Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pak takový chlap stojí za vyližprdel a měl by být z těch dveří vyhozen, ne?
U nás není full servis standartem, musí taky přiložit ruku k dílu.
Z vlastní zkušenosti nevěra vztah pohřbila. Co se týče kamarádů a hospody jsme mluvili, probrali a domluvili se aby měl čas jak na mě, tak na kamarády.
…takpak je asi jasny že s Tebou byl jen kvuli „full servisu“… poučení do přístě…normalni chlap se o sebe umi postarat sam…stejne jako normalni žena to zvladne…a vše krasne co pro sebe dva lidi delaji by nemela byt samozřejmost ale spíše dobrá vule a proste z lasky…určitě ne povinnost…a druhy by to ani jako neměl očekávat---
@Lexter v ideálním případě ano. Snažím se teď si to rovnat v hlavě. Máme malé děti a mě už nebaví dělat služku na „dobu určitou“
Tak to se podle mě může stát samozřejmě taky - teď jde jen o to, zda žena chlapa za takových podmínek chce, zda stojí o to být s ním tak moc, že jí je jedno, že má milenku apod., no a potom dál fungovat jako vzorná manželka no…
Ano, ta možnost je.
My třeba měli s exmanželem krizi. Řekli jsme si nějaký věci, co komu nevyhovuje atd. On místo toho, aby doma zabral a ukázal, jaký je super chlap, začal jezdit víkend co víkend pryč, už doma vůbec nepomáhal, nestaral se o rodinu atd. Asi natruc, abych si jako uvědomila.
No, uvědomila jsem si, že ho k životu vlastně nepotřebuju.
Takže já osobně bych s tímhle byla opatrná…
@Anonymní píše:
@Lexter v ideálním případě ano. Snažím se teď si to rovnat v hlavě. Máme malé děti a mě už nebaví dělat služku na „dobu určitou“
Chápu, to může být trochu obtížná situace. I správnej chlap sem tam ujede, zažere se mu stereotyp do kůže a začne si hledat radovánky. V ideálním případě stačí rozmluva. Pokud ne tak je takový jouda fakt na vyhazov. Chlast? Milenky? Bych ho hnal.
@MichaelaHw nevěra ani hospoda se nekoná, byl to příklad. Mě ale momentálně nemiluje, děti ho serou, chce odjet do zahraničí( bez nás) a u toho kouká na youtube na mladý pipiny…
@Anonymní píše:
@MichaelaHw nevěra ani hospoda se nekoná, byl to příklad. Mě ale momentálně nemiluje, děti ho serou, chce odjet do zahraničí( bez nás) a u toho kouká na youtube na mladý pipiny…
A hovořila si s ním o tom?
Byla jsem u psychologa kvůli úzkostem a když jsem mu to vysypala tak mi řekl že to vypadá že je schizoid..
@Anonymní píše:
Byla jsem u psychologa kvůli úzkostem a když jsem mu to vysypala tak mi řekl že to vypadá že je schizoid..
Psycholog s doktorátem z diagnostiky na dálku. Co je to za pičuse? Jako vždy, to nejtěžší je to první co musíš udělat. Otevřít si pusu na toho svého drahouška a promluvit si o tom.
@Lexter nesčetněkrát, ale bez úspěchu. Vůbec neodpovídá na co se ho ptám. Má svůj svět, svou hudbu ostatní nasrat.
Jsme spolu 12 let. Tohle je obrat za poslední půlrok
Nedokážu posoudit, sama bych potřebovala full servis, natož abych ho poskytovala ![]()
Tady je všeobecně známo že je třeba chlapa( pokud nějak lajdá- milenka, hospoda…) ochudit o full servis, přestat dělat mamahotel. Asi ve smyslu že si uvědomí co má…
Ale mě spíš napadá.. a co když to odepření těchto jistot ho úplně postrčí ze dveří???