Chci ho pouze do postele
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
@splendis hele, jestli chlap za něco stojí, tak se sbalit nenechá. Osobně by mě ani nehlo jako manželku běhat za milenkou manžela, to jest pod mou úroveň. Je fakt, že i v opačném případě, být milenkou ženatého a přijít za mnou jeho manželka, tak se v žádném případě nepoto, ale pošlu ji, ať si to vyřídí s manželem a mě laskavě neobtěžuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Xxlady píše:
Na ženaté muže se nesahá, kupte si vibrátor..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Souhlasím na ženaté muže se nesahá…
Je to pěkně hnusne jen o tom uvažovat…počkejte aby se vám to jednoho dne
nevrátila.
Byt manželkou toho chlapa, tak vám vyskrabu oči
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím, měla bych dotaz. Jsem nezadaná a strašně mě přitahuje do postele jeden ženatý mužje to můj kolega, ale vůbec nevím jak mu mám dát najevo že ho chci do postele.
můžete mi prosím poradit??? Kritiku atd si můžete odpustit…
A zase jedna co jí pálí na ženatého
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak mu to rekni pozvy ho na kafe na film atd. Ve vhodne prilezitosti mu rekni ze te pritahuje typuji ze pusu mu vtom momentu asi dokazes dat a pak uz je ruka v rukave. To jeslti ma manzelku nebo ne je az druhorade… Tobe de o sex a pokdu ma deti a manzelku tak v cechach na 80% ho mít nebude coz je slusna sance toto místo vyplnit. Budes stasna ty a i on. jemu proste pak narovinu ríci ze to je sex a tak to zustane a on na 100% bude jen kejvat hlavou.
pokud te tu nekdo odsuzuje bude pravdepodobne ta manzelka co bude vtech 80%
zen
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Amelie30 píše:
@splendis hele, jestli chlap za něco stojí, tak se sbalit nenechá.Osobně by mě ani nehlo jako manželku běhat za milenkou manžela, to jest pod mou úroveň. Je fakt, že i v opačném případě, být milenkou ženatého a přijít za mnou jeho manželka, tak se v žádném případě nepoto, ale pošlu ji, ať si to vyřídí s manželem a mě laskavě neobtěžuje.
95% chlapu podlehne mlade krásné 20cítce s dlouhýma nohama pevnýma prsama krásným bříškém a hlavou plnem sexu. Nepodlehnou ti co jsou ve stadiu velkého zamilovaní ale to je jen chvilku ve vztahu. Oosbne bych rekla ze ti co mají deti ve veku 5 10 a více podlehnou vzdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Andrewww píše:
95% chlapu podlehne mlade krásné 20cítce s dlouhýma nohama pevnýma prsama krásným bříškém a hlavou plnem sexu. Nepodlehnou ti co jsou ve stadiu velkého zamilovaní ale to je jen chvilku ve vztahu. Oosbne bych rekla ze ti co mají deti ve veku 5 10 a více podlehnou vzdy.
No jo, souhlas. Ono těch chlapů, co za něco stojí, moc není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Andrewww píše:
Tak nějak to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Paolo629 píše:
Souhlas. Plus můj otec říkal co je v domě není pro mě. Mezi vámi pak může vzniknout dost negativní vztah. Teď tě přitahuje a pak ho můžeš nenávidět.
Jo, přesně. Taky bych si s kolegou nic nezačala, jeden z vás v tom může vidět něco víc, taky můžeš otěhotnět. To pak bude v práci ta pravá atmosféra 😀 😀 😀.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@MyDestinka píše:
Kritiku si odpustim. Tak jen doufám, že jedna jednou roztahne nohy před tvým muzem
Když on nebude chtít, bude ji to houby platné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Amelie30 píše:
@splendis hele, jestli chlap za něco stojí, tak se sbalit nenechá. Osobně by mě ani nehlo jako manželku běhat za milenkou manžela, to jest pod mou úroveň. Je fakt, že i v opačném případě, být milenkou ženatého a přijít za mnou jeho manželka, tak se v žádném případě nepoto, ale pošlu ji, ať si to vyřídí s manželem a mě laskavě neobtěžuje.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
tyhle věci se nediskutujou, tyhle věci se
delaj a v zájmu všech se vůbec nerozmazávají…A pokud se na to musíš
ptát, jak sbalit chlapa na sex, jelikoz to smrdí trapasem a průšvihem už od
začátku, ještě k tomu v práci
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Andrewww píše:Řekla bych, že 90% chlapů je věrných jen proto, že o ně nikdo nestojí

Jinak souhlas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Sonarka píše: Řekla bych, že 90% chlapů je věrných jen proto, že o ně nikdo nestojí
Jinak souhlas.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kam na školu když chci být právník?
- Chci jít ven s kamarádem, mám to říct příteli?
- Chci stíhat všechno. Jak?
- Jak vysvětlit partnerovi, že chci pracovat na vztahu?
- HAMER IKEA postel- nosnost, zkušenost
- Jsem trapná, chci ho zpátky
- Ozdobená domečková postel
- Dítě chce vypadat jako Kim Kardashian