Zase nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10568
7.4.11 15:17
Pavla87 píše:
To je mi moc líto, nakopala bych ho s prominutím :cert:
přesně jak psala Monny, není to chlap!!!

Mam stejny nazor,ale i tak drzim palce at to neni co to vypada ze je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.4.11 15:48

Ahoj, je mi tě moc líto, vím, co to je nevěra a taky vím, že se dá odpustit,ale nezapomenout..Už bych to teď v nejbližší době být tebou neřešila a všímala bych si víc toho, jak se k tobě chová. Pokud vám to jinak klape dobře, nemůžeš si na něj nijak stěžovat a máš ho ráda,asi bych mu dala šanci. Ono rady - odejdi,vyrazila bych ho, jsou sice hodně dobrý,ale v jistým smyslu a v určitý době dost neúčinný.Apsoň z mýho pohledu :nevim: .On je nasr..,žes mu to objevila,ale to ho neomlouvá ani v nejmenším. pokud uvidíš,že se snaží,asi bych byla ostražitá,ale jistou šanci bych mu dala. Buď svá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
7.4.11 15:55
andrejka4 píše:
Ahoj, je mi tě moc líto, vím, co to je nevěra a taky vím, že se dá odpustit,ale nezapomenout..Už bych to teď v nejbližší době být tebou neřešila a všímala bych si víc toho, jak se k tobě chová. Pokud vám to jinak klape dobře, nemůžeš si na něj nijak stěžovat a máš ho ráda,asi bych mu dala šanci. Ono rady - odejdi,vyrazila bych ho, jsou sice hodně dobrý,ale v jistým smyslu a v určitý době dost neúčinný.Apsoň z mýho pohledu :nevim: .On je nasr..,žes mu to objevila,ale to ho neomlouvá ani v nejmenším. pokud uvidíš,že se snaží,asi bych byla ostražitá,ale jistou šanci bych mu dala. Buď svá :mavam:

súhlasím, uvedom si, že ak odídeš, alebo ho vyhodíš, „zadarmo“ ho prenecháš tej druhej bez akéhokoľvek boja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.4.11 16:42

Bohužel bych řekla, že když byl nasranej že jsi mu vlezla do telefonu, tak s ní něco má. :-( kdyby měl čistý svědomí tak mu to nevadí. Osobně mi nevadí když by si ten můj přečet moje zprávy z telefonu a to hlavně proto, že tam nemám nic, co by najít neměl. Kdo si zuby nehty chrání své soukromí je to přinejmenším podezřelé. Vlastní zkušenost-z obou stran.

Je mi to líto :-( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
7.4.11 16:54

..jako jednou nevěrný byl, ale nyní to ještě nemusí nutně znamenat to samé..
Mohl být opilý a všichni víme, jak se dokážeme chovat, když si přihneme..jako idioti..Vyléváme si srdíčko, vzpomínáme, plácáme velká slova..

Možná ráno sám litoval, že kontaktoval tuto osobu a možná že tím doopravdy ani nic vážného nemyslel.

Nechci ho omlouvat, ale komunikace s exmilenkou je sice nepříjemná, ale netřeba z toho dělat víc než to je..

Radím - zchladni a potom teprve jednej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
7.4.11 16:59

tady asi pomůže jedině konstruktivní a upřímná debata, ikdyby jste měli jít od sebe, je důležité si to vyříkat. když je ve vztahu nevěra, může to značit, že něco v tom vztahu úplně nefunguje a je potřeba si o tom promluvit, popř. řešit. ono říct, že to balíš, jde vždy, takže radím ještě pokec - někde v soukromí, bez dětí, na férovku. musí k tomu být ovšem vůle obou stran neházet ještě flintu do žita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
7.4.11 17:06

Zakladatelko, vím, že bys hrozně ráda slyšela naše rady a tipy, jak bychom to řešily my, ale ve skutečnosti je rozhodnutí pouze na tobě a je závislé na tvých hodnotách a schopnostech fungovat v tomto vztahu. Těžko ti poradit, jsou ženy, co by to tzv. přešly, protože je pro ně důležitější to, že mají partnera a taky mnohdy s ním mají děti. Na druhou stranu jsou ty, co by prostě další šanci nedaly. Ty sama musíš vědět jaká jsi a co je pro tebe tou největší hodnotou a prioritou. Poradila bych ti to, co jsem udělala já…když jsem byla ve tvojí situaci.
Vytvořila jsem si v hlavě seznam, kde jsem si vyjmenovala klady a zápory setrvání v tomto vztahu. Nevím, jak jsi na tom ty, já jsem byla vdaná 2 roky a děti jsme neměli. Vázala nás mimo jiné k sobě láska, zvířata, rodina, majetek. Když jsem si ujasnila klady a zápory…poslední rok vztahu a další okolnosti, rozhodla jsem se, že manžela paní přenechám, sbalila si věci, odstěhovala se a požádala o rozvod. Jelikož jsem asi 3/4 roku předtím již o mamžela trochu bojovala a snažila se, aby vztah byl jako dříve…byla jsem už vyčerpaná a velmi zklamaná a vůbec mi nevadilo, že odcházím a přenechávám manžela jiné paní. Ta ho samozřejmě po mém odchodu už taky nechtěla…ale já také ne. Za nějakou dobu jsem si našla přítele a musím říci, že je mi s ním lépe než s exmanželem. I přítel je rozvedený a dá se říci, že až nyní jsme našli obadva opravdové souznění a vhodného partnera. Ani jeden z nás neměl v manželství děti, zatímco společně si je moc přejeme a snažíme se o ně.
Nechci ti radit, udělej to nebo ono, zde jsem ti jen napsala můj příběh, případně návod se soupisem kladů a záporů. Zkus se rozhodnout tak, aby tys byla šťastná, vím, že je to těžké, i mně to trvalo skoro rok. Věř ale tomu, že žádná žena si nezaslouží ponížení a podvádění, ani ty a jsou partneři, kteří tvoji věrnost ocení. Zároveň můžeš v budoucnu potkat partnera, se kterým budeš mnohem šťastnější. Přeji ti hodně odvahy a síly do tak nesnadného rozhodování. :andel:

• Citovat
  • Upravit
2183
7.4.11 18:20

Tak jsme o tom mluvili,prý si ani nepamatuje co jí psal,ale já mu nevěřim. :cry: Donutila jsem ho,aby jí napsal,že už jí v životě nenapíše.Vim,že to nic neřeší :-( Je mi z toho fakt blbě.je to idiot :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
7.4.11 19:01

No, já to bohužel vidím jak holky tady, nevěřila bych mu…a věřím, že v tom bude pokračovat…bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.11 19:02
chelsea001 píše:
Tak jsme o tom mluvili,prý si ani nepamatuje co jí psal,ale já mu nevěřim. :cry: Donutila jsem ho,aby jí napsal,že už jí v životě nenapíše.Vim,že to nic neřeší :-( Je mi z toho fakt blbě.je to idiot :pocitac:

Zažila jsem něco podobnýho a tím, že ho donutíš, aby jí to napsal se nic nezlepší. Stejně si za zády bude dělat, co chce. Vím přesně, jak Ti je, ale u nás v tom naštěstí nebylo žádný dítě. Taky jsem vyhrožovala, zakazovala, lezla mu do zpráv. Když jsem teď ohlédnu, tak jsem byla hrozná. Navíc u nás to bylo o to horší, že v tom nebyla ženská ale chlap :poblion: :zed: . Teď už je to za mnou, já mám šťastné manželství a malé mimi. Radit Ti nemůžu, ale za mě lepší dítě bez tatínka (s jiným správným chlapem) než se takhle trápit. Nebo jak tady říkala jiná se s tím prostě smířit. Což já bych asi nedokázala. :wink: .. Omlouvám se, ale radši anonymně. Snad neva. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2183
7.4.11 19:13

Já vim,že to nic neřeší,jen v tom afektu to bylo jediný co mě napadlo.Ona mi ještě předevčírem přála k svátku na facebooku,mám jí v přátelích.Tak mi povězte co je to za krávu.Tim neomlouvám jeho,to v žádným případě.taky jsem ji hned poslala zprávu,že si nedaj pokoj.Už toho mám fakt nad hlavu,odejít jsem chtěla,ale nemám vůbec sílu.Když vidim kluka,jak ho má rád. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
7.4.11 19:13

No tak my jsme s manželem do dneška kamarádi, i po rozvodu, občas se sejdeme, dáme kafčo, pokecáme…a i přesto do dneška tvrdí, že s paní nic neměl…a přitom byla změna jeho nálady a všeho taaaaaaaak průhledná, nikdy jsem mu do tel ani jinam nevlezla, navíc mě o stovkách hovorů a sms informoval manžel paní, protože mu chodily výpisy :-D …chlapi jsou ve většině případů hrozní slaboši a málokdy se k nevěře přiznají…takže přiznání od něj nečekej.

• Citovat
  • Upravit
2183
7.4.11 19:17

Já jsem chtěla jen vědět pravdu a bohužel tu z ní nedostanu.Já fakt nevim co mám dělat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
7.4.11 19:22

No tak když ti rve srdce hlavně že se s malým mají rádi, tak ho nech doma jako hodného tatínka a svůj citový život spoj s někým kdo neulítává..Uvidíme co na to hodný tatínek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
7.4.11 19:23

A ještě ti něco řeknu, neponižuj se, nic tím nezískáš. Já jsem často s manželovou paní seděla u stolu, měli jsme společné přátelé, ona se se mnou chtěla velice kamarádit, potkávala jsem ji…a vždy jsem se jen usmála a šla dál…a do dneška se na ni usmívám…je to taky dáno tím, že se mám mnohem lépe, než ona. Mám krásnýho chytrýho chlapa a ona…jen kvůli prachům je se svým manželem, který ji podvádí, ona podvádí jeho…může ho podvádět s mým exmanželem…ale už ji to taky nebaví, zvláště, když mně je to šumák :-P :-P :-P Je mi jí spíše líto, že je tak ubohá a musela, i můj manžel, zničit mladé manželství, aby si něco dokázala, musela svést chlapa o 15 let mladšího…platila mu za to, všude ho zvala…pro mě je to chuděra a můj exmnanžel vůl, který jí to žere.....oba jsou pro mě k smíchu.....a já jsem konečně šťastná :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky