Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky bych ten rok počkala.Malá nehoda-to by mi přišlo jako pěknej podraz na partnera.Další mimčo by jste měli chtít oba ![]()
Nehodu bych raději vypustila. Ale zkus jen tak nenápadně narážet na případný věkový rozdíl. Že by jsi chtěla pro malou sourozence s malým věkovým rozdílem a když si připočte ještě těch povinných 9 měs
, tak aby se to nevyšplhalo moc. Tohle zabralo na toho mého ![]()
Jo a ještě bych dodala, že povést se nemusí hned. To mu nezapoměň říct. Já jsem hučela, že Lukášek nám trval 9 měs. než se zadařilo a teď to může být ještě víc
(ale rozhodně doufám, že to bude míň a pokud možno hned
)
Příspěvek upraven 09.11.10 v 21:08
Ahoj, tak já s manželem taky bojovala a před měsícem jsem ho ukecala a začalo snažení ![]()
Ted máme 20.měs holčičku a myslím že je to tak akorát…
Anonymní píše:
Kakiko- vy čekáte?
My jsme se začli před 14ti dny snažit. Asi 2 týdny mi trvalo nenápadné hučení a přemlouvání ![]()
No slíbil, že snad v lednu si tom promluvíme napevno. Tak držte pěsti ![]()
Anonymní píše:
No slíbil, že snad v lednu si tom promluvíme napevno. Tak držte pěsti
jéé, až v lednu?
Držím pěsti, aby to vyšlo co nejdříve ![]()
Jen mě napadlo, jak by ta nehoda měla prakticky vypadat? Používáte kondom, nebo přerušovaný styk, tak nějak nevím, jak na to. Chápu třeba tajně vysazenou HA ale takhle? Jen mě to tak napadlo, pa ![]()
Asi bych do ,,nehody" fakt nešla. Nejspíš bych zkusila najít nějaký kompromis.
Jako propíchnout i s obalem?
A nasazuješ ty? U nás právě nasazuje chlap, tak to by u nás nešlo, ne že bych to tedy takhle plánovala
Omlouvám se za otázky ale prostě mi to nedá ![]()
Delice- on si to právě taky strašně hlídá
Nasazuju já, sundává on.. v tom vidím, ten kámen úrazu ![]()
Holky, přepadla mě touha po druhém mimískovi. Malé je rok a já už mám zase tikající hodiny, ale partner chce tak rok počkat.
Chráníme se přerušovaně nebo kondomem(můj nápad) co radíte? Nějakou malou nehodu(která kdyby se stala, tak partner by byl moc šťastný) to vím, natolik ho znám. Nebo opravdu čekat?