Slabá menses a přitom těhotenství

339
31.10.10 14:10

Slabá menses a přitom těhotenství

Ahoj, zajímalo by mě kterým z vás se stalo, že v čas očekávané menstruace začalo jen takové špinění, popř. menses velmi slabá a pak nic a přitom jste byly těhu? Údajně se tohle stává, že ms přijde (je třeba slabší a kratší) a přitom se na dítě zadělat povedlo :-) … děkuju za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
142
31.10.10 14:19

ahoj ty jsi tehotna a slabe krvacis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
31.10.10 14:44

Já jsem to tak jednou měla,ale nebyla to ani menzes,jen takový malilinko hnědý,asi jeden den,ale že má někdo menzes normální se taky asi stává,takže možný to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
31.10.10 14:54

staar

zandi na gyndu a rekni to radsi,ja sem to mela horsi,zacala jsem krvacek zhruba ve 4 mesici tak jsem hned letela na gyndu a hned me odvezla sanita protoze jsem mela moc nizko placentu…tak doufam ze takhle taky nedopadnes. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
31.10.10 15:03

Ahoj, ano, stává se to. Já to taky tak měla. Až když byla menstruace krátká a slabá, přišlo mi to divné a udělala si test. Byl pozitivní. Pak jsem krvácela ještě dvakrát, napodruhé jsem skončila v nemocnici na udržování, protože se plod začal odlučovat. Ale nakonec naštěstí všechno dobře dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
31.10.10 16:41

Stalo se mi to u prvního těhotenství. Zjistila jsem to až ve 3.měsíci, 2× jsem normálně, ale slabě, menstruovala. Prý se to stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.11.17 19:46

Mozne tehu?

Zdravim..
O mimi se snazime 3 mesic. Zacala jsem pit kontryhel. Ted ms prisla, ale slaba a trvala jen 3 dny. Pred ms jsem si delala tt-negativni. Boli me prsa, ale uz mene jak pred ocekavanou ms. Bolesti v podbrisku jine nez obvykle. Nevim, zdali to nemuze byt tim kontryhelem?
Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
15.11.17 20:21

@Ellinkam může a nemusí. Ms byla a test negativní. Nedoufala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.11.17 20:34

@lachtanice86
Taky moc nedoufam, jen si rikam, ze by to ten kontryhel tak upravil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí