Nově příchozí snažilky

393
4.11.10 08:49

Nově příchozí snažilky

Háló všechny nově příchozí snažilky nebo ty co jste zatím jen pokukovali, přidejte se!
Témat snažilek je tu mnoho, ale jsou už starší a i při sebelepší vůli se dotyčné přece jenom víc znají a i když mají snahu přibrat Vás k sobě, tak jste stejně nějak mimo, protože Vám uteklo spoustu informací. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
393
4.11.10 08:52

Takže začínám

Lenka, 31 let, mám doma dvouletého prcka a teď se snažíme o další. Tento měsíc to bude třetí pokus.
Právě čekám na ovulku (cca do týdne snad dorazí) a pak zas budou nervičky jak to dopadlo. :-D
Scháním další snažilky, které jsou na tom podobně pro vzájemnou podporu a pokecáníčko :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.11.10 08:52

Jsem tu. :-) Možné se nebudu ukazovat přes den spíš navečer. Ale jsem tu. :wink:
Jo a dodávám…29 let, zatím bez dětí, jedno zamlklé těhu v 10+6 před pěti lety, teď třetí měsíc snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
4.11.10 08:56

Ahoj,
ráda se přidám. Je mi 36, mám 6ti letého chlapečka a již delší dobu se snažíme o druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.11.10 09:17

Ahoj holky, taky se ráda přidám. Je mi 29 a od ledna se snažíme o první mimčo. Zatím to nijak nehrotíme, ale každý měsíc červík víc hlodá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.11.10 11:15

Ahoj snažilky,chtěla bych se k vám přidat,včera jsem se přihlásila,je mi skoro 30 a máme téměř 5-letou holčičku.O druhé mimi jsme se snažili a sice nám to vyšlo napoprvé početí,ale v 6tt. jsem začla krvácet a váček už není… :cry: Mám bohužel 2 týdny po revizi,o mimi jsme přišli…takže je mi mooc smutno,zážitek moc bolavej.Ale říkám si,lepší když to ještě nebyl plod.Doktoři mě řekli,že mám teď brát antik. a za půl roku se snažit znovu,ale to je dlouhá doba.Nikdy jsem si
nemyslila,že se to stane i mě,vždyť první těhot. bylo bez problémů,ale ty maminky naše a babičky mají pravdu,kolem třicítky začnou potíže..co jsem holky slyšela od známých,tak pokud se delší dobu nedaří,je fajn odjet na dovču a hlavně na to tolik nemyslet,pak se to jistě podaří! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
4.11.10 13:02

AHoj,

Taky se rada pridám. Je mi 27 a ted o vikendu cekam ovulku a jdu do toho. Jsem po dvou potratech cerven 2009 a brezen 2010 vzdy v 10tt. Ted jsme po genetice a nasli nam leidenskou mutaci. A ted se snazime tak doufam, ze se o vikendu zadari :lol:
 Kikina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
4.11.10 13:39

tak to je super, že se nás tu tolik sešlo

Tak Vás tu vítám :huban:
Budu se snažit chodit pravidelně, ale jak je člověk doma, tak má na internet míň času než v práci. :-D :wink: ..tak všem držím pěsti
marcoška: tak to mě moc mrzí :-? a kdy se můžeš začít znovu snažit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
4.11.10 13:43

Můžu se zeptat co je to ta leidenská mutace?
Ty to možná budeš umět vysvětli líp než na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
4.11.10 14:08

No vsechny info o leidenske mutaci mam vicemene z netu. Mam heterozygot a jedná se o poruchu srážlivosti krve. Mam až 7× vyšší riziko trombóz nez clovek bez Leidna. Samozrejme v tehu je toto riziko jeste vyssi. Pravdepodobne si budu tehu pichat injekce na redeni krve. Jeste mam taky MHTFR mutaci což je spatne vstřebávání kys. listové. obě mutace mohou způsobit prave potraty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
4.11.10 14:11

Marcoska - moc me to mrzi, ale vim jak cloveku je. Zvlaste po prvni revizi to bylo pro me tezke. Neboj ten cas do dalsiho snazeni uplyne hrozne rychle, ale chapu te ja jsem myslela, ze ty tri mesice cekani nepreziju. Tak hodne sil a hlavne at ti to rychle utece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
4.11.10 20:18

haló, je tu někdo? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
4.11.10 20:21

já jsem tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
4.11.10 20:39

já taky :-D , trošku jsem se zapomněla jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
4.11.10 20:41

psala jsi ze mas ovulku behem tydne ja o vikendu tak to pak budem skoro nastejno cekat a testovat :-)
Jsem zvedava zda se zadari. Doufam, ze jo i kdyz se zaroven hrozne bojim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí