Chci dítě, přítel ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
4.11.13 18:42
@lleennttiillkkaa píše:
Můj muž neustále tvrdil, že ještě není připravený. No skoro 2 roky jsem mu říkala, že na dítě není člověk připravený nikdy, vždycky je to prostě totální změna ať je ti 20 nebo 40. No ale už tu někdo psal u nás taky trochu pomohlo to, když jsem o tom najednou přestala mluvit.
  • a já přidám, když všichni u něho v práci začali rodit a vozit kočáry.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.13 18:48

@Larr :-D tak my jsme teda mladosi mi skoro dvacet a mu 23.u neho v praci se to teda taky rozkocarkovalo :-D ja se na neho snazim netlacit ani o tom nemluvim. takze si myslis ze kdZ to prijde bude rad? Mam strach ze ne :-( ze se jeste vic lekne

• Citovat
  • Upravit
Larr
4.11.13 18:49

Myslím, že bys neměla bez jeho vědomí.
U nás to bylo to samé, za pár let to povolilo.

• Citovat
  • Upravit
cher
4.11.13 18:51
@Larr píše:
Myslím, že bys neměla bez jeho vědomí.
U nás to bylo to samé, za pár let to povolilo.

Jsi si jistá, že reaguješ na obnovenou diskuzi?

• Citovat
  • Upravit
Larr
4.11.13 18:52
  • Citovat
  • Upravit
Larr
4.11.13 18:52

Zjišťuji.

• Citovat
  • Upravit
Larr
4.11.13 18:54

@cher ne na zakladatelky příspěvek :)
:kytka:.

• Citovat
  • Upravit
Larr
4.11.13 18:54
@Anonymní píše:
@Larr :-D tak my jsme teda mladosi mi skoro dvacet a mu 23.u neho v praci se to teda taky rozkocarkovalo :-D ja se na neho snazim netlacit ani o tom nemluvim. takze si myslis ze kdZ to prijde bude rad? Mam strach ze ne :-( ze se jeste vic lekne

K obnovené anonymce :mrgreen: :
bez toho aniž by jste spolu mluvili, nic nevyřešíte.
Zeptej se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.13 18:57

Holky pritel samozrejme o tom vi a souhlasil. tak se ani nechrani jen si neni jisty

• Citovat
  • Upravit
cher
4.11.13 19:37
@Anonymní píše:
Holky pritel samozrejme o tom vi a souhlasil. tak se ani nechrani jen si neni jisty

Takhle jsme přišli k synovi, taky jsme si nebyli jistí, ale nechali jsme tomu volný průběh, bylo nám oběma 24 a nakonec to dopadlo, jak to dopadlo, o syna jsme se vždy postarali. Pokud někdo není rozhodnutý děti nemít úplně, pak čekat na stoprocentní jistotu je jako čekat na sv. Dyndu ;) Jděte do toho a nechte se překvapit. Vycházím z toho, že máte, kde bydlet a nějakou práci.

• Citovat
  • Upravit
13119
4.11.13 19:49
@Anonymní píše:
Holky tak my zse mame takovy problem ze ja miminko chci pritel taky chce ale neni na to asi uplne pripraveny.ale kdyz dojde na sex vubec se nechrani…tudiz s tim asi souhlasi a kdyz to prijde tak to prijde.moc o tom nemluvime spis jsme tomu dali volny prubeh ale je to zvlastni…nevim zda je vubec na tehotenstvi kdokoli pripraveny vsechno je poprve…mam ale obavu kdyz to prijde bude mit radost? Prece by se jinak chranil nebo aspon navrhnul at beru opet prasky nebo nejakou ochranu. a nebo to.je tak ze chce ale obavy jsou vetsi a proto se tak chova?

raději bych si s ním promluvila než to nechala být, aby se ti nestalo, že otěhotníš a pak budeš psát sem, odešel a nechal mě těhotnou. A ještě se zeptám - když takhle reaguje na dítě - co svatba? Na tu je připravený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 22:58

@cher tak jiste ze mame kde bydlet prace je taky. nejsem holcicka co by to hodila na rodice :-) je mi sice 20 ale myslenim a chovanim jsem nekde jinde :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.13 23:06

@ynax nemam chlapa co by utekl a nechal me s bruchem :-D neni to zadny pubertak a ani srab. v zivote by to neudelal.na to je dost zoodpovedny. promluvit to nechce…nechce o tom mluvit ani planovat chceme aby to prislo :-) jen mam z nej pocit ze si neni jisty ale ne ze by nechtel ale ze spis nad tim moc premysli protoze je zoodpovedny coz je dobre. jakoze prevladaji obavy nez radost

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.13 23:20

@cher a jsme spolu dlouho…ma asi jen strach aby nezklamal nebo aby to zvladnul.ale zase si rikam ze srdce a laskavyhraje nad temi obavami. nejistota bude vzdycky…myslim ze o tom nechce mluvit a smiruje se s tim ze to prijde :-) ze si na tu myslenku zvyka a predstavuje si to. porad lepsi nez pocitat a dupcit podle kalendare.:-D coz si myslim je hezke navic @ynax kolikrat jsem cetla jak se chlapi po tom vrhli po hlave jojo budu tatka a pak odesli ci utekli pri prvnim problemu :-) a neunesli tu velkou zodpovednost :-) navic kazda zenska musi pocitat s tim ze se muze stat cokoli, milenka, smrt, atd ze dne na den se muzes ocitnout sama at uz tehotna nebo s dvema malyma detma.:-) i kdyz je to tezke vzdycky musis jit a bojovat. dneska se na nic nemuzes spolehat ani verit jo tak ten me nikdy neopusti a budeme zit stastne az do smrti.;-)

• Citovat
  • Upravit
nepř.G12
5.11.13 08:37

Jistě, je třeba si to obhájit a ospravedlnit sama před sebou. To je velmi dospělé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky