Kdy Váš partner brečel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
8.4.11 20:20

ať vše dopadne v pořádku a držte se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4190
8.4.11 20:22

A pak vlastně brečel, když umřel děda na pohřbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
8.4.11 20:26

Když umřel pes jeho rodičů, bohužel jsme to zažili už dvakrát :cry: Těším se až budu jednou rodit, že bude asi taky dojatý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.4.11 20:27

jizvíková - Držím palce ať vše dobře dopadne!!!

Když se naboural s tehdy 2,5letou dcerou na kole a vezla je rychlá … to plakal v té sanitě… bylo mi hrozně :-(

Když jsem byla v 8.tt a on přišel „z jednoho piva večer 23.12.“ až ráno na Štědrý den … :zed: zuřila jsem…

Když se narodil syn, měl slzy v očích a byl hodně dojatý, protože netušil, že to bude syn :-D

Když se mu bratr jako prvnímu přiznal, že je gay … brečeli spolu…

• Citovat
  • Upravit
20296
8.4.11 20:30

Na naší svatbě :lol: :lol: nevím proč jako…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
8.4.11 20:30

pri porodu Gity, kdyz jsem potratila, po transplantaci kdyz nam bylo receno ze je vse OK

obcas 16.v mesici, kdyz se poplati vsechny slozenky ale to spis obrazne receno

at Vam operace dobre dopadne a je vse v poradku!

Příspěvek upraven 08.04.11 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.4.11 20:32
emocuc.polymorf píše: …když jsem mu řekla, že mi právě neonatolog oznámil, že naše dcera má vážnou vývojovou vadu, bez operace neslučitelnou se životem, a že jsem jí ještě ani neviděla a už je na cestě do Prahy, kde jí budou operovat.. :cry: :cry: :cry: :cry:

tak až na ten konec s Prahou jsme to měli stejně, ale věděli sme to už od 20.týdne a to jsem teda brečela já…ale chlap se držel - pak se to obrátilo a chlapa jsem držela já - ale kupodivu se nerozbrečel ani do operace ani po operaci…fakt jsem čekala, že bude brečet

ale my sme to pak asi oba zadržovali, aby sme se navzájem nenervovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
8.4.11 20:41

Mého manžela jsem viděla brečet jen jednou. Na naší svatbě, když se tam jeho otec šíleně opil a dělal ostudu. Manžel se za něho tak styděl :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
8.4.11 20:42

Když mu zemřela milovaná teta. :-( To bylo šílený, nevěděla jsem jak mu pomoct.

A když viděl malou-nevim byla jsem v celkové anestezii ale říkal že šel ven se uklidnit. Myslím si že mu slza ukápla. Ale prý si z toho všeho moc nepamatuje. Vytěsnil to byl to pro něj přeevším otřesnej zážitek. Prej se nikdy o nikoho nebál jako tam těch nekolik hodin o mě. :-(

A když jsem se od něj v lednu stěhovala. To měl mokrý oči. Já řvala jak alík, klepala jsem se, tehdy pochopil že je fakt zle a rozbrečel se taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
8.4.11 20:43

A myslím na vás!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug: Dopadne to dobře. ALe teda mrchy nemoci se vás držej :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
8.4.11 20:43

držím palce k té operaci :hug:

za ty roky, co jsme spolu (nemáme společně děti), tak jen jednou a to, když jsme museli nechat uspat čtyřměsíční štěňátko :cry:

• Citovat
  • Upravit
18651
8.4.11 20:46

Jizvi držím moc pěstičky at se operace maličkého povede a je zas brzy zdraví a může řádit s bráškama :srdce:

A odpověď…Můj muž plakal co vím dvakrát v životě. Poprvé když jeho táta umíral na rakovinu a podruhé když jsem se dověděli že náš třetí syn zemře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.4.11 20:46

Viděla sem ho plakat 4× za 10 let.Poprvé když jsme se hodně pohádali.Po druhé když se narodil Matyášek.Po 3 když zemřel náš dobrý kamarád při tragické nehodě.Po 4 když zemřela Klárinka.
Myslím že další pláč nás čeká velmi brzo proto že náš pes je 15letá babička.To spíš bude ale rozlučkovej pláč než pláč z bolesti proto že život měla dlouhej,pěknej.
Já pláču skoro pořád.Pomáhá mi to od bolesti ,ale horší je když člověk plakat nemuže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.4.11 20:47

Maličkému princovi moc moc držíme palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.4.11 20:49

Držím pěstičky ať je vše Ok :hug: :hug:

Můj brečel a hooodně moc, když mu zemřel otec, to nemohl ani spát - velká vzácnost. Pak ještě docela dost, když vyšly špatně triply a brali mi plodovku :cry: Máme zdravého klučíka :wink: Jinak nevím, případně asi řve tajně :think:

Příspěvek upraven 08.04.11 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria