nějaký telenovely, máte pravdu, asi to bude pěknej útok na city. Jinak my Markízu nemáme
No, kdyžtak to zkusím někdy na netu, až bude nálada. Díky za tip
![]()
Modré z neba - kolegyně v práci se o tomhle pořadu bavily a prý probrečelý celý pořad, samozřejmě k pobavení rodiny
Jsou tam prý děsně dojemné příběhy, hlavně naposledy probíraly příběh paní s nedostatkem kyslíku, to si ani neumíme představit, jaké nemoci jsou…
na Markíze ve středu od 20h
, ale zřejmě nic pro mě… ![]()
nevim proc , ale vetsina chlapu se za slzy stydi .. nechapu .. neprijde mi to jako projev slabosti jak nekteri tvrdi .. prijde mi to naopak velice lidske … neni ostuda kdyz chlap breci .. vypovida to o jeho dusi , citlivosti a pak ..vazim si tech muzskych , kteri slzy nezydrzuji .. mam radej citlivku nez nejakeho bouchace a tvrdaka
muj byvaly manzel plakal naposledy jen jednou vlastne dvakrat poprve kdyz mu umrel dedecek … a pak kdyz umrel muj tata … bral ho jako sveho nebot ten jeho se ho a jeho sestry zrekl , kdyz mu bylo 7 let … jinak malickemu preji pevne zdravicko … obema… at vse dobre dopadne a vam kdyz budete plakat at to jsou uz jen slzy stesti ![]()
Můj drahý naposledy brečel o Vánocích přímo na Štědrý den a já samozřejmě s ním.Byly to naše první Vánoce ve vysněném bytě ![]()
Tak nevím, zda můj muž není necita, ale plakat jsem ho neviděla nikdy /ani po smrti jeho mámy/
, prostě tvrďas ![]()
jizvíková píše:
Ahoj holky,
v úterý jsme se dozvěděli, že náš měsíční syn musí na operaci. Manžel přijel domů a brečel. Přemýšlela jsem, kdy brečel naposledy a bylo to před rokem, když musel na operaci tehdy 9 týdenní syn (mladší z dvojčat). Tak mě to přimělo k tomu založit diskusi, kdy vaše polovičky brečí? Myslím, že pláč mužů je normální, jen se o něm nemluví, určitě nebudu svým třem synům říkat, že kluci nebrečí, nějak ten „trend“ že holky bulet můžou a kluci ne nechápu.
to je dobrej nápad, založení týhle diskuze..moc ti za to dík
My s mojim jsme asi jiný, občas si tak řikam, že nás někdo pozorovat má nás za cvoky… mmm my spolu běžně brečíme u romantických filmů.. můj je dalo by se říct velkej cíťa.. spíš taková moje ženská
brečíme spolu furt.. ![]()