Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
hledám někoho na pokec, tento víkend cekam ovu a budeme se snazit. Pokud je na tom nekdo podobne tak si rada popovídám. Hlavně proto aby ten cas cekani na tehu test utekl rychle a treba abychom si porovnaly priznaky ![]()
Kikina
Ahoj,já měla ovu v sobotu 6.11.dle testu,byly 2silné čárky.Už se snažíme dlouho a teprve po Clostilbegytu přišla ovu.Takže v so i v ne jsme na to vlítli,chudák manžel,jezdí až večer z práce a byl utahaný,ale dělala jsem maximum,aby se chtěl tulit.Teď zase čekat,jestli se zadařilo!
Ahoj Kiki, my už se známe z jiné diskuze
já podle výpočtů na netu mám mít ovu 13. nebo 14. takže sobota, neděle. Příjde mi to docela pozdě na to, že jsem dnes 12DC.Začíná mě pobolívat pravý vaječník.Jak to vypadá s Tebou???Ovu už byla???Jsem sice o týden mimo než vy s neovulkou, ale snad to neva, že se přidávám ![]()
Ahoj holky, já měla dle testů ovulku minulou středu. Tulili jsme se vždy obden, tak uvidíme
Snažíme se tedy teprve měsíc, takže bych byla hóóódně překvapená, kdyby to vyšlo… Moc budu držet palce, aby nám to všem rychle vyšlo a abychom už si jen psaly, jaké máme příznaky…
![]()
Ahoj vsem,
Jo prcku zalozila jsem tuhle diskuzi a nikdo nepsal tak jsem se pridala do tamte ![]()
Jinak ovulka mela byt ale nejak se moc neprojevila tak nevim kazdopadne jsme se stejne
o stosest ![]()
A vitani jsou vsichni, kterí budou ovulkovat nebo cekat zda se objeví // ![]()
Tak já čekám ovu tento víkend, dle výpočtů netu, ale to už budu 17.den cyklu tak mi to příjde pozdě.Takže
bude preventivně ob den celý týden, co kdyby náhodou
dneska jsem si dělala 1.ovu test (12DC)a negativní.Tak už se těším na těhu testíkování.Snad se tento měsíc někomu z nás zdaří a budem slavit //.Držím všem palce a píšte příznaky,jak se cítíte, kdy čekáte MS atd. atd.
![]()
Prcku, 17DC není pozde ja to taky miva 15-16 DC
Bohuzel ted se to nejak moc neprojevilo, ale nejaky ten tahly hlenik byl tak doufam, ze se treba zadarilo ![]()
Ahoj,
tak píšu pro vás i pro ty kdo si jen tak pročítají diskuze…Ovulku jsem měla minulý čtvrtek 11.11. Hlen byl spíš 2 dny předtím. V ten čtvrtek už jsem ho tak nepozorovala.Jinak od pondělka do soboty jsem si dělala testíky na ovu..ve čtvrtek jediný den, kdy byla testovací čárka výraznější než kontrolní pak už zase slábla. Píchalo mě na pravém vaječníku taky jen v pondělí a úterý…toť můj poznatek o proběhlé ovulaci.Tak uvidíme zda se zadařilo. ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, beru costilbegyt a pregnyl, zrovna 9.12. jdu na pregnyl. Máte s tím někdo zkušenosti? Zajímá mě, jestli fungují i přes pregnyl ovu testy? Chtěla bych je vyzkoušet, ale nevím, jestli je ten pregnyl neovlivní… Léky beru druhý měsíc.
Děkuji za opovědi:-)