Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Docela by mě zajímalo s odstupem času, jak zakladatelka dopadla. Řeším teď podobnou situaci s manželem. Asi ho postihla krize středního věku, necítí se v manželství šťastný a přemýšlí o rozvodu. Máme 3 děti a já jsem rozhodnutá udělat cokoli za udržení rodiny.
A nešlo by to rozhodnutí nějak revidovat?
![]()
@Anonymní píše:
Tady je všeobecně známo že je třeba chlapa( pokud nějak lajdá- milenka, hospoda…) ochudit o full servis, přestat dělat mamahotel. Asi ve smyslu že si uvědomí co má…
Ale mě spíš napadá.. a co když to odepření těchto jistot ho úplně postrčí ze dveří???
Full servis a mamahotel pro dospělého chlapa? To jako vážně? Pokud ho chceš za, každou cenu, tak jsou takové experimenty na nic, zabere, když zjistíš, že je ti bez něho líp a že není tvou povinností mu dělat mamahotel.
@Anonymní píše:
Docela by mě zajímalo s odstupem času, jak zakladatelka dopadla. Řeším teď podobnou situaci s manželem. Asi ho postihla krize středního věku, necítí se v manželství šťastný a přemýšlí o rozvodu. Máme 3 děti a já jsem rozhodnutá udělat cokoli za udržení rodiny.
uplne cokoliv?
Na mne jako na chlapa by to nemělo žádný vliv - vše si zvládnu udělat sám. A jak psal někdo přede mnou - možná by to mělo spíš opačný efekt a šel bych o dům dál.
Ono mnoho chlapů už dnes hodně rozmýšlí, jestli jít do vážného vztahu nebo ne, zvláště pokud se o sebe umí postarat sám. Na sex se najde vždycky nějaká…
@Mužconemájméno píše:
Na mne jako na chlapa by to nemělo žádný vliv - vše si zvládnu udělat sám. A jak psal někdo přede mnou - možná by to mělo spíš opačný efekt a šel bych o dům dál.Ono mnoho chlapů už dnes hodně rozmýšlí, jestli jít do vážného vztahu nebo ne, zvláště pokud se o sebe umí postarat sám. Na sex se najde vždycky nějaká…
Rodina a děti asi pro mnoho mužů nemá význam. Ve vztahu se mají oba cítit dobře a ne že ženská dělá služku, aby si chlapa udržela ![]()
@Mužconemájméno píše:
Na mne jako na chlapa by to nemělo žádný vliv - vše si zvládnu udělat sám. A jak psal někdo přede mnou - možná by to mělo spíš opačný efekt a šel bych o dům dál.Ono mnoho chlapů už dnes hodně rozmýšlí, jestli jít do vážného vztahu nebo ne, zvláště pokud se o sebe umí postarat sám. Na sex se najde vždycky nějaká…
No hlavně důvod by neměl být ten, že mi někdo bude zajišťovat servis, ale že s někým chci být a občasné vidani na sex mi nestačí