Pálí ho dobré bydlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1721
5.3.20 22:54
@Anonymní píše:
@MichaelaHw jistě že chci vztah zachránit, jinak bych ho už kopla do zádele…

A co zkusit poradnu, společně? Třeba by z něj něco kloudnyho vylezlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 22:55

@MichaelaHw on prý má problémů ze sebou dost a tohle odmítá. Tohle byla moje první myšlenka

• Citovat
  • Upravit
5913
5.3.20 22:58
@Anonymní píše:
@MichaelaHw @Martha03 já si taky myslím že krize středního věku. On je o 12 let starší. Já měla 19 když jsme se poznali. Vždy jsem ale měla pocit že jsme tak nějak psychicky obdobně..

No tak asi byl vždycky na mladší. Teď má možná s dvěma dětmi pocit, že ustrnul a proto hledá zajicky a zároveň plánuje oživit své zašlé mládí. Těžko radit, tohle si chlap většinou musí odžít, aby si uvědomil, že už mu dvacet vážně není. Takže těžko říct, zda je možné jej od jeho plánů jakkoliv odradit. Můj známý se taky takhle rozhodl, že začne lézt zase po horách jako ve 20ti, bylo mu 45 a taky mu hráblo. Skončilo to odchodem od rodiny, na 3× zlamanou nohou s pohmožděním mozku a potutelným připlazením zpět k ženě, která už měla v tu chvíli jiného. Nakonec to dali zase do kupy, jsou to tři roky a zatím dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 22:59
@Anonymní píše:
@nakreslenypanacek ano záleží. Poskytuju mu DOMOV. I to je pro spoustu lidí důležitý

To ano. Stejně jako je pro spoustu žen důležitý poskytovat domov partnerovi, co svou ženu nemiluje, děti ho serou a kouká na Youtube na mladý pipiny… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 23:02

@Martha03 tak aspoň nějaké vyhlídky😕

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.20 23:05

@nakreslenypanacek nechápu význam tvých komentářů. Proč by jinak doma zůstával?

• Citovat
  • Upravit
5913
5.3.20 23:11
@Anonymní píše:
@Martha03 tak aspoň nějaké vyhlídky😕

Tak víš jak, jsou chlapy co si uvědomí, že jim hráblo a jsou i takový co si to prostě musí zkusit, aby si uvědomili, že jim hráblo… Pokud je člověk v sebestředné fázi, když nevidí nic a nikoho ani dopady toho, jak se všechno může sesypat, tak s tím prostě nic neuděláš. Ani kdybys mu do hlavy vyhučela díru. Já to chápu, je to na hov.no, taky by mě to štvalo, že nevidí tu rodinu a to co pro něj dělám a vidí jen sebe. Nemůžeme ale ovlivnit druhé, když si to oni sami nepřiznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 23:11
@Anonymní píše:
@nakreslenypanacek nechápu význam tvých komentářů. Proč by jinak doma zůstával?

Co proč jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 23:23

@Martha03 já to chápu. Navíc velká chyba mantra dnešní doby SEBELÁSKA- špatně pochopená ovšem. On začal sledovat i kouče osobního rozvoje..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.20 23:24

@Martha03 tvoje názory jsou velmi dospělé a rozumné. Škoda že nemám někoho takového ve svém okolí

• Citovat
  • Upravit
5913
5.3.20 23:28
@Anonymní píše:
@Martha03 já to chápu. Navíc velká chyba mantra dnešní doby SEBELÁSKA- špatně pochopená ovšem. On začal sledovat i kouče osobního rozvoje..

Sebeláska ale není špatná, lidé si to ale pletou se sobectvím. Když jsem v partnerství a mám děti, můžu se mít pořád ráda, ale zároveň nesmím být sobecká vůči rodině. Což on momentálně asi nerozeznava a má pocit, že musí být šťastný na váš úkor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 23:28

Jinak teď jsem utěšovala tříleťačku- plnej nos, chrmlá… prý jestli nepřestane vyvádět tak ji zamče do koupelny. Je mu prý blbě a musí spát…blbě mu není, před chvilkou ještě koukal na Emily Monks na youtube..

• Citovat
  • Upravit
12578
6.3.20 08:42
@Anonymní píše:
Tady je všeobecně známo že je třeba chlapa( pokud nějak lajdá- milenka, hospoda…) ochudit o full servis, přestat dělat mamahotel. Asi ve smyslu že si uvědomí co má…
Ale mě spíš napadá.. a co když to odepření těchto jistot ho úplně postrčí ze dveří???

Každá to má jinak, moje maminka si to zařídila, že všechny práce se dělily a to táta chodil na směny.. normálně pomáhal se vším..žádné hospody nic..mamina vždy měla spoustu úkolů co bylo potřeba udělat..takže jak říkala nebyl čas na nepravosti..jo vyšlo jí to, jsou spolu 40 let a táta mamku ctí jako bohyni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.20 08:58

@lilith1 to je krásný model. Jenže dnešní doba kdy lidi bydlí na bytech a té práce tolik není k tomu moc nepřihrává..

• Citovat
  • Upravit
7692
6.3.20 09:01
@lilith1 píše:
Každá to má jinak, moje maminka si to zařídila, že všechny práce se dělily a to táta chodil na směny.. normálně pomáhal se vším..žádné hospody nic..mamina vždy měla spoustu úkolů co bylo potřeba udělat..takže jak říkala nebyl čas na nepravosti..jo vyšlo jí to, jsou spolu 40 let a táta mamku ctí jako bohyni..

Tomu říkám drezůra. Má ten chlápek ještě koule nebo mu zalezli až pod žaludek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí