Chci do IT - jak?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16970
13.6.22 21:42

@Ou - asi jsem vyjimka - stredni firma (cca 100 lidi), jedina na sve pozici (no - bylo nas vic, ale bud byli potrebni jinde nebo jeden byl…) a prakticky neomezeny HO :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.6.22 21:43

Vida tady stačí trocha příčetnosti

https://www.startupjobs.cz/…t-vzdelavani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
13.6.22 21:45

Jinak u czechitas jde i o kontakty - i na tech kurzech jsou lidi z firem, koucove - kdyz zapusobis, projevis prirozenou inteligenci, nemaji problem zajistit pohovor :oops: Dobrych lidi je stale malo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.6.22 21:46

@Ou já hledám přivýdělek na remote a krom programátorů nebo callcentra jsem zatím na nic kloudného nenarazila. Pracuju z domova už několik let a měla bych čas dělat ještě i něco dalšího, ale s možností opět jen z domova a udělat práci kdykoliv, abych si vše zorganizovala podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
13.6.22 21:47

Jinak si myslím, že motivaci/nemotivaci cizího tu nemůže nikdo poznat… To je takový folklór těch diskuzí o rekvalifikaci do IT - zkoušet napodobit personalistku - :mrgreen: Jaká je tvá motivace a kde se vidíš za 5 let? :mrgreen: Přijde mi to uniformní rádobydůležitá reakce a k smíchu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
13.6.22 21:48
@Králičice píše:
@Svistice - moje pozice je tester/dokumentator :lol: a jo, bavi me to..Ono to je i o produktu a kolektivu :lol:

No ne teď zase jedny testy jako key usera čekají a fakt to nesnasim. Akorát to žere čas, půlku testing scenérii si stejně jako business musíme připravit samy, protože IT vědí prd, co je potřeba a jaké důsledky to bude mít, když se nepodchyti a neotestuje všechno (a ne, fakt mi nestačí minimal business produkt :lol: ).
A večerni call s Indii, kdy se mě pan vývojář či co to bylo, snažil přesvědčit, že když jsme v EU, tak mi musí stačit faktura, která leze jen v eurech, na ten fakt nikdy nezapomenu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.22 21:49

Já jsem se do it rekvalifikovala během rodičovské - de facto mi stačily kurzy Czechitas včetně Digitální akademie - data. Na všech kurzech jsem tedy patřila k nejlepším a nějaké znalosti jsem měla již z dřívějška (základy Linuxu, programování, html). Uspěla jsem hned na prvním pohovoru - automatizované testování a devops. Začínala jsem jako junior, teď už jsem medior (něco mezi juniorem a seniorem), pracuji čistě z domu, plný úvazek. Co vím, tak se do IT dostaly i holky, které patřily k průměru,..nicméně ty teda začínaly spíš manuálním testováním, atp.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
13.6.22 21:54
@Králičice píše:
Jinak u czechitas jde i o kontakty - i na tech kurzech jsou lidi z firem, koucove - kdyz zapusobis, projevis prirozenou inteligenci, nemaji problem zajistit pohovor :oops: Dobrych lidi je stale malo..
… a tímto způsobem jich opravdu nepřibude. Ovšem, pokud by zapracovala na oprášení HTML do HTML5 + CSS, pak získala SQL certifikaci, tak se špatně mít nebude. I když počet dobrých lidí to nikterak nezmění.
  • Citovat
  • Upravit
Ounou
14.6.22 13:18

Omyl

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat