Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky svymu snyovi nebudu rikat ze chlapi nebreci, pak se schovavaj kdyz jim je smutno a nevybreci se a dusi to v sobe jako to vzdy delal muj tata…muj muz brecel kdyz nam umiralo stenatko na vyvojovou vadu a kdyz po 5ti dnech trapeni a injekci umrelo…to jsem ho videla brecet asi porpve
Potom mel prej na krajicku pri porodu ale udrzel to
…Jinak v tvym pripade by muj muz urcite brecel strasne moc…
No to jsem napsala kdy brecel muj muz a ja napsoeldy ukapla slzu ted pri cteni duvodu proc vasi muzi breceli…
Takpreji vsem hlavne hdone zdravicka a zdravicka a zdravicka ![]()
Ajla píše:
taky svymu snyovi nebudu rikat ze chlapi nebreci, pak se schovavaj kdyz jim je smutno a nevybreci se a dusi to v sobe jako to vzdy delal muj tata…muj muz brecel kdyz nam umiralo stenatko na vyvojovou vadu a kdyz po 5ti dnech trapeni a injekci umrelo…to jsem ho videla brecet asi porpve
Potom mel prej na krajicku pri porodu ale udrzel to…Jinak v tvym pripade by muj muz urcite brecel strasne moc…
No to jsem napsala kdy brecel muj muz a ja napsoeldy ukapla slzu ted pri cteni duvodu proc vasi muzi breceli…
Takpreji vsem hlavne hdone zdravicka a zdravicka a zdravicka
Páni, teď koukám, že synátor je venku a fakt je Nathaniel
Gratuluju ![]()
JIzvi držím palečky,at jste brzo zdraví,bobi maličký
Jinak k dotazu:manža brečel za 8 let asi 5×,jednou brečel když mi zabili bráchu,sice ho neznal,ale brečel kvůli mě,když viděl řvát mě.Při obou porodech taky,2× když jsme o miminko přišli.A naposledy včera večer,když se večer 3 letý syn k nám oběma přitulil a řekl nám,že nás má nejvíc rád a že by si přál s náma pořád být i když někdy zlobká ![]()
Katka86 píše: ...........A naposledy včera večer,když se večer 3 letý syn k nám oběma přitulil a řekl nám,že nás má nejvíc rád a že by si přál s náma pořád být i když někdy zlobká
No to bych řvala taky a manžel 100% se mnou…
jizvikova - drzim palecky
![]()
A ten muj brecel, ted pred mesicem pri svatbe ![]()
Predtim, kdyz jsme se pohadali, a ja se ho zeptala, kdo se stehuje, jestli ja nebo on, tak to vymeknul a omluvil se mi..Ale to je uz daaavno ![]()
MaryClementine píše:řvali jsme oba jak želvyKatka86 píše: ...........A naposledy včera večer,když se večer 3 letý syn k nám oběma přitulil a řekl nám,že nás má nejvíc rád a že by si přál s náma pořád být i když někdy zlobkáNo to bych řvala taky a manžel 100% se mnou…
svýho chlapa jsem za těch 11 let viděla brečet asi jen jednou,když se mu zabil brácha. ![]()
ja manžela ještě brečet neviděla za 9 let co jsme spolu
a ja brečim furt. i u reklamy na google jak jede studovat do paříže ![]()
RyBANA píše:
Na naší svatbě![]()
nevím proč jako…
Plakal za ztracenou svobodou
Dělám si srandu
Můj na naší svatbě bude určo bulet taky.. ![]()
jizvíková - ať všechno dobře dopadne.
Jinak můj muž je mnohem větší cíťa než já. Lesknou se mu oči u dojemných scén v TV (mně ne, ani teď v těhu), když jsem mu řekla, že jsem těhotná… a v dalších emotivně vypjatých situacích. Ale emoce tohoto druhu dává najevo zásadně jen přede mnou, nikde jinde. Říkám mu občas „citlivko“ a on mně „cyniku“. ![]()
lucienne píše:
ja manžela ještě brečet neviděla za 9 let co jsme spolua ja brečim furt. i u reklamy na google jak jede studovat do paříže
Tak tahle reklama je vražedná
Taky bulim, ale tajně.. ![]()
když se narodila Terezka..u druhého už byl za hrdinu ![]()
a pak když jsme se dřív hodně pohádali..teď už ho to také nechává chladným..
Já viděla svého brečet jen jednou a k druhému se mi přiznal,viděla jsem ho brečet kdžy se u prvního syna nepotrvdila z plodovky duchenova svalová dystrofie,prostě kdžy nám spadnul kámen ze srdce že Sebík bude zdravý,tak utekl do koupelny a brečel:)
A pa se mi přiznal když se Sebík narodil tak potom před nemocnicí vevnitř se držel:)U druhého ani nevím
při určitě ne a pak jel hned domů za Sebíkem ![]()
Tak držím pěsti ať operace dobře dopadne, držte se ![]()
Jinak manžela jsem za 12 let co jsme spolu ještě brečet neviděla ![]()
On je takovej ten klasickej „tvrďák“ co si všechno dusí a řeší v sobě…
ale na druhou stranu se nám ještě nic, tak hroznýho nestalo, jak tady holky píšou, takže kdo ví… ![]()
Přeji Vám, ať operace dopadne výborně!!
![]()
Jinak můj přítel dřív dělal hrdinu, že jako nikdy NEBRE…
Ale jednou jsme se hrozně moc pohádali a vypadalo to na konec.. Druhý den, když jsem mu říkala, jak moc mi to ublížilo a že si to co řekl budu navždy pamatovat tak brečel se mnou.. A od tý doby už se s nějakou slzou netají.. Často ho dojímají filmy a nebo Pošta pro tebe
Ale ta dojímá skoro všechny
včetně mě..i teď ve středu nebo kdy ji dávali.. Já na to nekoukám, protože vím, že budu brečet a on to vždycky zapne ![]()
Jinak já se nechci vidět v těhu jednou… Já dojetím plaču už teď.. U Vašich deníčků počínaje, přes zprávy v TV, na netu, filmy a reklamama konče
Jednou mě dokonce dojala ta reklama (tuším na Hami) jak se tam děcka smějou
http://www.youtube.com/watch?…