Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky jsem tu nová jemi teprve 18 let a chtela bych poradit.27.7.2010 jsem potratila ve 21.týdnů dvojčatka
.Jeto už tri mnesice ja bych se s přitelem chtěla zacit snazit , jenze v nemocnici kdyz sem potratila tak my rekli ze muzu zacit znovu az po pul roce a to my rekla i moje dr. ale ja uz bych chtela ted protoze uz se ta bolest neda vydrzet a myslim si ze kdybbych otehotnela tak bych aspon trosku ty bolesti ze nemam mimi prestalo !!! prosim vas poradte my jestli bych uz mnela zacit nebo mam jeste pockat mám taky strach ze se zase muze neco stat!!! ja uz ani nevim co delat
a za dr. si myslim ze nema cenu chodit ta my predepsala antikoncepci abych brala tak ta by my urcite rekla ze jeste ne ale chtela bych aby ste my napsali vy vase rady kdo stim ma skusenosti predem vám moc ale moc dekuji za odpovedi
To je mi moc líto ![]()
Zkušenost tedy nemám, ale už jsem tu mockrát četla, že ten půlrok maminky nedodrželi. Ale raději si počkej na konkrétní zkušenost. Přeji ti, aby to vyšlo co nejdříve a tentokrát to skončilo spokojeným miminkem v náručí ![]()
To je mi lito, je dobre pockat, aby se telo dalo zase do poradku. Ale znam maminku, ktera taky takto potratila a hned poo sestinedeli otehotnela znovu a ted ma zdravou krasnou holcicku.
Tak neboj a klidne to zkuste ![]()
Já ho teda dodržela a jsem ráda - u nás to bylo spojené s nemocí partnera, takže jsme čekali na „novou“ várku (říká se 3 měsíce).
Určitě se tu ale najdou i jiné, které začaly dřív a zafungovalo to.
Tak hážu svoji zkušenost. Otěhotněla jsem, v 10.týdnu o to přišla, 30.4.jsem šla na výškrab a 31.5. podle měření a výpočtů už jsem byla znovu těhotná
a tentokrát je všechno v pořádku. Ale mi to teda řekla doktorka, že jestli po tom toužím, tak že do toho mám jít hned znovu. U tebe už to ale bylo o dost později, tak třeba v tom brání nějaký zdravotní problém. Ale teda moje doktorka říkala, že ona ten všemi omílaný půlrok nedodržuje, že pokud je tělo připravené a zahojené, tak to dovolí samo hned znovu… držím palce.
Ahoj Lucine, je mi moc lito, co se ti stalo
Preju ti moc sily, z vlastni zkusenosti vim, jake to je prijit o miminko ![]()
Pred mesicem jsem porodila a mam pozehnani od lekarky, ze muzu otehotnet hned, jak se na to budu citit. Doporucila pockat dva cykly, coz u tebe, jestli dobre pocitam, probehlo ![]()
Pokud budes mit chut se vypovidat, prijd k nam do diskuze Zemřelo mi miminko Jsou tam holky s podobnym osudem ![]()
tak vam moc dekuji za odpovedi.Abych pravdu rekla tak to chcy vyzkouset kazdej den jestli otehotnim ale asi sem srab a nedokazu to jeste ale dekuji za rady mozna az dostanu odvahu tak to udelam a je my moc lito ze se to stalo i vam ![]()
taky jsem se začali zajímat a mám strach že o přeroste v něco víc a nevín jak to ovládnout tak kdyby někdo měl někjakou radu budu ráda
Ahoj, ako sa mate? ako ste na tom teraz, mozno sa Vam posastilo?