Co vy na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
30.10.10 18:38

Ahoj Lucy, :mavam:
utz mi dělala, vaginální. Ale vzhledem k tomu, v jakym byla rozpoložení pochybuju, že ho udělala pořádně. :nevim:
Sliznici mi naměřila 6mm(ale snad pravdivě)…
ach jo, člověk se trápí :cry: a ještě narazí na takovou krávu! :cert:

Příspěvek upraven 30.10.10 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.10.10 19:54

No to tvoje HCG odpovídá 14 - 21 dnům od početí, což i odpovídá, ne? Podle mě je to prostě hrozně brzy, proto já jsem přesně pro tenhle důvod nechtěla k doktorovi a půjdu až teprve teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.10.10 19:58

Gábinko, já jsem už zase v depce! Že já tam lezla!!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.10.10 20:01

Gábi a kolik jsi měla ty, jestli jsi byla na krvi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.10.10 20:47
sestramona píše:
Gábi a kolik jsi měla ty, jestli jsi byla na krvi???

Já ještě vůbec nebyla.

Hlavně se nestresuj, to ti nijak nepomůže. Nezbývá než počkat. Ale stejně se mi to zdá normální. Dívala ses na tu tabulku? Ty jednotlivé hodnoty mají strašně velké rozpětí v jednom týdnu, takže neznamená, že když máš teď málo, nic z toho nemůže být. Kdy jsi měla ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.10.10 22:30

jo dívala. Já měla těch ovu 8 a to od 14. do 20.10. (měla jsem ten hyperstimulák) a pak jsem od 25. do 27. měla ms, celkem normální síly. No uvidim, zítra budu moudřejší. Na tabulku jsem koukala, je tam opravdu velké rozmezí. Byla bych v klidu, kdyby mě nevystresovala ta doktorka na tý ambulanci…

tak já dám zítra vědět, buďto se budu konečně radovat :dance: , nebo to obrečim… :cry:

krásné sny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
30.10.10 23:53

Já se podle tý tabulky taky držela pořád spíš na spodní hranici,myslím že to vůbec nevadí,hlavně když to hCG stoupá… :wink: Nevím kolik měří normální sliznice,ale pokud je zvětšená,tak by něco mělo být v děloze! :palec: :kytka: U mimoděložního zvětšená sliznice není… Je mi líto,že jsi ještě nakonec narazila na takovou netaktní doktorku,která místo aby tě podpořila,tak ještě vystresuje…!! :-( :cert: Však uvidíš jak dopadne zítra ta krev a nebo nakonec nezbyde nic jiného než počkat do toho pondělka… :nevim: Budem na tebe myslet!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
31.10.10 09:41

Mono neboj určitě bude tam kde má ýt a roste dobře.V začátku se nic v děloze nevidí já jsem taky měla hrozný strach a od potvrzení z krve jsem šla za 14 dní na UTZ a už tam bylo něco vidět takže jsi krátce těhu a nemusí být nic vidět.A z té krávy si nic nedělej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.10.10 09:50

Mon buď úplně v klidu. Od ovu je to teprve 14 dní! To tam nemůže být vidět absolutně nic. Zbytečně se nestresuj. Doktorka je kráva, nic jiného na to říct ani nejde. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
31.10.10 11:07

Holky, jste zlatý, děkuju moc :hug:

Pojedu okolo druhý do práce na ten odběr, protože včera mi ta sympatická lékařka řekla, ať se odeberu ve stejnej čas.
Jinak dnes tam slouží zástupce primáře, strašně hodnej a ze všech nejšikovnější doktor, tak se s ním přeci jen půjdu poradit, co si o tom myslí.
Včera večer jsem to obulela, manžel málem taky,… ach jo… :cry:
Určitě dám pak vědět, jak to se mnou vypadá :think:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
31.10.10 11:53

Mony hlavně se nestresuj musíš myslet pozitivně a věřit ,že vše bude ok.Vím jak se cítíš také jsem si tím prošla. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
31.10.10 11:59

Ja to tady ted dočtu ,přála bych ti miminko, ale mě takto vyšel vždy test ,pokud sem měla těsně po menstruaci, mudr mi to vysvětlil tím, že při ms je v těle zvíšena hladina hcg ,na kterou těhu testy reaguji ,proto ta druha skoro čarka, ale kdo ví doktor řekne vic když tě prohlidne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
31.10.10 12:06

Nemolko, o tom nic nevim :nevim: ale každopádně jsem testovala dost často a ještě jsem tam nikdy nic neměla, až teď a pravidelně se odebírám i v práci na hCG a taky nic, takže asi se něco děje, ale neví se, zda je to v pořádku, nebo mimoděl., nebo se mi to odloučilo při poslední ms a ted mám hCG ještě v krvi…
Budu moudřejší až se po druhé hodině zase odeberu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
31.10.10 12:14

Achjo, to máme fakt čekat do dvou? :mrgreen: Fakt ti moc držím palce, ať to tam je. Doufám, že se mi mládě nevzbudí, to bych se k pc dostala až večer a to čekání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
31.10.10 12:16

Já ti to přeju uvidíš .Ja to měla u obou děti takové děs běs a u male Sofie, jsem měla taky hcg 50.Rekl mi, že sem si těhu vsugerovala a nic tam není ,tak jsme doma z mojim brečeli jak o dušu, no byl silvestr tak jsme měli uplně cely den zkaženy, chapeš na štedry den nam to potvrdil a na silvstra řekl, že se to bud nevyviji nebo jsem já padla na hlavu :roll: :cert:. Unoru sem byla v šestém tydnu těhotná ,tak dodnes nevim co to bylo ale princezna je doma to je hlavní a ty se taky dočkáš ,kadopádně jedna sestřička mi řekla že pokud nic, tak by hcg v krvy byt nemělo vubec ,tak babo rad :lol: držim palce moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital