Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Tuto neděli jsme seno a včera a dnes mám takový hnědý výtok ale uplně malilinko a spíš tam vevnitř. No a test negativní
Nevíte co by to asi tak mohlo být??? Bojím se že, kdybych byla těhu tak jestli jsme tím
neublížili mimču
Nevím, jestli jsi nebo nejsi těhotná, ale rozhodně sexem, zvlášť v tak raném stadiu, nemůžeš případnému „miminku“ ublížit…
Ano měla a už mě to docela děsí co to asi může se mnou být ![]()
A když ti toho tvůj dr nic moc neřekne, tak už jsi u něj byla? Hledáš jiného?
No byla asi před třema týdny, ale on tam nic neviděl prý je ještě brzo a je takový neochotný jako by ho to obtěžovalo, asi si najdu jinýho ![]()
No, ale on toho před dvěma týdny asi opravdu ještě moc poznat nemohl
možná teď…
MNě řekl můj Dr.: po vynechání MS počkejte ještě 14 dnů a potom přijĎte. Přišla jsem, že jsem možná těhotná, dle poslední MS vypočítal, že by to mohl být 6tt a v tom případě už by to MOHLO být vidět, udělal mi sono a hle! viděli jsme. A v prosinci budeme rodit ![]()
Já vím, jestli se těšíš, tak je to čekání nekonečný, ale ani doktor neumí zázraky. Dej mu ještě šanci, změnu můžeš udělat vždycky. ![]()
Jé tak to gratuluji, no já teda ještě počkám a dám mu teda šanci. Tento týden má dovolenou tak pokud ta potvora MS nedorazí tak tam příští týden naběhnu… Já bych to mimčo mooooc chtěla
tak snad
děkuji všem za odpovědi ![]()
Anonymko ještě je možnost nechat si zjistit v laboratoři HCG z krve, ale musíš si to zaplatit. Držím pěsti, ať je to skutečně těhu ![]()
Ahojky holky

tak jsme se poctivě snažili
asi za sedm dní jsem měla slabounký růžový výtok cca 2 dny, no a od té doby mě sem tam píchne na levé straně v podbříšku a občas mám žaludek jako na vodě.
.
no a včera a dnes mám takový hnědý výtok ale uplně malilinko a spíš tam vevnitř. No a test negativní
Nevíte co by to asi tak mohlo být??? Bojím se že, kdybych byla těhu tak jestli jsme tím
neublížili mimču
Omlouvám se za román
snažila jsem se být stručná
všem děkuji za odpovědi. Mějte se a bzké // pá pá

Potřebovala bych se s někým poradit, doma nemám s kým a můj dr mi toho moc neřekne
Poslední MS jsem měla 11.9 a od té doby nic. Podle příznaků jsem vysledovala ovulaci
Tuto neděli jsme se