Nemám se s kým poradit :-(

Anonymní
26.10.10 18:11

Nemám se s kým poradit :-(

Ahojky holky :-)
Potřebovala bych se s někým poradit, doma nemám s kým a můj dr mi toho moc neřekne :nevim:
Poslední MS jsem měla 11.9 a od té doby nic. Podle příznaků jsem vysledovala ovulaci :lol: tak jsme se poctivě snažili :hug: asi za sedm dní jsem měla slabounký růžový výtok cca 2 dny, no a od té doby mě sem tam píchne na levé straně v podbříšku a občas mám žaludek jako na vodě. :nevim:.
Tuto neděli jsme se :hug: no a včera a dnes mám takový hnědý výtok ale uplně malilinko a spíš tam vevnitř. No a test negativní :think: Nevíte co by to asi tak mohlo být??? Bojím se že, kdybych byla těhu tak jestli jsme tím :hug: neublížili mimču :-? Omlouvám se za román :-D snažila jsem se být stručná :andel: všem děkuji za odpovědi. Mějte se a bzké // pá pá :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.10.10 18:21
Anonymní píše:
Tuto neděli jsme se :hug: no a včera a dnes mám takový hnědý výtok ale uplně malilinko a spíš tam vevnitř. No a test negativní :think: Nevíte co by to asi tak mohlo být??? Bojím se že, kdybych byla těhu tak jestli jsme tím :hug: neublížili mimču :-?

Nevím, jestli jsi nebo nejsi těhotná, ale rozhodně sexem, zvlášť v tak raném stadiu, nemůžeš případnému „miminku“ ublížit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.10 18:40

Poslední menstruaci jsi měla opravdu v září?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.10 18:56

Ano měla a už mě to docela děsí co to asi může se mnou být :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7584
26.10.10 19:05

A když ti toho tvůj dr nic moc neřekne, tak už jsi u něj byla? Hledáš jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.10 19:07

No byla asi před třema týdny, ale on tam nic neviděl prý je ještě brzo a je takový neochotný jako by ho to obtěžovalo, asi si najdu jinýho :-?

• Citovat
  • Upravit
lys
6155
26.10.10 20:15

No, ale on toho před dvěma týdny asi opravdu ještě moc poznat nemohl :nevim: možná teď…
MNě řekl můj Dr.: po vynechání MS počkejte ještě 14 dnů a potom přijĎte. Přišla jsem, že jsem možná těhotná, dle poslední MS vypočítal, že by to mohl být 6tt a v tom případě už by to MOHLO být vidět, udělal mi sono a hle! viděli jsme. A v prosinci budeme rodit :mrgreen:

Já vím, jestli se těšíš, tak je to čekání nekonečný, ale ani doktor neumí zázraky. Dej mu ještě šanci, změnu můžeš udělat vždycky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.10 21:13

Jé tak to gratuluji, no já teda ještě počkám a dám mu teda šanci. Tento týden má dovolenou tak pokud ta potvora MS nedorazí tak tam příští týden naběhnu… Já bych to mimčo mooooc chtěla :-) tak snad :-? děkuji všem za odpovědi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2507
26.10.10 22:19

Anonymko ještě je možnost nechat si zjistit v laboratoři HCG z krve, ale musíš si to zaplatit. Držím pěsti, ať je to skutečně těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí