Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chelsea001 píše:
Zůstala jsem u něj.
a jak ti to vysvětlil?Podvádí tě ?
Chelsea- taky jsem to zažila a bohužel se to stejně pak neustále opakovalo..jakoby to snad pak ty chlapi už dělali i naschvál! Ale vadí mi, že u vás ve vztahu je už miminko!
Vyhrožování nepomůže, to vím. A taky vím, jak bezmocně se cítíš. Prostě ho nenápadně sleduj a hlavně si tu husu vymaž z přátel! To jsem nepochopila proč ji máš na FB v přátelích
stejnak se tam o jejich „případném“ vztahu nic nedovíš a akorát si frajerka zřejmě myslí, jak nic netušíš…
Holka chápu tě. Jsem úplně stejná jako ty. Mě teda drahoušek bylnevěrný na začátkuvvztahu,kdy jsem byli ještě puberťáci,ale ted zase psal jedné kolegyni šmudlo a Verunko a že ji potřebuje slyšet.Prý nic nebylo,ale jak se mám dozvědět pravdu,že jo.
Já už se na vše začínám dívat jiank. Pokud je na nás doma hodný,ve všem nám to klape, tak proč řešit co dělá bokem. Asi byhc nesnesla,aby měl dlouhodobý vztah bokem,ale to,že mi budeúplně věrný,už si opravdu nemyslím.Zvlášť po tom,co jsem měla tu možnost chodit do školy se samýma chlapa.Oni to berou vážně jinak. Být tebou, tak mu klidně dám ultimátum. POkud je to kolegyně z práce, tak ať změní zaměstnáí.Neříkám dát výpověď na hodinu. Ale ono i snaha najít si něco jiného se cení. Pokdu se té své drahé kolegyně nevzdá, tak jak jsem kdesi četla. Sbal mu kufry a předej ho milence,ať mu pere vaří a stará se o něj. Ono je náramně jednoduché si s chlapem jen užívat a nemít s ním žádné starosti. Taky jak píšou holky, dej mu zakusit jeho vlastní medicínu.Nemusíš ho podvést,ale dát mu pocítit nejistotu.
Hlavně si važ sama sebe,ikdyž i já se to učím a jde mi to ztuha
Drž sea kdyžtak IP ![]()
Jo a taky lezu teda respektive lezla jsem drahému do mobilu
Apropó,taky mám tu jeho kamarádku se kterou si údajně jen výborně rozumí v přátelích an FB,takže jsem úúplně stejná ![]()
Příspěvek upraven 02.05.11 v 14:13
Prý byl opilej a neví proč jí psal,ale tomu nevěřim.On je policajt,takže měnit zaměstnání je nemožný.
Aha tak to je těžký.Ale abych byla upřímná, tak si taky myslím,že moc dobře víco jí psal.
To ví na sto procent,myslí si,že mě opije rohlíkem
řekla jsem mu,že bych to pochopila,kdyby se mnou nechtěl být,lidi se prostě rozcházejí,bolelo by to,to jo,ale nějak by jsem to musela zvládnout.Taky jsem mu řekla,že by malého mohl vídat,kdy by chtěl,je to jeho táta a tím i zůstane.Řekl,že to takhle nechce,že mě miluje a že to byla blbost.Tak nevim,radši už pátrat nebudu.Přece jen kdybych se tam nepodívala tak nic nevim. ![]()
úplně tě chápu…nejhorší je ta nejistota,kdyby na plnou hubu řekli je to tak a tak,tak se s tím člověk srovná. Jenže ono domýšlení je mnohem horší!!!Achjo, ti chlapi!!
Holky nemáte nějakou zaručenou radu jak poznat zda mi byl nevěrný nebo ne?
kaczka89 píše: úplně tě chápu…nejhorší je ta nejistota,kdyby na plnou hubu řekli je to tak a tak,tak se s tím člověk srovná. Jenže ono domýšlení je mnohem horší!!!Achjo, ti chlapi!!Holky nemáte nějakou zaručenou radu jak poznat zda mi byl nevěrný nebo ne?
A k čemu Ti to bude dobrý ? Bez ironie…
chelsea001 píše:
To ví na sto procent,myslí si,že mě opije rohlíkemřekla jsem mu,že bych to pochopila,kdyby se mnou nechtěl být,lidi se prostě rozcházejí,bolelo by to,to jo,ale nějak by jsem to musela zvládnout.Taky jsem mu řekla,že by malého mohl vídat,kdy by chtěl,je to jeho táta a tím i zůstane.Řekl,že to takhle nechce,že mě miluje a že to byla blbost.Tak nevim,radši už pátrat nebudu.Přece jen kdybych se tam nepodívala tak nic nevim.
Udělejte oba tlustou čáru a nevracejte se k tomu …život jde dál a nemá cenu se užírat , pokud spolu máte zůstat tak prostě bez toho tahat to k sobě domů znova ..držím palec at to zvládnete.
K tomu aby mi to pořád nevrtalo v hlavě. Prostě to je mou povahou a tu nezměním ![]()
kaczka89 píše:
K tomu aby mi to pořád nevrtalo v hlavě. Prostě to je mou povahou a tu nezměním
aha… a když zjistíš že jo tak co se stane ? Víš co uděláš ?
Sisule píše:kaczka89 píše:aha… a když zjistíš že jo tak co se stane ? Víš co uděláš ?
K tomu aby mi to pořád nevrtalo v hlavě. Prostě to je mou povahou a tu nezměním
Budu moc začít se s tím smiřovat,vyrovnávat a začít znova. No snad mi to přestane šrotovat a bude klid
kaczka89 píše: úplně tě chápu…nejhorší je ta nejistota,kdyby na plnou hubu řekli je to tak a tak,tak se s tím člověk srovná. Jenže ono domýšlení je mnohem horší!!!Achjo, ti chlapi!!Holky nemáte nějakou zaručenou radu jak poznat zda mi byl nevěrný nebo ne?Žádná zaručená rada není, leda by ti to řekl sám, ale to taky může kecat, takže si jistá můžeš být snad jedině v té době, když mu na „P“ najdeš rtěnku, pokud si ji tam teda nenapatlá sám…
etatinek píše:kaczka89 píše: úplně tě chápu…nejhorší je ta nejistota,kdyby na plnou hubu řekli je to tak a tak,tak se s tím člověk srovná. Jenže ono domýšlení je mnohem horší!!!Achjo, ti chlapi!!Holky nemáte nějakou zaručenou radu jak poznat zda mi byl nevěrný nebo ne?Žádná zaručená rada není, leda by ti to řekl sám, ale to taky může kecat, takže si jistá můžeš být snad jedině v té době, když mu na „P“ najdeš rtěnku, pokud si ji tam teda nenapatlá sám…![]()
Díky za radu
Opravdu mě pobavila ![]()