Kdy Váš partner brečel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
emocuc.polymorf
8.4.11 21:36
RyBANA píše:
emocuc.polymorf píše: …když jsem mu řekla, že mi právě neonatolog oznámil, že naše dcera má vážnou vývojovou vadu, bez operace neslučitelnou se životem, a že jsem jí ještě ani neviděla a už je na cestě do Prahy, kde jí budou operovat.. :cry: :cry: :cry: :cry:

tak až na ten konec s Prahou jsme to měli stejně, ale věděli sme to už od 20.týdne a to jsem teda brečela já…ale chlap se držel - pak se to obrátilo a chlapa jsem držela já - ale kupodivu se nerozbrečel ani do operace ani po operaci…fakt jsem čekala, že bude brečet

ale my sme to pak asi oba zadržovali, aby sme se navzájem nenervovali

My netušili vůbec nic :cry: :cry: Proto jsem jí poprvé viděla, až když jí byl týden :cry: Než jsem se dostala z JIPu, byla pryč :cry: (manžel jí viděl ještě večer předtím, řekli nám nejdřív, že je zdravá :cry: )…

Ale tu nemocnici máme stejnou, viděla jsem Vaše fotky a známé modré logo :cry: Vědět to dopředu, taky rodím tam :cry:
No, hlavně, že to jsou věci, co už dnes umí operovat :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
27031
8.4.11 21:37

Jizvíková…z nás taky přeju aby operace dopadla dobře a maličký byl v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
8.4.11 21:41
lucienne píše:
ja manžela ještě brečet neviděla za 9 let co jsme spolu :nevim: a ja brečim furt. i u reklamy na google jak jede studovat do paříže :oops:

..ježiš, to jsem zrovna včera psala, že u toho řvu :lol: :lol: a to jsem skoro 16 měs. po porodu!! :lol: :lol: Jako některý věci už se asi nesrovnaj :nevim: :mrgreen: :mrgreen: Tahle reklama mě vždycky dostane :cry: :cry: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1349
8.4.11 21:43

Jizvíková-také s Tarjinkou přejeme at operace dobře dopadne :hug: .
Jinak muj se tváří jako drsnej metalista,ale je hrozná cíťa,brečel když jsem mu oznámila že jsem těhu,při porodu byl hodně dojatej,ale šel stříhat pupeční šňůru tak už nebyl čas brečet,no a pak brečí kdyžs se hodně pohádáme.Naposledy plakal včera,zůstávala jsem doma sama s malou,a on jel tchánovcům do neděle pomáhat na barák.Jsme na sebe šíleně fixovaný,tak plakal že se prý po mě a po mimi ustejská.No já teda brečela taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
8.4.11 21:44

Jizvi- hlavně ať operace dopadne na jedničku! :hug:

Jinak brečel při porodu, ne po něm, ale při něm, protože prý když viděl jak trpím..tak se neudržel..

Příspěvek upraven 08.04.11 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
8.4.11 21:45
emocuc.polymorf píše:
lucienne píše:
ja manžela ještě brečet neviděla za 9 let co jsme spolu :nevim: a ja brečim furt. i u reklamy na google jak jede studovat do paříže :oops:
..ježiš, to jsem zrovna včera psala, že u toho řvu :lol: :lol: a to jsem skoro 16 měs. po porodu!! :lol: :lol: Jako některý věci už se asi nesrovnaj :nevim: :mrgreen: :mrgreen: Tahle reklama mě vždycky dostane :cry: :cry: :hug:

A já u toho taky řvu a to nejsem ani po porodu a ani před porodem.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.4.11 21:47
Hotaru píše:
emocuc.polymorf píše:
lucienne píše:
..ježiš, to jsem zrovna včera psala, že u toho řvu :lol: :lol: a to jsem skoro 16 měs. po porodu!! :lol: :lol: Jako některý věci už se asi nesrovnaj :nevim: :mrgreen: :mrgreen: Tahle reklama mě vždycky dostane :cry: :cry: :hug:
A já u toho taky řvu a to nejsem ani po porodu a ani před porodem.. :mrgreen:

Holky, nenajdu někde tu reklamu na netu?Já totiž vůbec nevim,kterou myslíte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
8.4.11 21:48
Stensa píše:
Hotaru píše:
emocuc.polymorf píše:
lucienne píše:
Holky, nenajdu někde tu reklamu na netu?Já totiž vůbec nevim,kterou myslíte :think:

tahle :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
16136
8.4.11 21:49

sem rada že s tou google reklamou nejsem jediná :lol: je krásně udělaná… a reklama jak se smějou děti mě taky dojímá. a taky film godzilla a jakykoliv jiny kde umiraji „zvířátka“ :lol: ale zase třeba titanic a podobné mě nedojal vubec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.4.11 21:49

Ahoj,ten můj brečel,když jsem chtěla od nej odejít,nebo sošlo k nedorozumění,které se naštěsí vysvětlilo a já mněla už zbaleno,tak brečel,pak u porodu,jak se nardil náš syn,tak berečel a přinesl mi ho a ještě jednou,když jsme mněli finanční problémy,tak jsme brečeli oba
Jinak taky přeju hodně zdravíčkaa štěsíčka a ať operace dopadne dobře :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
8.4.11 21:51

Můj muž brečel když mu zemřela mamka, podruhé, když nám zemřelo první dítě a potřetí, když se nám narodila zdravá dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
8.4.11 21:53
RyBANA píše:
Ajla píše:
taky svymu snyovi nebudu rikat ze chlapi nebreci, pak se schovavaj kdyz jim je smutno a nevybreci se a dusi to v sobe jako to vzdy delal muj tata…muj muz brecel kdyz nam umiralo stenatko na vyvojovou vadu a kdyz po 5ti dnech trapeni a injekci umrelo…to jsem ho videla brecet asi porpve
Potom mel prej na krajicku pri porodu ale udrzel to :-)…Jinak v tvym pripade by muj muz urcite brecel strasne moc…
No to jsem napsala kdy brecel muj muz a ja napsoeldy ukapla slzu ted pri cteni duvodu proc vasi muzi breceli…
Takpreji vsem hlavne hdone zdravicka a zdravicka a zdravicka :kytka:
Páni, teď koukám, že synátor je venku a fakt je Nathaniel :palec: Gratuluju :-)

dekujuuu…Jojo 12. mu bude mesic je to bez H Nataniel :-) reakce jsou ruzny ale jsme radi ze jsme ho tak pojmenovali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
8.4.11 21:54

jeee Ajlo ahoooj! gratuluju k Natanielovi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
8.4.11 21:55
lucienne píše:
jeee Ajlo ahoooj! gratuluju k Natanielovi :potlesk:

juuu dekuju jste hodny :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.4.11 21:57
emocuc.polymorf píše:
Stensa píše:
Hotaru píše:
emocuc.polymorf píše:
lucienne píše:
Holky, nenajdu někde tu reklamu na netu?Já totiž vůbec nevim,kterou myslíte :think:
tahle :hug: :hug: :hug:

Jůůů, ta je :srdce: Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí