Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sad 1 píše:
A ještě ti něco řeknu, neponižuj se, nic tím nezískáš. Já jsem často s manželovou paní seděla u stolu, měli jsme společné přátelé, ona se se mnou chtěla velice kamarádit, potkávala jsem ji…a vždy jsem se jen usmála a šla dál…a do dneška se na ni usmívám…je to taky dáno tím, že se mám mnohem lépe, než ona. Mám krásnýho chytrýho chlapa a ona…jen kvůli prachům je se svým manželem, který ji podvádí, ona podvádí jeho…může ho podvádět s mým exmanželem…ale už ji to taky nebaví, zvláště, když mně je to šumák![]()
![]()
Je mi jí spíše líto, že je tak ubohá a musela, i můj manžel, zničit mladé manželství, aby si něco dokázala, musela svést chlapa o 15 let mladšího…platila mu za to, všude ho zvala…pro mě je to chuděra a můj exmnanžel vůl, který jí to žere.....oba jsou pro mě k smíchu.....a já jsem konečně šťastná
![]()
![]()
Jsi silná
,tohle já nedokážu
A netrap se doma, hezky se oblíkni, namaluj, kup si něco pěkného a běž si taky užít…já jsem to taky dělala a byli jsme si kvit. A až potom jsem odešla
, milence opustila, i manžela…a zamilovala se… ![]()
Buďto se probere, když uvidí, že je ti fajn a pokusí se to napravit, anebo se rozejdete stejně…jiná varianta není, ale já razím názor, pokud si někdo užívá, má si užívat i ten druhý, pokud je důvěra…tak vzájemná, pokud je někdo zmetek…tak druhý se nesmí trápit ![]()
Je mi to moc lito, me byvaly manzel podvadel snad nekolik let, s dvouletou dcerou jsme odesly, nemelo to smysl, navic to neklapalo. Tim nerikam, abys to udelala, lehce se rika, ale tezce kona.
Ja bych udelala, jak uz tady nekdo psal. Jsi krasna zenska
, domluvila bych se s kamoskou, vyfikla se a sla nekam parit aspon dvakrat jednou do mesice
.
Drzim moc pesti, at vse dopadne tak jak si prejes. Bud silna
![]()
Weru píše:
Je mi to moc lito, me byvaly manzel podvadel snad nekolik let, s dvouletou dcerou jsme odesly, nemelo to smysl, navic to neklapalo. Tim nerikam, abys to udelala, lehce se rika, ale tezce kona.
Ja bych udelala, jak uz tady nekdo psal. Jsi krasna zenska, domluvila bych se s kamoskou, vyfikla se a sla nekam parit aspon dvakrat jednou do mesice
.
Drzim moc pesti, at vse dopadne tak jak si prejes. Bud silna![]()
Děkuju za kompliment
,já mám teď sebevědomí na bodu mrazu
Teď jsem se vrátila z cvičení a zítra jdem pařit s kamarádkou,tak ať se taky stará ![]()
sad 1 píše:
Když tě manžel zanedbává, milenec si tě bude hýčkat…věř mi
chelsea001 píše:Weru píše:Děkuju za kompliment
Ja bych udelala, jak uz tady nekdo psal. Jsi krasna zenska, domluvila bych se s kamoskou, vyfikla se a sla nekam parit aspon dvakrat jednou do mesice
.
Drzim moc pesti, at vse dopadne tak jak si prejes. Bud silna![]()
,já mám teď sebevědomí na bodu mrazu
Teď jsem se vrátila z cvičení a zítra jdem pařit s kamarádkou,tak ať se taky stará
Parada, tak si to poradne uzij
! Nemas ani nejmensi duvod mit sbevedomi na bodu mrazu ba naopak ![]()
Zakladatelko,
já jsem zažila něco podobného
Můj tehdy ještě manžel měl poměr s kolegyní z práce, se kterou jsem se taky kamarádila…horší bylo, že o tom samozřejmě věděli všichni kromě mě. Tu ženskou si našel 3 měsíce po svatbě a dokonce si ji prý vodil do naší postele…vždy počkal, až ráno odejdu do práce a pak prý přišla ona
Nakonec se se mnou rozešel, protože mám prý takové povahové vlastnosti, které se nezmění (to si uvědomil třičtvrtě roku po svatbě) ![]()
a já byla v prdeli, odstěhovala jsem se k rodičům na Moravu, odešla z práce, šla k psychiatrovi, no masakr…pak jsme se 2 roky soudili(výživné, rozvod), a to jsme naštěstí neměli děti, to už jsem od jiné kamarádky zjistila, že ty moje „povahové vlastnosti“ se jmenují Petra ![]()
Ale teď se budu vdávat znovu za nejúžasnějšího chlapa, co jsem kdy potkala, snažíme se o miminko a jsme štastní čili z mé zkušenosti ti radím, ikdyž to bude bolet a budeš na dně, bude to pořád lepší, než žít v nejistotě a podezření, protože lidi se v principu nemění, udělal to jednou, udělá to zase ![]()
držím palce, ať to zvládneš ![]()
Podle me ja bych mu neverila,ze se prizna.Kazdej ma vzdycky milion vymluv.....Ja bych se tam mrkla taky,protoze bych mu uz neverila a nevydrzela bych mu to nerict…
chelsea001 píše:
Zůstala jsem u něj.
Ať ses rozhodla jakkoliv, držím pěsti, abys byla šťastná a tvé trápení se neopakovalo. Hodně štěstí.
A ještě ti něco řeknu, neponižuj se, nic tím nezískáš. Já jsem často s manželovou paní seděla u stolu, měli jsme společné přátelé, ona se se mnou chtěla velice kamarádit, potkávala jsem ji…a vždy jsem se jen usmála a šla dál…a do dneška se na ni usmívám…je to taky dáno tím, že se mám mnohem lépe, než ona. Mám krásnýho chytrýho chlapa a ona…jen kvůli prachům je se svým manželem, který ji podvádí, ona podvádí jeho…může ho podvádět s mým exmanželem…ale už ji to taky nebaví, zvláště, když mně je to šumák
Je mi jí spíše líto, že je tak ubohá a musela, i můj manžel, zničit mladé manželství, aby si něco dokázala, musela svést chlapa o 15 let mladšího…platila mu za to, všude ho zvala…pro mě je to chuděra a můj exmnanžel vůl, který jí to žere.....oba jsou pro mě k smíchu.....a já jsem konečně šťastná