Co vy na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
29.10.10 19:21

Holky jsem na nervy, fakt se bojim, aby to nebylo mimoděložní atd. Prej ať se v neděli naberu znovu, to mám taky noční a mělo by to být kolem 200. achjooooo…
nejdřív jsme se tady s holkama v práci radovali a ted jsem fakt v … :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.10.10 19:24

Je ti špatně?? Bolí tě podbříško?? Pokud nemáš příznaky na mimoděložní, tak se nestresuj, mimískovi to taky neprospívá. Mě brali o nemocnice s podezřením na mimoděložní a vše dopadlo dobře :srdce: :srdce: :srdce: A věř že to tak bude i u tebe :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
29.10.10 19:24

Sestro- klid! Kvůli minku buď v klidu! :srdce: Já jsem šla na tu krev až týden po a bylo 1.047 jednotek, ale ten týden jsem dělala snad jeden test za druhým :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
29.10.10 20:11

Trošku mě bolí pravej vaječník, kterej jsem měla přestimulovanej, ale to mě bolí tak nějak pořád…

tak uvidim v neděli, kéž by to šlo nahoru … :think:

Nebudu se teda nervovat, dobře , budu se radovat, ale opatrně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.10.10 20:12

Mon tak to gratuluju! :kytka: Vidíš, že to vyšlo s Clostilem hned napoprvé, jak u nás. A mimoděložním nebo cystou se nestresuj, pravděpodobnost je určitě minimální a stejně se takhle budeš bát až do té doby, než uvidíš mimi v děloze s tlukoucím srdíčkem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
29.10.10 20:36

jééé ahoj gábinko, tak už jsem to zavolala manželovi, tak se jde opít, tak snad bude vše ok :palec: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
29.10.10 20:36

sestramona: Neboj, Hcg je krásné. Já měla na prvním odběru jen 8jednotek a to je málo, ale už mi tu těch 8 jednotek někdy pořádně řve :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7260
29.10.10 20:44

caty, jedna moje kolegyně měla taky porvé jen 8, tak si řikám, že těch mejch 61,4 je krásnejch. Bojim se toho mimoděložního, víš? Bolí mě vpravo stejně, jako mě bolelo při tý mojí slavný osminásobný ovulaci, tak proto plašim…no mluvila jsem ještě jednou s laborantkou a ta mi řekla, že se mám nabrat v pondělí ráno a uvidíme… dny dlouhýho čekání, to mě zabije… :andel: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.10.10 20:49
sestramona píše:
caty, jedna moje kolegyně měla taky porvé jen 8, tak si řikám, že těch mejch 61,4 je krásnejch. Bojim se toho mimoděložního, víš? Bolí mě vpravo stejně, jako mě bolelo při tý mojí slavný osminásobný ovulaci, tak proto plašim…no mluvila jsem ještě jednou s laborantkou a ta mi řekla, že se mám nabrat v pondělí ráno a uvidíme… dny dlouhýho čekání, to mě zabije… :andel: :cert:

Mon mě taky bolelo břicho, pro změnu zase vlevo, protože ten vaječník byl zrovna ten měsíc funkční. Ještě teď mě tam občas píchne. Takže podle mě je to naprosto normální. Neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
29.10.10 20:50

Gábi, sakra, to jsou nervy. Bojim se toho jak čert kříže, co z toho bude… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
29.10.10 22:24

Neboj to bude v pohodě já jsem také byla ve snažilkách byla jsem na IVF atd a měla jsem HCG 51 a už mam doma 7.měsíční mimčo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
29.10.10 22:31

Holky, kéž by … :hug:
fakt jsem ted na rozpacích, jestli se mám radovat, nebo ne, ach joooo
to do pondělka nevydržíííím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.10.10 23:12

Ja tam druhou carku vidim,tak at vsechno dopadne tak jak ma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
30.10.10 01:14

Moni hlavně se neboj a věř že to dobře dopadne…!! :hug: Takový strach ze začátku je úplně normální a věř že tu bude pořád,dokud nebudeš své miminko držet v náručí… :kytka:
Ale jinak tě naprosto chápu.Taky dělám zdravotní sestru,takže je jasný že hned když jsem objevila ducha na testu letěla jsem do práce odebrat si hCG,byl to 5.tt a hCG 57 a jelikož byl pátek a já byla stejně nervózní jako ty ať je všechno ok skončila jsem u odběru krve ještě v sobotu a pak i v neděli kdy už bylo hCG krásných 211! :mrgreen:
Nyní jsem i přes všechny ty obavy ze začátku a pozdější noční můry z potratů a předčasných porodů ve 31tt a už se nemůžeme dočkat až tu naše maličká bude s námi! :huban:
Takže se zbytečně nestresuj,mysli na to malinké v bříšku a užívej si těhotenství… :wink: :srdce: Přeju hodně štěstí!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.10.10 03:56

Lucy,

děkuju za podporu.

Budu se snažit na to nemyslet, ale moc to nejde, popravdě :-D
V neděli taky plánuju další odběr, tak uvidíme, taky bych chtěla mít nad 200, ale stačilo by mi i 150 :-)

Je to těžký, s tim našim povoláním, jiná by ještě tak týden testovala, pak zavolala na gyndu, ty by jí objednali tak za 3 týdny a to už by měla hCg třeba 1000, jenže my se hend odeberem a víme na čem jsme, ale vlastně se tím vystresujeme a je to ještě horší. Tak mi holky držte, prosím, palce, ať mi hCg stoupá a mám v neděli třeba těch 211 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital