Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám sperma bílé skoro pořád a ani mi nikdy nepřišlo, že bych se nad tím měl zamýšlet
ale i sexuologové tvrdí, že je normální barva bílé či mírně zažloutlá.
A s hustotou a hlavně množstvím! mají dámy pravdu, čím se čeká déle, tím je toho více ![]()
Tak jsem se trochu nasmál…
Ale vážně - jak to je? Asi 70% ejakulátu tvoří podíl semenných váčků, je to bílá až nahnědlá část, pastovitá až rosolovitá. Čím je „starší“, tím bývá tmavší. Dalších 25% přidává prostata. Jde o vazkou až tekutou, čirou až mléčně opaleskující část. Je závislá na zavodnění a délce vzrušení i pauze. A obsahuje i enzymy, které tu první část, ze semenných váčků, postupně zkapalní. ![]()
Teprve ten „zbytek“ (do 100 %) je to nejdůležitější. ![]()
Příspěvek upraven 02.05.17 v 18:15
@Premek_Orac píše:
- Občas prý muži předstírají vyvrcholení a ženě tam nenápadně cáknou jogurt. Nezkoušelas to chutnat?
Tohle mi neda, musim se zeptat? Jak se caka do vaginy jogurt?
Jinak, alespon by mela postarane o tu spravnou floru v intimnich partiich.
@warita Já to nedělám, takže nevím… Ale jeden známý to prý dělal, no ale jednou potmě si omylem připravil jogur s lesním ovocem… Můžu se zeptat, ikdyž teda je to divný téma na povídání.
A s tou správnou florou opatrně - to by musela být activie ![]()
@Premek_Orac píše:… a ještě to ohřát…
@warita Já to nedělám, takže nevím… Ale jeden známý to prý dělal, no ale jednou potmě si omylem připravil jogur s lesním ovocem… Můžu se zeptat, ikdyž teda je to divný téma na povídání.
A s tou správnou florou opatrně - to by musela být activie
@Premek_Orac píše:
A s tou správnou florou opatrně - to by musela být activie
Jo jo zeptej se, to je zajimave tema. Prave o tom diskutujeme s manzelem, to si jako v mikrovlnce predehreje jogurt (to je ideal romantiky a spontannosti), postavi kelimek vedle postele, pak ve vhodny okamzik na chilku vytahne, namoci do kelimku a ohh ahhh, milacku to byl orgazmus!!!
Stejne nejak nechapeme smysl tohoto pocinani. Vetsinou problem spociva spis v udrzeni erekce, ne? Pokud erekce funguje, tak orgazmus je ice mene zaruceny. ![]()
Jinak, jogurt s lesnim ovocem… no to se musela partnerka asi hodne divit. Pak to prasklo, ze?
Taky jsem ho mel jednu chvili hustejsi az hrudkovite,ale ted uz jen vice tekutejsi.Jednou je bile jednou zakalenejsi.Je to ruzne treba i po sportu je jine nez po valeni se u televize. Myslim ze neni potreba se stresovat. Sperma zdar ![]()