Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ten můj u porodu - císaře nemohl být, takže tam asi ne, pak tvrdí, že měl radost ze syna, že to ani nestihl…
Co si pamatuji já, tak na pohřbu své milované babičky (už je tomu pomalu 5 let), dále pak když jsme museli nechat uspat našeho vlčáka, kterého ze začátku nenáviděl a pak miloval a úplně naposledy co si pamatuji, tak v srpnu 2010, kdy jsme museli na potrat…
poprvý jsme hoviděla brčet na genetice při UTZ - byl to jeho první UTZ a am mu to poprvý došlo ![]()
pak měl skelný oči když mě vedl do porodnice a oni mu řekli,ať příjde ráno,že do rána nic nebude - to měl fakt strach, při synových prvních narozeninách měl tayk na krajíčku …
Můj doopravdy hodně plakal, když mu umřel tatínek a při narození naší dcery. Pak, když se mu zabil kamarád při výstupu na nějakou horu v Rakousku, když poprvé viděl můj epileptický záchvat a bál se že umřu
a pak když jsme s dcerou byly na JIP kvůli jejímu zápalu plic, to jí byly 2 měsíce. Taky mu ukápla slza na koncertech The Gathering a Devina Townsenda. Mám citlivého chlapa.
Moc vám přeji, ať je vše v pořádku. ![]()
Po smrti jeho dědečka a při porodu dcery, ale ne až se narodila, ale v průběhu. Říkal, že mu mě bylo hrozně líto, jak trpím a nemůže mi nijak pomoct
sice jsem v tu chvíli měla jiné starosti, ale když jsem viděla ty jeho slzy, nikdy jsem ho nemilovala víc ![]()
Příspěvek upraven 06.01.12 v 14:31
Celou dobu jsem do diskuze neměla čím přispět a už jsem si říkala,že můj chlap je tvrďák a nebrečí.Ale teď o svátcích jsme se spolu koukali na televizi a já najednou koukám,jak se mu po tvářích kutálí slzy
Ptám se ho proč brečí a on povídá„Vidíš to,to je taková nádhera ta Šumava“.Je to jihočech a stýská se mu-bydlení v paneláku není nic pro něj ![]()
Když mne odvezli do špitálu kvůli srdci a dávali mi šoky kvůli nahození normálního rytmu. Stál kus dál a viděl to, když jsem se trochu probrala viděla jsem že brečí. Pak když mu zemřel nejlepší kamarád a psi. Při porodu nebrečel ani já kupodivu ne, byl zvědavý, šťastný.
Nebrečí když je šťastný, někdo brečí štěstím no u nás to nějak neplatí.
Můj muž většinou brečí když se pohádáme a on řekne nějakou špatnou věc. Pak prosí, někdy brečí, abych mu odpustila. Viděla jsem párkrát, že měl slzy na krajíčku i při šťastných chvílích, ale to už si přesně nepamatuji ![]()
Nedávno brečel když umřel jeho první pes, i když s ním už 6let nebyl, vzalo ho to. A před měsícem brečel kvůli úmrtí jeho babičky a to docela hodně…
Můj dnes už bývalý brečel, když jsme se náhodou dívali na Poštu pro tebe. Zrovna tam byl případ, kdy odložené dítě, dnes již dospělé, vyhledalo svoje rodiče. Tenkrát jsem si říkala, jak je citlivý… a dojímalo mne to… Do roka a do dne se vykašlal na své miminko a již dva roky ho neviděl a ani vidět nechce.
![]()
Ahoj holky,stalo se mi něco podobného,můj muž-cizinec se rozbrečel,když od nás odjížděl na návštěvu k rodičům do zahraničí,odjížděl na 4 dny,to byl naší malé 1 rok…pak jsem ho rok neviděla
přijel aby se vrátil prý domů
to brečel zase,moc nepochodil a dnes jsou malé skoro 3 roky,už jsme ho neviděly, ani alimenty,občas napsal,ale dnes už o něm nemáme pár měsíců žádné zpravy…asi to tehdy plánoval a proto tak brečel,ale to už se asi nedozvím a dozvědět nechci.
Kdyz videl ve 13tt mimi na UTZ a doktor pustil nahlas srdicko, kdyz jsem mu pak rekla ze vysledky z plodovky dopadly dobre a cekame chlapecka..to mel slzy jak hrachy a pak u porodu
![]()
Když jsme si přivezli syna z porodnice. Seděl u postýlky, koukal na spícího človíčka a brečel jak malej kluk…