Pálí ho dobré bydlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7692
5.3.20 22:36
@Anonymní píše:
@Lexter nesčetněkrát, ale bez úspěchu. Vůbec neodpovídá na co se ho ptám. Má svůj svět, svou hudbu ostatní nasrat.
Jsme spolu 12 let. Tohle je obrat za poslední půlrok

Hm, za půl roku už by se mohl vyžvejknout. Co naplat. Nechce o to mluvit, má tebe i děcka na háku a ty kecáš s psychologem. Zdá se mi to, nebo se mrmláš v poměrně silně prdelní situaci? Můžeš s děckama samostatně fungovat bez něj? Myslím finančně. Já bych mu narval násadu od koštěte do zadku, vystrčil z okna a počkal až sklouzne. Dře to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
5.3.20 22:37

No někoho pálí dobre bydlo, někdo je prostě deb.il, přičemž se může stát, že platí obojí… To, že s tebou nekomunikuje ještě neznamená, že je schizoid, ale že nemá koule říct věci narovinu a dělá, že se ho to netýká a tak opět spadá do kategorie deb.il, co si neváží toho co má. ALE je otázka do jaké míry to u vás funguje, co se děje za zavřenými dveřmi, jak spolu fungujete za ty roky atd. Což víš jen ty sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106042
5.3.20 22:41
@Anonymní píše:
Tady je všeobecně známo že je třeba chlapa( pokud nějak lajdá- milenka, hospoda…) ochudit o full servis, přestat dělat mamahotel. Asi ve smyslu že si uvědomí co má…
Ale mě spíš napadá.. a co když to odepření těchto jistot ho úplně postrčí ze dveří???

A na co takového držet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Lexter dost silně prdelní situace. Děcka mají 1 a 3 roky. Navíc mám to pako furt ráda. Finančně bych to asi zvládla, ale zatím si nedovedu představit žít bez něho..

• Citovat
  • Upravit
3379
@Anonymní píše:
Byla jsem u psychologa kvůli úzkostem a když jsem mu to vysypala tak mi řekl že to vypadá že je schizoid..

Ještě jsem nezažila chlapa, co by přiznal svou chybu, a to jak ve svém životě, tak i v mém širokém okolí… Chlapi rádi hází své,,srajdy,, na druhá záda, aby se zakryl jejich problém… Stará známá vesta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 22:44

@Martha03 fungujeme naprosto normálně. Žádné hádky, naschvály.. sex taky funguje. Mě ale nemiluje, kouká na holky kolem 20..( mě je 30, jemu 40).

• Citovat
  • Upravit
1721
5.3.20 22:45
@Anonymní píše:
@MichaelaHw nevěra ani hospoda se nekoná, byl to příklad. Mě ale momentálně nemiluje, děti ho serou, chce odjet do zahraničí( bez nás) a u toho kouká na youtube na mladý pipiny…
Četla jsem i to co jsi psala níže. Asi základ, máš ho ráda? Chceš se snažit vztah zachránit? Dále, pokud zůstaneš sama, zvládneš to s dětmi, finančně, časově? To nikdo jiný nezhodnotí. Možná kdyby šel do ciziny, byl by to takový rozchod nanečisto a zjistíš co a jak.
To, že si vyhledala odbornou pomoc je moc dobře, už jen to, že tě někdo vyslechne a můžeš s ním otevřeně mluvit o všem. Mě to moc pomohlo, jiný úhel pohledu, ujasnění si priorit, toho co jsem chtěla kdysi a chci teď
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 22:47

Mu záleží na nějakém ful servisu? Má Youtube a mladé pipiny, nějaké peníze na jídlo snad taky, tak o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 22:48

@MichaelaHw destinace která ho láká není úplně standartní, neumí jazyk… neuživil by se tam. Je to zcela evidentní blbost. Ale miluje jejich hudbu a má pocit že to je jeho životní poslání

• Citovat
  • Upravit
1721
5.3.20 22:49
@Anonymní píše:
@Martha03 fungujeme naprosto normálně. Žádné hádky, naschvály.. sex taky funguje. Mě ale nemiluje, kouká na holky kolem 20..( mě je 30, jemu 40).

A nebo ještě varianta, že má pocit, že mu odchází mladí a snaží si honit ego jak je mladý a zdatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
@Anonymní píše:
@MichaelaHw destinace která ho láká není úplně standartní, neumí jazyk… neuživil by se tam. Je to zcela evidentní blbost. Ale miluje jejich hudbu a má pocit že to je jeho životní poslání

Lol, takže je to magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
@Anonymní píše:

Krize středního věku? Tebe si našel když ti bylo kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 22:50

@MichaelaHw jistě že chci vztah zachránit, jinak bych ho už kopla do zádele…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.20 22:53

@MichaelaHw @Martha03 já si taky myslím že krize středního věku. On je o 12 let starší. Já měla 19 když jsme se poznali. Vždy jsem ale měla pocit že jsme tak nějak psychicky obdobně..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.20 22:54

@nakreslenypanacek ano záleží. Poskytuju mu DOMOV. I to je pro spoustu lidí důležitý

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky