Clomifen a teplota

4507
5.11.10 07:37

Clomifen a teplota

Ahojte holky, chtela bych se zeptat, jestli mate nektera zkusenost s Clomifen a mereni teploty?? Ja jsem ho totiz vcera zacla brat,mam ho brat 5.-9.DC a dnes jsem namerila 36,7, coz je moje poovulacni vyssi teplota..nemate taky takovou zkusenost? Pripadne, jestli se vam a kdy podarilo po clomifenu otehotnet? Ja ho beru proto,ze mam ovu pozde a do toho jeste utros, tak jsem zvedava,jestli to uz konecne zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
5.11.10 08:12

ahoj, tiez mi clostil zvysoval teplotu, potom sa zas znizila na predovulacne.

otehotnela som az druhy cyklus po dobrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
5.11.10 14:01
soldi píše:
ahoj, tiez mi clostil zvysoval teplotu, potom sa zas znizila na predovulacne.otehotnela som az druhy cyklus po dobrani.

Ahojky Soldi, dik moc za odpoved, tak dobre znameni pro me, snad taky brzo otehotnenim. A jak jsi psala, ze jsi otehotnela az 2.cyklus po dobrani. Myslis to tak,ze jsi otehotnela ve 2.cyklu,kdy jsi to brala nebo az 2 cykly po tech,ve kterych jsi to brala? :-)

A jinak jsem rada, ze vim, ze ten clostik tu teplotu zvysuje, pac jsem dneska na ten teplomer cucela jak puk 8-o Mne sice klesla teplota pres MS, ale ted zase stoupla,tak jsem si rikala,ze by se na me usmalo stesti:-)

http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.11.10 14:29

daajik, tu pekne vidis, ze som mala na zaciatku vyssie teploty, ktore potom klesali postupne :-D

nechces si robit radsej graf na www.fertilityfriend.com?

lebo na tom wunschi, si ho mozes robit len 50 dni a potom musis zacat nanovo.

myslela som to tak, ze som brala tri cykly clostil, a otehotnela som 5.cyklus- cize dva cykly po tom, ako som dobrala clostil.

mne clostil velmi znizoval sliznicu maternice, cize sa vajko nemalo kam uhniezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
5.11.10 20:05

jo,ja mam jeste na fertility, ale tam to automaticky cyklus samozrejme oddeli, kdyz prijde MS, tak pro jistotu mivam jeste wunschkinder, kdyby nahodou teplota sla nahoru…
az 5.cyklus? tak to neni zrovna optimisticky…,no ale snad se nekdy zadari a Ty cekas kdy mimisko?Drzim palecky,at je vsechno v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí