Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co nastražit navnádu? Taková šiška vysočiny (nebo herkula) schovaná na správném místě… S podmínkou, že skrýš se musí znovu ucpat něčím jiným (ale před tím sníst všechny okurky doma) ![]()
@Marbella píše:
Co nastražit navnádu? Taková šiška vysočiny (nebo herkula) schovaná na správném místě… S podmínkou, že skrýš se musí znovu ucpat něčím jiným (ale před tím sníst všechny okurky doma)
Nevím, jestli jsem pochopila, ale čekat na lenocha se salámem v pi. i,to je ta nejlepší rada co jsem kdy četla
Trvanlivej je samozřejmě, co kdyby si nevšim? ![]()
@boball píše:
Nevím, jestli jsem pochopila, ale čekat na lenocha se salámem v pi. i,to je ta nejlepší rada co jsem kdy četla![]()
Trvanlivej je samozřejmě, co kdyby si nevšim?
Ja ted prozivam uplne to samé… manzelovi se nechce a ja jsem od porodu cim dal tim vic nadrzena!!!
Milence nechci, s tema jsou jen problemy!
@li.hun píše:
Ja ted prozivam uplne to samé… manzelovi se nechce a ja jsem od porodu cim dal tim vic nadrzena!!!
Milence nechci, s tema jsou jen problemy!
Však vám to píšu holky..Večer jak chlap zaspí, tak hup na něj..Uvidíte, že jak se vzbudí, tak bude rád, určitě vás neshodí na zem ![]()
@Marbella píše:Škoda, já si to představila v barvách a zlepšila jsem si hned náladu
@boballpředstavu nemám
nebylo vyzkoušeno v praxi
![]()
@Silwinka87 píše:
Však vám to píšu holky..Večer jak chlap zaspí, tak hup na něj..Uvidíte, že jak se vzbudí, tak bude rád, určitě vás neshodí na zem
Tahle rada se moc známé nevyplatila, místo Mirko řekl v rozespalosti Moniko a rozvod.
@Marbella píše:
Co nastražit navnádu? Taková šiška vysočiny (nebo herkula) schovaná na správném místě… S podmínkou, že skrýš se musí znovu ucpat něčím jiným (ale před tím sníst všechny okurky doma)
hlavně né lovečák ![]()
@sissi79 píše:
vlastní zkušenost?![]()
![]()
né, ale není salám jako salám ![]()