Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,pokusim se to v rychlosti nastínit.Přítel mě podváděl s kolegyní z práce,dozvěděla jsem se to a dala mu ultimátum,přísahal,že už s ní nic nemá.Včera šel s klukama na pivo a já odjela k našim.Dneska jsem přijela a on šel spát s malým a nechal tu telefon.Já vim,že bych neměla,ale podívala jsem se no a tam měl výpisy,že si s ní ve 2 ráno psal,zprávy smazaný.teď se tu klepu jak ratlík,nervy na pochodu,že je to tu zas.Mám to na něj vybalit až se vzbudí,nebo to nechat být? ![]()
To ti neporadim, kazdy je jiny..
Ale promysli si, co by se stalo, kdyby jsi mu to hned predhodila, a co, kdyz to nechas plavat… ![]()
Aby z toho nebyla zbytecna hadka, ale zase te chapu, ze chces vedet na cem jsi..
Vyrikejte se to, to bude asi nejlepsi. Nevim, nedokazu poradit. Ja jsem v tomhle dost striktni - Podvede, konci.. ![]()
pokud jsi v tom pripade schopna udelat i ten radikalni krok, ktery by vedl k pripadnemu odlouceni… ![]()
Kazdopadne drzim palce ![]()
Děkuju
fakt nevim,je to hrozná situace,neměla jsem se tam dívat,ale to už je teď jedno
Samozrejme, ze je lepsi nevedet, ale pak kdyz to vi treba nekdo v okoli, a ty ne, tak to je silena situace…
Ja jsem v tomhle opravdu dost prisna, takze u me chlap, ktery podvede proste konci. A neni cesty zpet… ![]()
Tak jsem mu to řekla a je ještě nasranej,chudák malej
už ho fakt mám plné zuby
chelsea001 píše:
Ahoj holky,pokusim se to v rychlosti nastínit.Přítel mě podváděl s kolegyní z práce,dozvěděla jsem se to a dala mu ultimátum,přísahal,že už s ní nic nemá.Včera šel s klukama na pivo a já odjela k našim.Dneska jsem přijela a on šel spát s malým a nechal tu telefon.Já vim,že bych neměla,ale podívala jsem se no a tam měl výpisy,že si s ní ve 2 ráno psal,zprávy smazaný.teď se tu klepu jak ratlík,nervy na pochodu,že je to tu zas.Mám to na něj vybalit až se vzbudí,nebo to nechat být?
Já na něco takové přijít, tak vidím černě. By měl takovej budíček, že by na něj nikdy nezapomněl.
Každopádně přeji hodně síly.
chelsea001 píše:
Tak jsem mu to řekla a je ještě nasranej,chudák malejuž ho fakt mám plné zuby
a vysvětlil ti to nějak? nebo ticho po pěšině???
ok. neměla jsi mu lézt (ale ty víš proč jsi to udělala), ale on si nemá co dopisovat v noci s bejvalou milenkou
![]()
chelseo, tak ho zkus více zapřahnout do hlídání a domácích prací a ty si někam vyraž. Pěkně se ohákni, navoněj a vzbuď v něm trošičku nejistoty. „Podle sebe, soudím tebe“, však potom uvidíš, jak mu to bude v hlavince pěkně šrotovat. Chlapi prostě nepřitahuje absolutní jistota, takže ho trošinku zviklej. Pokud vám to jinak klape, tak bych tomu dala ještě šanci a nasadila tyto zbraně. Určitě to zvládneš s úsměvem na rtech, uvidíš
. Moc ti držím pěsti
To je těžký, ale už jsi mu to řekla, zase on provedl mnohem horší věc než prohledávat telefon. To je cesta do pekel, jak si máte věřit, když on slíbí, že nic a ty najdeš sms a pak on ví, že mu lezeš do tel. To už je v háji, udělat tlustou čáru a začít od začátku, přece jen máte asi dítě. Nám to pomohlo, tak vím, o čem mluvím
chelsea001 píše:
Tak jsem mu to řekla a je ještě nasranej,chudák malejuž ho fakt mám plné zuby
Pro me tohle neni chlap…
![]()
Ahoj Chelsea,
ja resila neco podobneho…nebyly to sms ale skype.
Puvodne jsem si rikala, ze mu o tom nereknu a myslim, ze jsem vydrzela jednu noc…kdy jsem vubec nespala, bylo mi blbe. Tak jsem ho vzbudila, servala a pak si urcite umis predstavit jake to bylo prijemne rano.
Musim rict, ze jsem to dost obrecela a rozhodla se ze konec. Nakonec jsme si dali na vecer sraz doma, kde jsem to puvodne chtela ukoncit. Vytahli jsem na svetlo vsechny mozny trable co mame a nakonec me nejak ukecal.
Nejsem takova naivka,abych si myslela, ze uz to nikdy neudela…udela a buh vi kolikrat.
Musela jsem si sama v sobe ujasnit, co je pro me dulezity… nevera sice strasne zklame, ale na tom vztah nestoji…dulezity je, jak to klape jinak.
Nevera je tezka, ale da se prekonat.
Musi se ovsem snazit obe strany.
Drzim palce at to zvladnete k tve spokojenosti, to nejhorsi prejdem.
A hlavne, to rikam dost casto i sobe, Nepatrat! Kdyz se pak takhle neco omylem dozvis, tak se to vsechno muze pekne pos..t.
J.
To je mi moc líto, nakopala bych ho s prominutím ![]()
přesně jak psala Monny, není to chlap!!!