Ovutest versus ovutester

101
8.11.10 12:23

ovutest versus ovutester

Ahoj všem,tak předevčírem jsem měla konečně //na ovu testu.Pro jistotu jsem si pořídila i tester ze slin,myslela jsem,že tento měsíc to budu jistit dvěma způsoby a ten další už budu měřit jen testrem.Jenomže z moči byl pozitivní jen v sobotu,ale kapradinky už vidím celých 8dní.Takže se budu nejspíš spoléhat na proužky.Máte někdo podobné zkušenosti?Nebo mám tolik estrogenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3270
8.11.10 13:02

taky nemám dobrou zkušenost s testerem.Já jsem kapradinky neviděla vůbec a ovu byla testem potvrzená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
8.11.10 13:04

ahoj, já jsem si kupovala ovu testy snad půl roku. Ještě nikdy se mi nestalo, že by byl pozitivní i když jsem byla zrovna ten den na ULT a doktorka mi řekla, že na 99% mám dnes ovulaci. Pro mě to jsou fakt vyhozený peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smouline29
8.11.10 13:27

Ahoj holky, já vsázím jen na ovu testy, ty mi prozatím vycházejí. Tester jsem si zakoupila také a vůbec to nefunguje, alespoň ne u mě. Brejlím do toho vžedycky jak blázen a prostě nic nevidím :-(

• Citovat
  • Upravit
101
8.11.10 13:33

Taky si myslím,že ta struktura slin není asi tak spolehlivá jako zvýšený LH.Takže místo abych ušetřila za testy,vyhodila jsem peníze za tester,ale každá zkušenost dobrá.Podle testru bych byla plodná půl měsíce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí