Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj manžel brečel u obou porodů a při tom druhém prohlásil: „Brečel jsem, když se holky narodily, pak budu brečet, až se budou vdávat a tím bych to svoje brečení v životě uzavřel.“ ![]()
Viděla jsem ho třikrát opravdu plakat:
Poprvé, když jsme spolu byli pár měsíců a já se chtěla rozejít.
Podruhé, když jsem potratila naše první dítě a potřetí, když nás odvážela sanita s malou do nemocnice po úrazu a on vezl domů prázdný kočárek.
Občas jsem viděla lesklé oči v různých situacích a ustál to.
A ačkoliv nepovažuju pláč za projev slabosti a svému synovi říkám, že když ho něco bolí nebo se trápí, tak plakat může a ráda ho utěším
(jinak mu to „zakazuju“, protože nemusím ukňágané děti a říkám mu, že pláčou miminka, protože ještě neumí mluvit), tak jsem ráda, že ten můj chlap není „profi plačka“.. prostě mi slzy víc sedí k ženám. Chlap, co by mi doma plakal u romantického filmu.. to mi přijde takové zvláštní, legrační
. Nemyslím směšné, zase je to lepší, než nějaký násilník, to určitě
!
Snad mi rozumíte.
Tady použiju možnost anonymity, protože pro mě jsou ty důvody dost intimní
.
Můj přítel brečel poprvé jak jsem se chtěla rozejít pak jak jsem mu řekla že jsem těhotná potom jak viděl naší princeznu na ultrazvuku nekolikrat brecel jak hladika brisko a mala ho kopala kdyz se mala narodila bohuzel nemohl bejt u porodu tak mi brecel do telefonu a pokazde breci kdyz malou slysi a jak se na nas tesi az prijede domu to pak budem brecet oba
a jeste chci dodat že mi přijde normalni že muži placou a chlap který říká že né tak lze můj přítel pokaždé brečí v titanicu přijde mi to normální a proč taky né je taky člověk taky má city není žádný mekota ale zase neni uplne tvrdej chlap to bych nechtela
No brečel prý když slyšel poprvé zaplakat malýho já to nevim měla jsem celkovou narkozu a měl skelný oči když jsem mu řekla že čekáme mimi a když byl na utz
Mého přítele jsem viděla poprvé plakat když mu umřel kocour se kterým vyrůstal od malička a trávil s ním většinu času. Museli ho uspat a on ho musel zahrabat, nedivím se mu.
A pár dnů na to se dost pohádal se svým tátou, do toho splácel duhy po jednom zmetkovi a nějak to na něj všechno dolehlo tak to bylo podruhé co jsem ho viděla brečet.. Nejhorší je, když v te situaci nevím jak mu pomoct
Muj plakal když mě podvedl a moc ho to bolelo také
to bylo poprví co plakal.miluji ho a oputila jsem mu.
Tak muj pritel za tech 7 let co jsme spolu plakal co ja vim 2×-poprve kdyz naboril v opilosti auto a podruhe kdyz jsem mu prisla na neveru a chtela jsem od nej odejit…
muj brečel,když jsem važně onemocněla a mysleli si všichni,že nepřežiju.pak jsem ho parkrat nachytala,jak měl na krajičku s našima dětma,ale to popřel ![]()
a pak když mu autem zabili tatu ![]()
Poprvé?když se opil,a já se naštvala,a na 2dny odešla,tak potom bečel,ať se vrátím.
Můj plakal když mě podvedl a zjistil, že jsem to zjistila. Jen mám pocit, že neplakal kvůli nevěře, ale kvůli tomu, že já se to dozvěděla
![]()
Prevít jeden…
Můj při porodu, respektive až na nás malá vykoukla
Pak při dojemných filmech a když mu umřel dědeček a babička (loni)
Partner je svým způsobem citlivý chlap ale na druhou stranu je to i „tvrďák“ ![]()
Mně to na fer řekl plakal a mrzelo ho to moc.ted je to nejvetší zlatíčko na světě zatím.
Svého jsem ještě skutečně brečet neviděla, ale skelné oči měl u porodu, když choval malou poprvé v náručí…a to tvrdil, že k porodu nepůjde, že by to s ním švihlo ![]()
A když se ptáte na chlapy, tak můj bratr brečel, když nám před pár lety náhle zemřel táta - dům bylo jedno slzavé údolí, jedno jestli ženy nebo chlapi. Myslím, že hláška, že chlapi nebrečí je pěkná pověra.
Příspěvek upraven 06.01.12 v 12:55