Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pavla87 píše:
To je mi moc líto, nakopala bych ho s prominutím
přesně jak psala Monny, není to chlap!!!
Mam stejny nazor,ale i tak drzim palce at to neni co to vypada ze je
Ahoj, je mi tě moc líto, vím, co to je nevěra a taky vím, že se dá odpustit,ale nezapomenout..Už bych to teď v nejbližší době být tebou neřešila a všímala bych si víc toho, jak se k tobě chová. Pokud vám to jinak klape dobře, nemůžeš si na něj nijak stěžovat a máš ho ráda,asi bych mu dala šanci. Ono rady - odejdi,vyrazila bych ho, jsou sice hodně dobrý,ale v jistým smyslu a v určitý době dost neúčinný.Apsoň z mýho pohledu
.On je nasr..,žes mu to objevila,ale to ho neomlouvá ani v nejmenším. pokud uvidíš,že se snaží,asi bych byla ostražitá,ale jistou šanci bych mu dala. Buď svá ![]()
andrejka4 píše:
Ahoj, je mi tě moc líto, vím, co to je nevěra a taky vím, že se dá odpustit,ale nezapomenout..Už bych to teď v nejbližší době být tebou neřešila a všímala bych si víc toho, jak se k tobě chová. Pokud vám to jinak klape dobře, nemůžeš si na něj nijak stěžovat a máš ho ráda,asi bych mu dala šanci. Ono rady - odejdi,vyrazila bych ho, jsou sice hodně dobrý,ale v jistým smyslu a v určitý době dost neúčinný.Apsoň z mýho pohledu.On je nasr..,žes mu to objevila,ale to ho neomlouvá ani v nejmenším. pokud uvidíš,že se snaží,asi bych byla ostražitá,ale jistou šanci bych mu dala. Buď svá
súhlasím, uvedom si, že ak odídeš, alebo ho vyhodíš, „zadarmo“ ho prenecháš tej druhej bez akéhokoľvek boja…
Bohužel bych řekla, že když byl nasranej že jsi mu vlezla do telefonu, tak s ní něco má.
kdyby měl čistý svědomí tak mu to nevadí. Osobně mi nevadí když by si ten můj přečet moje zprávy z telefonu a to hlavně proto, že tam nemám nic, co by najít neměl. Kdo si zuby nehty chrání své soukromí je to přinejmenším podezřelé. Vlastní zkušenost-z obou stran.
Je mi to líto
![]()
..jako jednou nevěrný byl, ale nyní to ještě nemusí nutně znamenat to samé..
Mohl být opilý a všichni víme, jak se dokážeme chovat, když si přihneme..jako idioti..Vyléváme si srdíčko, vzpomínáme, plácáme velká slova..
Možná ráno sám litoval, že kontaktoval tuto osobu a možná že tím doopravdy ani nic vážného nemyslel.
Nechci ho omlouvat, ale komunikace s exmilenkou je sice nepříjemná, ale netřeba z toho dělat víc než to je..
Radím - zchladni a potom teprve jednej..
tady asi pomůže jedině konstruktivní a upřímná debata, ikdyby jste měli jít od sebe, je důležité si to vyříkat. když je ve vztahu nevěra, může to značit, že něco v tom vztahu úplně nefunguje a je potřeba si o tom promluvit, popř. řešit. ono říct, že to balíš, jde vždy, takže radím ještě pokec - někde v soukromí, bez dětí, na férovku. musí k tomu být ovšem vůle obou stran neházet ještě flintu do žita
Zakladatelko, vím, že bys hrozně ráda slyšela naše rady a tipy, jak bychom to řešily my, ale ve skutečnosti je rozhodnutí pouze na tobě a je závislé na tvých hodnotách a schopnostech fungovat v tomto vztahu. Těžko ti poradit, jsou ženy, co by to tzv. přešly, protože je pro ně důležitější to, že mají partnera a taky mnohdy s ním mají děti. Na druhou stranu jsou ty, co by prostě další šanci nedaly. Ty sama musíš vědět jaká jsi a co je pro tebe tou největší hodnotou a prioritou. Poradila bych ti to, co jsem udělala já…když jsem byla ve tvojí situaci.
Vytvořila jsem si v hlavě seznam, kde jsem si vyjmenovala klady a zápory setrvání v tomto vztahu. Nevím, jak jsi na tom ty, já jsem byla vdaná 2 roky a děti jsme neměli. Vázala nás mimo jiné k sobě láska, zvířata, rodina, majetek. Když jsem si ujasnila klady a zápory…poslední rok vztahu a další okolnosti, rozhodla jsem se, že manžela paní přenechám, sbalila si věci, odstěhovala se a požádala o rozvod. Jelikož jsem asi 3/4 roku předtím již o mamžela trochu bojovala a snažila se, aby vztah byl jako dříve…byla jsem už vyčerpaná a velmi zklamaná a vůbec mi nevadilo, že odcházím a přenechávám manžela jiné paní. Ta ho samozřejmě po mém odchodu už taky nechtěla…ale já také ne. Za nějakou dobu jsem si našla přítele a musím říci, že je mi s ním lépe než s exmanželem. I přítel je rozvedený a dá se říci, že až nyní jsme našli obadva opravdové souznění a vhodného partnera. Ani jeden z nás neměl v manželství děti, zatímco společně si je moc přejeme a snažíme se o ně.
