Kdy Váš partner brečel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1144
13.4.11 08:46

Můj manžel brečel u obou porodů a při tom druhém prohlásil: „Brečel jsem, když se holky narodily, pak budu brečet, až se budou vdávat a tím bych to svoje brečení v životě uzavřel.“ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.11 13:40

Viděla jsem ho třikrát opravdu plakat:
Poprvé, když jsme spolu byli pár měsíců a já se chtěla rozejít.
Podruhé, když jsem potratila naše první dítě a potřetí, když nás odvážela sanita s malou do nemocnice po úrazu a on vezl domů prázdný kočárek.

Občas jsem viděla lesklé oči v různých situacích a ustál to.
A ačkoliv nepovažuju pláč za projev slabosti a svému synovi říkám, že když ho něco bolí nebo se trápí, tak plakat může a ráda ho utěším :hug: (jinak mu to „zakazuju“, protože nemusím ukňágané děti a říkám mu, že pláčou miminka, protože ještě neumí mluvit), tak jsem ráda, že ten můj chlap není „profi plačka“.. prostě mi slzy víc sedí k ženám. Chlap, co by mi doma plakal u romantického filmu.. to mi přijde takové zvláštní, legrační :nevim: :lol: . Nemyslím směšné, zase je to lepší, než nějaký násilník, to určitě :wink: !
Snad mi rozumíte.

Tady použiju možnost anonymity, protože pro mě jsou ty důvody dost intimní :wink: .

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
13.4.11 14:46

Můj přítel brečel poprvé jak jsem se chtěla rozejít pak jak jsem mu řekla že jsem těhotná potom jak viděl naší princeznu na ultrazvuku nekolikrat brecel jak hladika brisko a mala ho kopala kdyz se mala narodila bohuzel nemohl bejt u porodu tak mi brecel do telefonu a pokazde breci kdyz malou slysi a jak se na nas tesi az prijede domu to pak budem brecet oba

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
13.4.11 14:52

a jeste chci dodat že mi přijde normalni že muži placou a chlap který říká že né tak lze můj přítel pokaždé brečí v titanicu přijde mi to normální a proč taky né je taky člověk taky má city není žádný mekota ale zase neni uplne tvrdej chlap to bych nechtela

• Citovat
  • Upravit
387
13.4.11 14:54

No brečel prý když slyšel poprvé zaplakat malýho já to nevim měla jsem celkovou narkozu a měl skelný oči když jsem mu řekla že čekáme mimi a když byl na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.4.11 13:51

Mého přítele jsem viděla poprvé plakat když mu umřel kocour se kterým vyrůstal od malička a trávil s ním většinu času. Museli ho uspat a on ho musel zahrabat, nedivím se mu.
A pár dnů na to se dost pohádal se svým tátou, do toho splácel duhy po jednom zmetkovi a nějak to na něj všechno dolehlo tak to bylo podruhé co jsem ho viděla brečet.. Nejhorší je, když v te situaci nevím jak mu pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.12 12:40

Muj plakal když mě podvedl a moc ho to bolelo také :( to bylo poprví co plakal.miluji ho a oputila jsem mu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.12 12:40

odpustila

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.12 12:43

Tak muj pritel za tech 7 let co jsme spolu plakal co ja vim 2×-poprve kdyz naboril v opilosti auto a podruhe kdyz jsem mu prisla na neveru a chtela jsem od nej odejit…

• Citovat
  • Upravit
26653
6.1.12 12:44

muj brečel,když jsem važně onemocněla a mysleli si všichni,že nepřežiju.pak jsem ho parkrat nachytala,jak měl na krajičku s našima dětma,ale to popřel :mrgreen:
a pak když mu autem zabili tatu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
6.1.12 12:44

Poprvé?když se opil,a já se naštvala,a na 2dny odešla,tak potom bečel,ať se vrátím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.12 12:45

Můj plakal když mě podvedl a zjistil, že jsem to zjistila. Jen mám pocit, že neplakal kvůli nevěře, ale kvůli tomu, že já se to dozvěděla :cert: :cert: :cert:
Prevít jeden…

• Citovat
  • Upravit
2075
6.1.12 12:50

Můj při porodu, respektive až na nás malá vykoukla :) Pak při dojemných filmech a když mu umřel dědeček a babička (loni) :( Partner je svým způsobem citlivý chlap ale na druhou stranu je to i „tvrďák“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.12 12:52

Mně to na fer řekl plakal a mrzelo ho to moc.ted je to nejvetší zlatíčko na světě zatím.

• Citovat
  • Upravit
14552
6.1.12 12:52

Svého jsem ještě skutečně brečet neviděla, ale skelné oči měl u porodu, když choval malou poprvé v náručí…a to tvrdil, že k porodu nepůjde, že by to s ním švihlo :hug:
A když se ptáte na chlapy, tak můj bratr brečel, když nám před pár lety náhle zemřel táta - dům bylo jedno slzavé údolí, jedno jestli ženy nebo chlapi. Myslím, že hláška, že chlapi nebrečí je pěkná pověra.

Příspěvek upraven 06.01.12 v 12:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria