Bílé sperma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
511
17.6.16 09:21

Já mám sperma bílé skoro pořád a ani mi nikdy nepřišlo, že bych se nad tím měl zamýšlet :) ale i sexuologové tvrdí, že je normální barva bílé či mírně zažloutlá.

A s hustotou a hlavně množstvím! mají dámy pravdu, čím se čeká déle, tím je toho více :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40561
1.2.17 22:59

Tak jsem se trochu nasmál…
Ale vážně - jak to je? Asi 70% ejakulátu tvoří podíl semenných váčků, je to bílá až nahnědlá část, pastovitá až rosolovitá. Čím je „starší“, tím bývá tmavší. Dalších 25% přidává prostata. Jde o vazkou až tekutou, čirou až mléčně opaleskující část. Je závislá na zavodnění a délce vzrušení i pauze. A obsahuje i enzymy, které tu první část, ze semenných váčků, postupně zkapalní. :)
Teprve ten „zbytek“ (do 100 %) je to nejdůležitější. ;)

Příspěvek upraven 02.05.17 v 18:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.2.17 23:04
@Premek_Orac píše:
  1. Občas prý muži předstírají vyvrcholení a ženě tam nenápadně cáknou jogurt. Nezkoušelas to chutnat?

Tohle mi neda, musim se zeptat? Jak se caka do vaginy jogurt?

Jinak, alespon by mela postarane o tu spravnou floru v intimnich partiich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10325
2.2.17 09:50

@warita Já to nedělám, takže nevím… Ale jeden známý to prý dělal, no ale jednou potmě si omylem připravil jogur s lesním ovocem… Můžu se zeptat, ikdyž teda je to divný téma na povídání.
A s tou správnou florou opatrně - to by musela být activie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40561
2.2.17 11:59
@Premek_Orac píše:
@warita Já to nedělám, takže nevím… Ale jeden známý to prý dělal, no ale jednou potmě si omylem připravil jogur s lesním ovocem… Můžu se zeptat, ikdyž teda je to divný téma na povídání.
A s tou správnou florou opatrně - to by musela být activie :-)
… a ještě to ohřát… :lol: :P :lol: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10325
2.2.17 12:03

@M_Vladim Min. na 80 stupňů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
2.2.17 12:16
@Premek_Orac píše:
A s tou správnou florou opatrně - to by musela být activie :-)

Jo jo zeptej se, to je zajimave tema. Prave o tom diskutujeme s manzelem, to si jako v mikrovlnce predehreje jogurt (to je ideal romantiky a spontannosti), postavi kelimek vedle postele, pak ve vhodny okamzik na chilku vytahne, namoci do kelimku a ohh ahhh, milacku to byl orgazmus!!!

Stejne nejak nechapeme smysl tohoto pocinani. Vetsinou problem spociva spis v udrzeni erekce, ne? Pokud erekce funguje, tak orgazmus je ice mene zaruceny. :mrgreen:

Jinak, jogurt s lesnim ovocem… no to se musela partnerka asi hodne divit. Pak to prasklo, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 20:32

:oops: Taky jsem ho mel jednu chvili hustejsi az hrudkovite,ale ted uz jen vice tekutejsi.Jednou je bile jednou zakalenejsi.Je to ruzne treba i po sportu je jine nez po valeni se u televize. Myslim ze neni potreba se stresovat. Sperma zdar ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex