Co vy na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
30.10.10 12:37

Ahoj holky, přidávám fotky 3 testů, na srovnání, ach jo, já se do pondělka zbláznim!!!!

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.10.10 12:42
sestramona píše:
Ahoj holky, přidávám fotky 3 testů, na srovnání, ach jo, já se do pondělka zbláznim!!!!:mrgreen:

Mon já myslím, že je to jasné. Konec stresu, začni se těšit na mimčo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.10.10 12:45

Gábi,
jsou to nervy, teda…
zatim ne, jsem v klidu, zítra ráno v práci znovu odběr a v pondělí na gyndu, to mi teprve pan doktor řekne, že jsem vrchol jeho kariéry :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.10.10 12:48
sestramona píše:
Gábi,
jsou to nervy, teda…
zatim ne, jsem v klidu, zítra ráno v práci znovu odběr a v pondělí na gyndu, to mi teprve pan doktor řekne, že jsem vrchol jeho kariéry :lol: :mrgreen:

Tak nezapomeň dát vědět, jak jsi dopadla. Budu na tebe myslet. Já jedu na gyndu ve čtvrtek, tak jsem taky zvědavá a bojím, bojím, aby bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.10.10 12:50
sestramona píše:
Gábi,
jsou to nervy, teda…
zatim ne, jsem v klidu, zítra ráno v práci znovu odběr a v pondělí na gyndu, to mi teprve pan doktor řekne, že jsem vrchol jeho kariéry :lol: :mrgreen:
:lol: :lol:
Určitě ho potěšíš, když rozrazíš dveře a řekneš mu hodnotu hcg místo jména :lol:
Určitě to tam je, držím palečky, ať na TO dokážeš aspoň chvílema zapomenout a myslet na něco jiného a zítra napiš hodnotu, ať víme, jak pokračuješ :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.10.10 12:54

Holky moje ..... vás nebejt, tak už si hodim mašli :hug:

Tak zítra dám vědět, sama jsem zvědavá…
jdu si ještě lehnout po tý noční, čekaj mě ještě 2 :poblion:

Tak zatííííím :mavam: :hug: :andel: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.10.10 12:57

A Gábi, neboj, bude vše ok, uvidíš srdíčko :srdce: a pak mi sem dáš hezky fotečku jééééééé :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
30.10.10 13:02

Je to tam těhulko :dance: tady je foto mých testů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.10.10 13:05

Frago, snad, já prostě po tom, co mě vystresovala ta doktorka na gyndě, že se mám nabrat za 2 dny znova, tak tomu nějak pořád nevěřim a řikám si, uvidíš, zatim se neraduj, ať pak nejsi zklamaná… tak uvidíme zítra,…zítra už popř budu slavit :mrgreen:
Ale ty moje testy vypadají obdobně, jako tvoje, jen jsou všechny desítkové. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
30.10.10 13:28

Moni,máš pravdu,je to profesní deformace a pak se jen zbytečně dýl stresujem..! :oops: Ale myslím že podle těch testíků ti už můžu gratulovat…!!! :palec: :srdce: Vypadá to že zítra už budeš slavit bez alkoholu… :mrgreen: Tak to nějak vydrž a dej nám vědět jak jsi dopadla… :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
30.10.10 15:18

Ahoj MONO. Já tedy zírám!!!!!!!! :jazyk: Ty už jseš v tom!! Budu ti držet palečky, aby ti náběry dopadly dobře. Taky už by se na mě mohlo usmát štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
30.10.10 15:37

Test co jsem dělala 4.7 tam druhá čárka nebyla skoro vůbec vidět a 6.7 už byla trochu vidět a 7.7 jsem šla na krev a HCG 51 pak jsem si stejně zašla za dva dny znovu a to jsem měla 250

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
30.10.10 15:39

Tohle bylo 4.7 a podtím 6.7
Já jsem se taky šíleně bála,aby to vyšlo,když nevyšlo IUI,IVF atd a vyšlo a mimčo mam doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.10.10 15:49

holky tak jsem tam byla a že jsem tam jezdila. Hcg 59, takže v podstatě stejný, tak jsem šla na gyn amb a tam byla nějaká vzteklá kráva doktorka, co mi řekla, že to vypadá na mimoděložní, nebo na to že jsem těhu byla, ale tim krvácením se to odloučilo a že si to mám zítra nabrat znova a pokud to nebude nad 120, tak laparoskopie.
Upřímně nevim, jestli mi to řekla, aby mě nasrala, protože ona byla taky nasraná, nebo, jestli to tak fakt je :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
30.10.10 18:30

A dělala ti ta doktorka alespoň UTZ??Kdyžtak by tam měla jít vidět alespoň zvětšená sliznice když ne váček,na ten je asi ještě brzo… :roll: No zítra bys měla mít alespoň dvojnásobek,aby si věděla že se v pořádku vyvíjí… :think: Budu na tebe myslet a držet palečky ať je mimčo tam!! :hug: :srdce: Třeba si měla jen později ovulaci… :wink: Kdybys chtěla mrknout,tak tady je stránka kde jsou hodnoty hCG v jednotlivých týdnech těhotenství: http://www.naseporodnice.cz/…otenstvi.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital