Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jizvíková…z nás taky přeju aby operace dopadla dobře a maličký byl v pořádku ![]()
lucienne píše:
ja manžela ještě brečet neviděla za 9 let co jsme spolua ja brečim furt. i u reklamy na google jak jede studovat do paříže
..ježiš, to jsem zrovna včera psala, že u toho řvu
a to jsem skoro 16 měs. po porodu!!
Jako některý věci už se asi nesrovnaj
Tahle reklama mě vždycky dostane
![]()
Jizvíková-také s Tarjinkou přejeme at operace dobře dopadne
.
Jinak muj se tváří jako drsnej metalista,ale je hrozná cíťa,brečel když jsem mu oznámila že jsem těhu,při porodu byl hodně dojatej,ale šel stříhat pupeční šňůru tak už nebyl čas brečet,no a pak brečí kdyžs se hodně pohádáme.Naposledy plakal včera,zůstávala jsem doma sama s malou,a on jel tchánovcům do neděle pomáhat na barák.Jsme na sebe šíleně fixovaný,tak plakal že se prý po mě a po mimi ustejská.No já teda brečela taky.
Jizvi- hlavně ať operace dopadne na jedničku! ![]()
Jinak brečel při porodu, ne po něm, ale při něm, protože prý když viděl jak trpím..tak se neudržel..
Příspěvek upraven 08.04.11 v 21:50
emocuc.polymorf píše:lucienne píše:..ježiš, to jsem zrovna včera psala, že u toho řvu
ja manžela ještě brečet neviděla za 9 let co jsme spolua ja brečim furt. i u reklamy na google jak jede studovat do paříže
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A já u toho taky řvu a to nejsem ani po porodu a ani před porodem.. ![]()
Hotaru píše:emocuc.polymorf píše:A já u toho taky řvu a to nejsem ani po porodu a ani před porodem..lucienne píše:..ježiš, to jsem zrovna včera psala, že u toho řvu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Holky, nenajdu někde tu reklamu na netu?Já totiž vůbec nevim,kterou myslíte ![]()
Stensa píše:Hotaru píše:Holky, nenajdu někde tu reklamu na netu?Já totiž vůbec nevim,kterou myslíteemocuc.polymorf píše:A já u toho taky řvu a to nejsem ani po porodu a ani před porodem..lucienne píše:..ježiš, to jsem zrovna včera psala, že u toho řvu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sem rada že s tou google reklamou nejsem jediná
je krásně udělaná… a reklama jak se smějou děti mě taky dojímá. a taky film godzilla a jakykoliv jiny kde umiraji „zvířátka“
ale zase třeba titanic a podobné mě nedojal vubec ![]()
Ahoj,ten můj brečel,když jsem chtěla od nej odejít,nebo sošlo k nedorozumění,které se naštěsí vysvětlilo a já mněla už zbaleno,tak brečel,pak u porodu,jak se nardil náš syn,tak berečel a přinesl mi ho a ještě jednou,když jsme mněli finanční problémy,tak jsme brečeli oba
Jinak taky přeju hodně zdravíčkaa štěsíčka a ať operace dopadne dobře
![]()
Můj muž brečel když mu zemřela mamka, podruhé, když nám zemřelo první dítě a potřetí, když se nám narodila zdravá dcera.
RyBANA píše:Ajla píše:Páni, teď koukám, že synátor je venku a fakt je Nathaniel
taky svymu snyovi nebudu rikat ze chlapi nebreci, pak se schovavaj kdyz jim je smutno a nevybreci se a dusi to v sobe jako to vzdy delal muj tata…muj muz brecel kdyz nam umiralo stenatko na vyvojovou vadu a kdyz po 5ti dnech trapeni a injekci umrelo…to jsem ho videla brecet asi porpve
Potom mel prej na krajicku pri porodu ale udrzel to…Jinak v tvym pripade by muj muz urcite brecel strasne moc…
No to jsem napsala kdy brecel muj muz a ja napsoeldy ukapla slzu ted pri cteni duvodu proc vasi muzi breceli…
Takpreji vsem hlavne hdone zdravicka a zdravicka a zdravickaGratuluju
dekujuuu…Jojo 12. mu bude mesic je to bez H Nataniel
reakce jsou ruzny ale jsme radi ze jsme ho tak pojmenovali ![]()
lucienne píše:
jeee Ajlo ahoooj! gratuluju k Natanielovi
juuu dekuju jste hodny
![]()
emocuc.polymorf píše:Stensa píše:tahleHotaru píše:Holky, nenajdu někde tu reklamu na netu?Já totiž vůbec nevim,kterou myslíteemocuc.polymorf píše:A já u toho taky řvu a to nejsem ani po porodu a ani před porodem..lucienne píše:..ježiš, to jsem zrovna včera psala, že u toho řvu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jůůů, ta je