Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, přidávám fotky 3 testů, na srovnání, ach jo, já se do pondělka zbláznim!!!!
sestramona píše:
Ahoj holky, přidávám fotky 3 testů, na srovnání, ach jo, já se do pondělka zbláznim!!!!
Mon já myslím, že je to jasné. Konec stresu, začni se těšit na mimčo. ![]()
Gábi,
jsou to nervy, teda…
zatim ne, jsem v klidu, zítra ráno v práci znovu odběr a v pondělí na gyndu, to mi teprve pan doktor řekne, že jsem vrchol jeho kariéry
![]()
sestramona píše:
Gábi,
jsou to nervy, teda…
zatim ne, jsem v klidu, zítra ráno v práci znovu odběr a v pondělí na gyndu, to mi teprve pan doktor řekne, že jsem vrchol jeho kariéry![]()
Tak nezapomeň dát vědět, jak jsi dopadla. Budu na tebe myslet. Já jedu na gyndu ve čtvrtek, tak jsem taky zvědavá a bojím, bojím, aby bylo všechno v pořádku.
sestramona píše:
Gábi,
jsou to nervy, teda…
zatim ne, jsem v klidu, zítra ráno v práci znovu odběr a v pondělí na gyndu, to mi teprve pan doktor řekne, že jsem vrchol jeho kariéry![]()
Holky moje ..... vás nebejt, tak už si hodim mašli ![]()
Tak zítra dám vědět, sama jsem zvědavá…
jdu si ještě lehnout po tý noční, čekaj mě ještě 2 ![]()
Tak zatííííím
![]()
A Gábi, neboj, bude vše ok, uvidíš srdíčko
a pak mi sem dáš hezky fotečku jééééééé ![]()
Frago, snad, já prostě po tom, co mě vystresovala ta doktorka na gyndě, že se mám nabrat za 2 dny znova, tak tomu nějak pořád nevěřim a řikám si, uvidíš, zatim se neraduj, ať pak nejsi zklamaná… tak uvidíme zítra,…zítra už popř budu slavit ![]()
Ale ty moje testy vypadají obdobně, jako tvoje, jen jsou všechny desítkové. ![]()
Moni,máš pravdu,je to profesní deformace a pak se jen zbytečně dýl stresujem..!
Ale myslím že podle těch testíků ti už můžu gratulovat…!!!
Vypadá to že zítra už budeš slavit bez alkoholu…
Tak to nějak vydrž a dej nám vědět jak jsi dopadla…
![]()
Ahoj MONO. Já tedy zírám!!!!!!!!
Ty už jseš v tom!! Budu ti držet palečky, aby ti náběry dopadly dobře. Taky už by se na mě mohlo usmát štěstí.
Test co jsem dělala 4.7 tam druhá čárka nebyla skoro vůbec vidět a 6.7 už byla trochu vidět a 7.7 jsem šla na krev a HCG 51 pak jsem si stejně zašla za dva dny znovu a to jsem měla 250
Tohle bylo 4.7 a podtím 6.7
Já jsem se taky šíleně bála,aby to vyšlo,když nevyšlo IUI,IVF atd a vyšlo a mimčo mam doma ![]()
holky tak jsem tam byla a že jsem tam jezdila. Hcg 59, takže v podstatě stejný, tak jsem šla na gyn amb a tam byla nějaká vzteklá kráva doktorka, co mi řekla, že to vypadá na mimoděložní, nebo na to že jsem těhu byla, ale tim krvácením se to odloučilo a že si to mám zítra nabrat znova a pokud to nebude nad 120, tak laparoskopie.
Upřímně nevim, jestli mi to řekla, aby mě nasrala, protože ona byla taky nasraná, nebo, jestli to tak fakt je ![]()
A dělala ti ta doktorka alespoň UTZ??Kdyžtak by tam měla jít vidět alespoň zvětšená sliznice když ne váček,na ten je asi ještě brzo…
No zítra bys měla mít alespoň dvojnásobek,aby si věděla že se v pořádku vyvíjí…
Budu na tebe myslet a držet palečky ať je mimčo tam!!
Třeba si měla jen později ovulaci…
Kdybys chtěla mrknout,tak tady je stránka kde jsou hodnoty hCG v jednotlivých týdnech těhotenství: http://www.naseporodnice.cz/…otenstvi.php