Zamčený telefon a nevěra

42
2.2.14 13:31

zamčený telefon

Ahojky občas si čtu vaše trápení a je mi líto co všechno my ženy prožívame, ted i já se na vas obracim pro radu či názor…
Jsem s partnerem 4 roky za tu dobu me podvedl, psal si s jinyma holkama většinou jsem mu na vše přišla, no a ted, když po me chce abych se k němu se synem nastěhovala zkratka aby mi mohl dokazat, že o nás skutečné stoji a zacli znova, jenze ja už mu 100% nevěřím :( ale mam ho moc rada… No a ted tedy k tomu co me trapi, zamkl si telefon tak, ze se mu nezobrazi ani zprava proste nic jeho argument je,,nikdo mi nepise, ale kdyby snad nahodou tak to mam zamcene" už nevím co si myslet, jednoduše mě opiji rohlíkem…teda po tom všem co už bylo si to bohužel myslím…
:(
Co vy na to? Děkuji za každou,,akci reakci" :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
2.2.14 13:33

A proč se k němu chceš stěhovat? Nevěříš mu, podvedl tě v minulosti, trápí tě to. Proč s takovým člověkem ztrácíš čas a budoucnost? Svou nezávislost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.2.14 13:34

Netolerovala bych mu to v zadnem pripade…ja chlapovi projizdim telefon celkem bezne a klidne i pred nim :mrgreen: ten svuj mam samozrejme taky k dispozici…

• Citovat
  • Upravit
12272
2.2.14 13:34

Co já na to? Můžu ti napsat jen to, že ani nevím, jestli má manžel zamčené, nebo odemčené telefony, co se mu tam zobrazuje a nezobrazuje. To, že máš takový přehled podle mě svědčí o tom, že mu to kontroluješ a nevěříš mu. Bez důvěry nemá vztah asi budoucnost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
2.2.14 13:36

Kdyz mu neveris, neni co resit. Nikam se nestehuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.2.14 13:37

Záleží mi na něm a vim, že i jemu na nás…
Chce abych mu konečné uverila, ze pokud tady budem, udelacvse proto abychom byli šťastný… Jenže tohle mi jako šťastný začátek moc nepřijde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
2.2.14 13:39

Já teda uplně souhlasim s @tiffany taky nevim nic o manželově telefonu, mailech, nyxu… ale i teda vim, že by mu to nevadilo, kdybych si telefon půjčila. Neumim si předtsavit, že bych se stěhovala k někomu kdo mě v minulosti podváděl já mu nevěřím a myslim na to. Podle mě je to cesta rovnou do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.2.14 13:39
@Suzzinka99 píše:
Záleží mi na něm a vim, že i jemu na nás…
Chce abych mu konečné uverila, ze pokud tady budem, udelacvse proto abychom byli šťastný… Jenže tohle mi jako šťastný začátek moc nepřijde :(

Neštěstí vidím v tom, že mu kontroluješ telefony.  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.2.14 13:40

4 roky to byl vztah na dálku, vytrpel si dost on i já… Rozumíme si téměř ve všem stejné koníčky názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
2.2.14 13:40

@Suzzinka99 To musis zvazit sama, co je pro tebe dulezitejsi. Pokud se rozhodnes s nim byt, tak asi radeji moc nepatrej a vyuzij toho, ze co oci nevidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
2.2.14 13:43

@Suzzinka99 Pokud mu nevěříš (nebo to nejsi ochotná tolerovat), tak se to nesnaž lepit, nemá to smysl…
Ad telefon, do něj mu nemáš co lézt, já bych taky kohokoliv hnala, kdyby mi do něj lezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.2.14 13:43

Nekontroluji to opravdu ne… Jen jsem mu chtěla odeslat fotku a jeho mobil se ani,,nehnul, nerosvitil" nic, když jsem se v klidu zeptala jak to, odvětil tím, kdyby náhodou Nekdo napsal, ale tvrdí, ze si s nikým nepíše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
2.2.14 13:46

@Suzzinka99 Evidentne mu stoprocentne neveris a v ten moment fakt nemas nic jinyho na vyber nez dve moznosti. Bud se rozejit anebo nepatrat. Hadat se kvuli zamcenymu telefonu je ponizujici pro oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.2.14 13:48
@Suzzinka99 píše:
Nekontroluji to opravdu ne… Jen jsem mu chtěla odeslat fotku a jeho mobil se ani,,nehnul, nerosvitil" nic, když jsem se v klidu zeptala jak to, odvětil tím, kdyby náhodou Nekdo napsal, ale tvrdí, ze si s nikým nepíše…

Pořád nějak nechápu. Buď jsi schopná mu tu nevěru odpustit a důvěřovat mu, nebo za vším prostě vidíš něco podezřelého a nevěříš mu a pak to opravdu nemá cenu. Jestli chlap nekecá a ty ho takhle podezříváš, tak ho stejně za chvíli do něčí náruče vženeš sama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.2.14 13:48

Jsem mírné povahy takže se nehadam nikdy s nikým… Bohužel vim pokud bych já měla zamčený tel, on by se zbláznil… Ale pokud se to týká jeho je to vlastně ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí