Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, mám tak trochu dilema. Kdo mě už zná, ví jak jsem na tom. Dnes mi po dlouhém snažení a po stimulaci clostilem a prodělaném hyperstimuláku vyšel tak nějak ?pozitivní? test… přikládám foto, je to hůř vidět (foceno mobilem).
Jsem 26 DC, ale dnes jsem domenstruovala (ms trvala jen 4 dny a byla celkem normální) tak nevim, co si o tom mám myslet????
Nikdy mi takhle test nevyšel…
Ahoj, no tak něco tam vidím, ale asi by bylo dobrý tak 2 dny počkat a pak si ho udělat znovu. (Mmch, já testu nevěřila do tý doby než mi to potvrdil dr., protože v letáku jsem se dočetla, že druhá čárka může bý způsobena cystou, tak abych nebyla zklamaná, tak jsem tomu moc velké naděje nedávala, ale bylo tam!)
Peťule, já právě dělám v nemocnici a jdu na noční, tak nevim, zda se odebrat???? Nechci plašit
Mono a na pregnylu si nebyla? ![]()
Jinak jako druhá čárka je vidět v poho. ![]()
No pokud děláš v nemocnici, tak si zkus nechat zjistit hcg z krve, jinak s tím testíkem bych ještě ty 2 dny počkala, pokud čárka zesílí, tak je to těhu a pokud chtěné, tak držím palečky, aby to vyšlo.
Já měla taky takhle výsledky testu a myslela jsem že to nic není a bylo a už jsme v 6 měsíci
Jinak jak píše Pettule buď udělat později, ale mě se to takhle ukazovlo pořát a nebo z krve.
Jinak zda máš strach z noční nebála bych se, já taky chodila na noční a nevěděla to a to pracuju na lakovně na lince, rizikové prostředí pro těhotnou ![]()
Já to takhle měla u Kačenky. Sice jsme otěhotněla bez problémů, ale měla jsem MS a to docela silné a byla jsme už těhotná. A na testu den po vynechání MS byla taková čárka jako u tebe a zdrhlík mi tu po 4 běhábytem.
Oni sice na testech píšou že to odhadne i před měnstrací a tak, ale nee. Já měla nějaký z lékárny, teď nevím značku a pepino, ten jde koupit v tescu. A i týden apak 14 dní po měnstruaci mi ukazovaly takhle slabě a já už těhu byla
Přitom v krvi byl už hormon vysoký
Já jsem chtěla napsat, že držím palečky
Pročítala jsem pár diskusí tady na emimi, četla jsem i pár přípěvků od tebe.
Já jsem bývala zdrav. sestra ve směném provozu tak vím, že je z toho tělo občas docela pomatené. U nás na odd se spousta holek snažila hodně dlouho než se zadařilo. Pár jich na to ale hupslo a hned se povedlo, je to asi hodně individuální.
Oosbní zkušenost s MS v těhu nemám, ale pár případů v okolí znám.
Zkus se nabrat nebo testík za pár dní a přeji, ať to vyjde ![]()
Holky tak mám hCg 61,4!!!! ![]()
Volala jsem i na gyndu a tam mi lékařka řekla, že jsem se asi nabrala hodně brzo a že to mám v neděli zopakovat. ![]()
Pregnyl jsem neměla, jen clostil a duphaston.
Tak jsem se nejdřív radovala a te'd mám strach, aby to bylo ok. Tak uvidíme v neděli, zatim jsem doma nikomu nic neřekla, nechci dělat planý naděje. ![]()
Bojim se cysty, mimoděložního atd… ![]()
Holky, já ty dva dny asi nevydržííííím!!!!!
Sestro- já měla na začátku těhu 51 jednotek HCG a koukni do metříku!
Takže držím pěstičky do šťastného konce!