Nechci ti radit, udělej to nebo ono, zde jsem ti jen napsala můj příběh, případně návod se soupisem kladů a záporů. Zkus se rozhodnout tak, aby tys byla šťastná, vím, že je to těžké, i mně to trvalo skoro rok. Věř ale tomu, že žádná žena si nezaslouží ponížení a podvádění, ani ty a jsou partneři, kteří tvoji věrnost ocení. Zároveň můžeš v budoucnu potkat partnera, se kterým budeš mnohem šťastnější. Přeji ti hodně odvahy a síly do tak nesnadného rozhodování. ![]()
Tak jsme o tom mluvili,prý si ani nepamatuje co jí psal,ale já mu nevěřim.
Donutila jsem ho,aby jí napsal,že už jí v životě nenapíše.Vim,že to nic neřeší
Je mi z toho fakt blbě.je to idiot ![]()
No, já to bohužel vidím jak holky tady, nevěřila bych mu…a věřím, že v tom bude pokračovat…bohužel ![]()
chelsea001 píše:
Tak jsme o tom mluvili,prý si ani nepamatuje co jí psal,ale já mu nevěřim.Donutila jsem ho,aby jí napsal,že už jí v životě nenapíše.Vim,že to nic neřeší
Je mi z toho fakt blbě.je to idiot
Zažila jsem něco podobnýho a tím, že ho donutíš, aby jí to napsal se nic nezlepší. Stejně si za zády bude dělat, co chce. Vím přesně, jak Ti je, ale u nás v tom naštěstí nebylo žádný dítě. Taky jsem vyhrožovala, zakazovala, lezla mu do zpráv. Když jsem teď ohlédnu, tak jsem byla hrozná. Navíc u nás to bylo o to horší, že v tom nebyla ženská ale chlap
. Teď už je to za mnou, já mám šťastné manželství a malé mimi. Radit Ti nemůžu, ale za mě lepší dítě bez tatínka (s jiným správným chlapem) než se takhle trápit. Nebo jak tady říkala jiná se s tím prostě smířit. Což já bych asi nedokázala.
.. Omlouvám se, ale radši anonymně. Snad neva. ![]()
Já vim,že to nic neřeší,jen v tom afektu to bylo jediný co mě napadlo.Ona mi ještě předevčírem přála k svátku na facebooku,mám jí v přátelích.Tak mi povězte co je to za krávu.Tim neomlouvám jeho,to v žádným případě.taky jsem ji hned poslala zprávu,že si nedaj pokoj.Už toho mám fakt nad hlavu,odejít jsem chtěla,ale nemám vůbec sílu.Když vidim kluka,jak ho má rád. ![]()
No tak my jsme s manželem do dneška kamarádi, i po rozvodu, občas se sejdeme, dáme kafčo, pokecáme…a i přesto do dneška tvrdí, že s paní nic neměl…a přitom byla změna jeho nálady a všeho taaaaaaaak průhledná, nikdy jsem mu do tel ani jinam nevlezla, navíc mě o stovkách hovorů a sms informoval manžel paní, protože mu chodily výpisy
…chlapi jsou ve většině případů hrozní slaboši a málokdy se k nevěře přiznají…takže přiznání od něj nečekej.
Já jsem chtěla jen vědět pravdu a bohužel tu z ní nedostanu.Já fakt nevim co mám dělat ![]()
No tak když ti rve srdce hlavně že se s malým mají rádi, tak ho nech doma jako hodného tatínka a svůj citový život spoj s někým kdo neulítává..Uvidíme co na to hodný tatínek..
A ještě ti něco řeknu, neponižuj se, nic tím nezískáš. Já jsem často s manželovou paní seděla u stolu, měli jsme společné přátelé, ona se se mnou chtěla velice kamarádit, potkávala jsem ji…a vždy jsem se jen usmála a šla dál…a do dneška se na ni usmívám…je to taky dáno tím, že se mám mnohem lépe, než ona. Mám krásnýho chytrýho chlapa a ona…jen kvůli prachům je se svým manželem, který ji podvádí, ona podvádí jeho…může ho podvádět s mým exmanželem…ale už ji to taky nebaví, zvláště, když mně je to šumák
Je mi jí spíše líto, že je tak ubohá a musela, i můj manžel, zničit mladé manželství, aby si něco dokázala, musela svést chlapa o 15 let mladšího…platila mu za to, všude ho zvala…pro mě je to chuděra a můj exmnanžel vůl, který jí to žere.....oba jsou pro mě k smíchu.....a já jsem konečně šťastná
![]()