Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V pořádku,
to ovlivňuje co jedl a pil a zjistila jsem, že čím dýl to chlap nemám tím je to hustější.
Konzistence, mnozstvi i zabarveni se pry v prubehu zivota meni, nedelala bych si s tim hlavu.
U nas je bilo bezne ![]()
Jak píšou holky, záleží co jedl, kolik toho vypil, jak dlouho neupouštěl
Je fakt, že když to dlouho nevypustí, tak je to pak husté, bílé a jsou v tom i hrudky
![]()
Právě že má člověk strach či se spíše stydí takto veřejně tyto věci sem napsat..
,u mne poslední dobou naopak sleduji při vyvrcholení spíše tekutější konzistenci spermatu
,skoro až vodovou..
.Ano bílé je..,to jsem rád, ale někdy jsem o tom přemýšlel, aby to třeba nebyla nějaká nemoc..
.Na netu jsem ani nenašel kloudnější odpověď i když jsem zadal do google.. ![]()
Já když jsme se pokoušeli o mimço jsem někde četla, že čím je sperma hustější tím je kvalitnější
Neviděla bych v tom nějaký extra problém, myslím, že příznak nemoci to nebude.
Variant je několik:
Ahoj, chci se vás zeptat na něco ohledně sperma. S manželem jsme se milovaly a já když jsem se šla umýt všimla jsem si že má úplně bílé sperma, úplně husté. Hledala jsem na netu, jestli něco zjistím ale když jsem to zadala do vyhledávače vyjely mi samé prasárničky
A přitom ho takové nikdy neměl, bylo takové bezbarné průsvitné až do žluta. Za nedlouho se chceme snažit o druhé dítko, tak mám strach jestli to není nějaký problém. Díky za odpovědi.